Na, am most ugyanazt hallgatom, mint te.

Örülök, hogy nemcsak én ismerem az oldalról.
 Örülök, hogy nemcsak én ismerem az oldalról.  Amúgy meglep, hogy itt van az oldalon egy csomó PS párti felhasználó, és már majdnem minden igazán említésre méltó PS exkluzív címnek van saját topicja, egyedül a God Of War-nak nincs, illetve egyedül erről nem beszél szinte soha senki.
 Amúgy meglep, hogy itt van az oldalon egy csomó PS párti felhasználó, és már majdnem minden igazán említésre méltó PS exkluzív címnek van saját topicja, egyedül a God Of War-nak nincs, illetve egyedül erről nem beszél szinte soha senki.  Na mindegy, ez csak észrevétel.
 Na mindegy, ez csak észrevétel.  

Én főleg a játék alatt szeretem hallgatni. Tökéletesen passzol a brutálisabbnál brutálisabb összecsapásokhoz.
 Én főleg a játék alatt szeretem hallgatni. Tökéletesen passzol a brutálisabbnál brutálisabb összecsapásokhoz. 

Imádom az ilyen feldolgozásokat. Nekem az eredeti nyitózene a csengőhangom (az angol verzió).
 Imádom az ilyen feldolgozásokat. Nekem az eredeti nyitózene a csengőhangom (az angol verzió).  Egyébként magát az animét is nézed vagy csak a zene/előadó jön be?
 Egyébként magát az animét is nézed vagy csak a zene/előadó jön be?

https://youtu.be/jZRbMFHwBcQZsul írta:Sziasztok! Én is azt kérdezném, hogy "mit hallgatok most". Nem tudom ennek a számnak a címét, előadóját, ezért kérném a segítségeteket:
https://www.youtube.com/watch?v=DTw1K8l5Sn4
Előre is köszi.

A Gamestar-os srácoknak sikerült egy ének nélküli változatot valahonnan levadászni. Az énekes változat borzalmas. Olyan, mintha egy karaoki bárban énekelne valaki.
 A Gamestar-os srácoknak sikerült egy ének nélküli változatot valahonnan levadászni. Az énekes változat borzalmas. Olyan, mintha egy karaoki bárban énekelne valaki. Szerintem lerontja a zane élvezetét. De a lényeg, hogy köszönöm a címet, nagy segítség volt!
 Szerintem lerontja a zane élvezetét. De a lényeg, hogy köszönöm a címet, nagy segítség volt!Igen, nekem is bántotta a fülemet az énekes. Sajnos nem találtam ének nélküli változatot, így jobb híján ezt linkeltem be.Zsul írta:Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Már másodszor segített ki a GTA fórum zenei téren.A Gamestar-os srácoknak sikerült egy ének nélküli változatot valahonnan levadászni. Az énekes változat borzalmas. Olyan, mintha egy karaoki bárban énekelne valaki.
Szerintem lerontja a zane élvezetét. De a lényeg, hogy köszönöm a címet, nagy segítség volt!