Segítség

Spekulációk és beszélgetések a sorozat legújabb darabjáról.
Franklin
Sprunk-függő

Re: Segítség

Hozzászólás Szerző: Franklin » 2022. 12. 27. 22:11

Köszönöm mindkettőtöknek!
Hát ha jól emlékszem, 2016-ban lett véve, újonan.
Store-ból letöltött játék, bocsánat ezt elfelejtettem írni.

Közben újraraktam a játékot, kb ugyan az a helyzet.

HDD esetleges cseréjét, én megtudom oldani itthon? Vagy az “operációs rendszert” fel kell tenni az új HDD-re? Ha hülyeséget kérdezek, akkor bocsi, nem vagyok annyira benne.

Hát igen, leáldozott az XOne kora is... Pedig mintha tegnap lett volna h megvettem a játékot PS3-ra, ennek is már közel 10 éve.. :(

Ha kijön az új GTA, akkor beruházok egy új gépre, ez tuti fix :D
“Grove Street, home. At least it was before I fucked everything up!”

dani.szentgali
Régi motoros
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2022. 12. 28. 13:42

16os az én psem is, előző xboxom meg 7 és fél év után ment tönkre, szóval elméletileg ennyi idő alatt nem normális, hogy tönkrement, de persze semmi sem lehetetlen. HDD cserét ha értesz hozzá akkor megtudod oldani, bár ha az Xboxhoz is lehet külső usb-s HDD-t venni mint a ps4-hez, azt talán egyszerűbb lenne használni, csak rá csatlakoztatod a gépre és formázod és kész is. Gyorsan telik az idő, főleg az informatikában sajnos, ott elég hamar válik elavulttá minden. Már a több mint 2 éves PS5 sem számít a legújabb, legerősebb technológiai kütyünek, sőt. Lassan a kanyarban van a PS5 pro, mivel az alap gép már egyre kevesebb új játéknál képes tartani a 60 fpst. Ez sajnos ilyen.
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan

Rockstar69
Főzelékes Feri

Hozzászólás Szerző: Rockstar69 » 2022. 12. 28. 20:49

Franklin írta:
2022. 12. 27. 22:11
Köszönöm mindkettőtöknek!
Hát ha jól emlékszem, 2016-ban lett véve, újonan.
Store-ból letöltött játék, bocsánat ezt elfelejtettem írni.

Közben újraraktam a játékot, kb ugyan az a helyzet.

HDD esetleges cseréjét, én megtudom oldani itthon? Vagy az “operációs rendszert” fel kell tenni az új HDD-re? Ha hülyeséget kérdezek, akkor bocsi, nem vagyok annyira benne.

Hát igen, leáldozott az XOne kora is... Pedig mintha tegnap lett volna h megvettem a játékot PS3-ra, ennek is már közel 10 éve.. :(

Ha kijön az új GTA, akkor beruházok egy új gépre, ez tuti fix :D
Nem tudom Xbox-on hogy van, de PS-en új HDD-nél fel kell rakni a rendszert, de ez egy pendriveról megoldható, nem túl bonyolult, nem olyan, mintha egy Windows-t telepítenél.
Gyenge napok vannak...

Franklin
Sprunk-függő

Hozzászólás Szerző: Franklin » 2022. 12. 29. 09:58

Köszi mindkettőtöknek! :D :)
“Grove Street, home. At least it was before I fucked everything up!”

dani.szentgali
Régi motoros
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2022. 12. 29. 16:15

Szívesen! Szerintem amúgy, ha a többi játéknál rendben van a belső HDD és csak a GTA5-öt "tiszteli" meg azzal, hogy nem működik, plusz ha a PS-hez hasonlóan az Xboxhoz is lehet venni külső USB-s HDD-t vagy SSD-t, akkor én a helyedben mindenképp azt próbálnám meg először, ahhoz nem kell semmilyen technikai tudás, a gépet sem kell szét szerelni, csak össze dugod USB-vel a HDD-t és a konzolt, formázod de ez elvileg nem szabad hogy több vagy bonyolultabb művelet legyen annál, minthogy lenyomod párszor az A gombot és kész. Ezután már csak átmásolod, vagy a biztonság kedvéért inkább teljesen töröld le a GTA5-öt a belső helyről és mentsd/telepítsd rá a külsőre. Ha HDD probléma volt, akkor ennek meg kell oldania. Ha nem, akkor viszont tényleg gép csere lesz már. :D Mindenesetre vegyél egy kifejezetten Xbox One-hoz szánt HDD-t, próbáld ki azzal mi van, remélhetőleg minden jó lesz, de ha nem akkor még mindig el tudod adni a külső HDD-t és vehetsz egy belsőt, csak az ugye szervizes szerelés lesz munkadíjért, ha te nem értesz hozzá és emiatt inkább nem kockáztatsz. Majd írj, ha sikerült valamelyik módszerrel megoldani.
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan

Válasz küldése