A map elég hatalmas, ugyanakkor csak egy kibővítése az V térképének. Persze ez nem baj meg jól is néz ki, én személy szerint örülnék neki, csak sajnos 99% esély van rá, hogy ez vagy még csak egy hasonló sem fog megvalósulni. Egyszerűen túl sok munka lenne vele és mostanában a Rockstar nem szereti ha túl sok a munka. Reménykedni persze lehet meg jó is lenne, de ez a térkép legfeljebb az álmainkban létezik csak, a játékban sajnos nagy valószínűséggel csak egy álom marad.NikitaDragovich írta:Mit szólnátok egy ilyen térképhez? Szerintem félelmetes lenne!Egy ilyen térképet én szívesen elfogadnék, mert tényleg nagyon hatalmas.
http://i.imgur.com/TQOr4mA.jpg
Egyébként a napokban azon gondolkodtam, hogy vajon a GTA VI-ban is három főszereplőt irányíthatunk vagy csak egyet. Szerintetek hogy lesz? Szerintem az új GTA is többfőszereplős lesz. Leginkább annak örülnék, ha a GTA VI-ban három főszereplő lenne: Niko Bellic, Luis Lopez és egy teljes új karakter egy modern, HD-s Vice Cityben. Mit szóltok ehhez?

A három karakteres történetvezetés és játékmenet vonal megtartása jó ötlet, de szerintem ne régi szereplőkkel legyen. Nincs bajom Nikóékkal, de ők már megkapták a maguk történetét. Nem tartom valószínűnek, hogy a Rockstar ezt máshogy látja és újra belerakja a GTA IV éra szereplőit egy esetleges folytatásba. Ettől függetlenül azt valószínűnek tartom, hogy mostantól megmarad a három főszereplős történet és játékmenet egy darabig, de azt nem hiszem, hogy főszereplőként valaha visszatérnek majd a korábban már főszerephez jutott karakterek.
 GTA Online
GTA Online Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V Chinatown Wars
Chinatown Wars Grand Theft Auto IV
Grand Theft Auto IV Vice City Stories
Vice City Stories Liberty City Stories
Liberty City Stories Advance
Advance San Andreas
San Andreas Vice City
Vice City GTA III
GTA III GTA2
GTA2 London 1969
London 1969 Grand Theft Auto
Grand Theft Auto

Én is nagyon utálom a GTA V-tel foglalkozó YouTube celebeket, mert mindegyik csak a pénzre hajt. Baromságokat híresztelnek egyfolytában ezek az idióták. MrBossFTW pedig egy nagybetűs lúzer! A GTA Series Videos a legjobb GTA-val foglalkozó YouTube csatorna, MrBossFTW meg a többi lúzer sehol sincsen hozzájuk képest! Példának okáért ott van az a tény, hogy MrBossFTW egy GTA Online-os frissítésről rengeteg videót csinál, míg a GTA Series Videos csak egyet vagy kettőt. Aztán MrBossFTW videóinak a nagy része semmiről sem szólnak, ráadásul 1-2 órás videókat tesz fel az a gyökér, ezzel szemben a GTA Series Videos tagjai csak néhány perces videókat töltenek fel, de azok már így is tartalmasabbak, mint MrBossFTW hányadékai!
 Én is nagyon utálom a GTA V-tel foglalkozó YouTube celebeket, mert mindegyik csak a pénzre hajt. Baromságokat híresztelnek egyfolytában ezek az idióták. MrBossFTW pedig egy nagybetűs lúzer! A GTA Series Videos a legjobb GTA-val foglalkozó YouTube csatorna, MrBossFTW meg a többi lúzer sehol sincsen hozzájuk képest! Példának okáért ott van az a tény, hogy MrBossFTW egy GTA Online-os frissítésről rengeteg videót csinál, míg a GTA Series Videos csak egyet vagy kettőt. Aztán MrBossFTW videóinak a nagy része semmiről sem szólnak, ráadásul 1-2 órás videókat tesz fel az a gyökér, ezzel szemben a GTA Series Videos tagjai csak néhány perces videókat töltenek fel, de azok már így is tartalmasabbak, mint MrBossFTW hányadékai!