Hozzászólás
Szerző: Arminho » 2017. 06. 17. 22:45
Na, kipróbáltam a Gunrunning frissítést.
A belépésnél jelezte nekem a R*, hogy a csalókat és moddereket bannolja, stb. OK, ezt már hallottuk párszor. A második üzenet belépés előtt azt mondta, hogy kaptam 500 ezer dollárt. Ennek aztán megörültem, mert így legalább lesz pénzem az új cuccokra. Nagy nehezen betöltött a játék. Első utam a ruhaboltba vezetett, hogy átöltöztessem magam a mai divatba. Az új ruhák semmivel nem voltak olcsóbbak, mint az előzőek, viszont ugyanolyan gázak voltak. Kiválasztottam a legkevésbé fosul kinéző ruhát, hát nem az a legdrágább? Mindegy, megveszem, van pénzem. Kis idő múlva kapok egy telefont Agent 14-től, a korrupt CIA ügynöktől, hogy tájékoztasson az új befektetési csodákról a bunker bázisokról. Rámparancsolt, hogy azonnal vegyek egyet. Én nem mertem ellenkezni a marketing gépezetnek, fel is mentem a játékbeli netre megnézni, hogy milyen árban vannak. Hát persze, hogy az összes méregdrága. Az összes pénzem ráment csak a legalapabb és legolcsóbb bunker megvételére. (Ez kb. 1 165 000 $ volt) Sajnos csak vidéken vannak bunkerek, bár mondjuk a városban nem is nagyon lehetne elhelyezni. Bár az irodánk vagy a raktáraink alá berakhattuk volna őket. Az menő lett volna. Elmegyek a bunkerhez, ott Agent 14 körbevezet. Az egész bunker hatalmas. Gyalog rohadt sokáig tart, mire eljutsz A-ból B-be. Ennek orvoslására lehet venni ilyen kis golfkocsi szerű akármit, hogy azzal közlekedjünk, persze jó drágán. Később azonban rájöttem, hogy a saját járműinkkel is be tudunk menni, szóval igazából tök felesleges olyan szart venni. A fegyverkereskedelem ugyanúgy működik, mint a kokain vagy meth biznisz. Kell nyersanyag, abból pedig kis idő múlva lesz áru, ha vannak munkások. Annyi újítás van itt, hogy az áru helyett vagy akár mellé is lehet egy kutatási ágat is támogatni nyersanyaggal. Ez pontosan nem tudom, mit csinál, majd ha több tapasztalatom lesz, akkor megírom, hogy működik. Szóval, elindítom a bizniszt, elmegyek az első nyersanyagos pakkért, lezsállítom, aztán várok. Elmentem mást csinálni kb. 15-20 percre, de sem az árutermelés, sem a kutatás nem haladt előre, pedig voltak munkások és minden rendben ment. Kb 1 óra múlva megint visszajövök, na, akkor már a kutatás csíkja úgy 1/10-ig tele volt, az áru csíkja meg 1/20-ig. Hát, elég lassan mennek a dolgok. Viszont pozitívum, hogy az áru sokat ér, már az a kevés is be 20 ezret adott volna. Ráadásul a nyersanyag sem fogy el. Utántölteni azonban még mindig sokáig tart, ha lopjuk a nyersit. Egy ilyen küldetést csináltam meg, amiben a Merryweather bázisára kellett betörni, és onnan elhozni egy Railgun-t. Ez különösen meglepett, de örültem neki, hogy egy ilyet is beraktak. Mondjuk maga a fegyver elég gyenge, a hosszú utántöltés miatt egy RPG jobb választás. Húsz perc alatt le is rendeztem a missziót és beszállítottam a nyersit a bunkerba. Élveztem a küldetést, volt hangulata, bár szerintem az 5-6. ilyennél már unni fogom. Itt abbahagytam a játékot, mert nagyon lassan töltődött az áru és nem volt kedvem várakozni. A bunker mellé egyébként lehet venni ilyen mobil operációs kamion trailert, szintén horribilis áron. Pontosan ezt se tudom, mire jó, de valamire biztos. Az új járművek elég haszontalannak tűnnek az APC-t leszámítva, ráadásul szokásszerűen túl vannak árazva. Még van bőven mit kipróbálnom a frissítés tartalmai közül, úgyhogy még később leírom a tapasztalataimat. Eddig úgy érzem, hogy ez is egy ilyen kaptafa frissítés, mint az előzőek, viszont talán egy újfajta lehetőség kínálásával pár napig le tudja kötni az embert.