[Megjelenés előtti] Általános társalgó

Spekulációk és beszélgetések a sorozat legújabb darabjáról.
Lezárt
Avatar
Mr.Vercetti
Fürgeujj
Hozzászólások: 437
Csatlakozott: 2012. 02. 26. 01:50

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: Mr.Vercetti » 2012. 10. 07. 18:44

akkor íme egy cikk aminek örülni fogtok :roll:

http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/gondo ... az_erotika
It's all down south now.

bodom26

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: bodom26 » 2012. 10. 08. 07:44

Kösz szépen a "tanuló előadást" :) Mindig okosodik az ember, bár ennek a cikknek a nagy része már tiszta sor :)
Egyépként az erőszak sokkal erőteljesebben van jelen a játékokban, mégis az már megszokott. Nemmellesleg ki is vannak dolgozva, ehhez képest a sex a játékokban gyerekcipőben jár. Nem kell félreérteni, nem azt mondtam, hogy fogadják fel a játékfejlesztők, Kovit mint szaktanácsadót XD Nem gondolom azt egyépként, hogy videojátékok felelősek abban, hogy egy mai 13 éves kis tulzással, már elmehetne pornószínésznek (tisztelet a kivétel).Az igazi tettest szerintem mindenki ismeri. Nem hallottam még olyat, hogy egy nem várt terhesség az a 18+ játékok rovására lenne írható. De az erőszakról viszont igen - nem egyszer volt már az, hogy a játékokat tették felelőssé (csőlátású ostoba emberek) azért mert, valami elmebeteg feltünési viszketegségeben szenvedett és agyonlőtt pár embert.(Ez most csak egy fiktív példa volt)de a lényeg ez.
Ja, és ezek közül egy két hülye a játékokra hivatkozott, hogy a játékok formálták szörnnyé. Akire ilyen szélsőségesen hatnak a játékok, abban az egyénben már születésekor ott volt az elmebaj, és nem bisztos, hogy a játékok a felelősek ezért, ezek az ölés hajlam kitörések jöttek volna amúgy is. Nekem például 188db 18+-os játékom van jelenleg, mondhatni csak ilyeneken nőttem fel, (jól is mutat a polcomon a temérdek 18-as szám :D ) még sem támadom le az első csajt az utcán, vagy lövök agyon mindenkit akit csak látok.
Lezárásképp, visszatérnék még az elejére -egy példa: szerintem, ha egy gimnazista diák szexel a tanárával a szertárban az botrány, de ha agyonlövi az már tragédia.Mindkettő negatívum, de azért van különbség.

Avatar
arni20
CJ zoknija
Hozzászólások: 42
Csatlakozott: 2012. 07. 13. 15:25

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: arni20 » 2012. 10. 08. 13:54

van még olyan bolond aki szerint a köv. fél évben megjelenik a játék? nagyon szopat minket a R*, hány hét is telt el az utolsó képek óta, 7-8? jól mondtam én hogy elírhatták a mondatot, és "köv. hónapokról" akartak írni az új képek/hír kapcsán. szerintem itt már annak is örülni lehetlesz, ha egyáltalán a 2013-mas évben megjelenik... durva hogy ennyi időre eltűnnek a szemek elől, a köv. trailer után megint fél évig nem lesz semmi?

Avatar
Luszie
Valedictorian
Hozzászólások: 2981
Csatlakozott: 2012. 06. 24. 16:55
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2012. 10. 08. 13:57

arni20 írta:van még olyan bolond aki szerint a köv. fél évben megjelenik a játék? nagyon szopat minket a R*, hány hét is telt el az utolsó képek óta, 7-8? jól mondtam én hogy elírhatták a mondatot, és "köv. hónapokról" akartak írni az új képek/hír kapcsán. szerintem itt már annak is örülni lehetlesz, ha egyáltalán a 2013-mas évben megjelenik... durva hogy ennyi időre eltűnnek a szemek elől, a köv. trailer után megint fél évig nem lesz semmi?
nem tudom mit húznak rajta ennyire, de elég szánalom. Van egy olyan érzésem, ami azt fogja sugározni, hogy "jó lett, de amennyit várni kellett rá, közel nem lett a legjobb" ..Mit vacakolhatnak már? Az előző rész 4 éve kijött.. Azóta folyamatosan dolgoznak rajta.. erre alig tudunk valamit a játékról. Katasztrófa..

Hát a 2013 májusából én is inkább már egy szeptember-októbert mondanék megjelenési dátumnak....ha nem később..
"Whatever." (Ryder)

Hessa
The Lost tag
Hozzászólások: 690
Csatlakozott: 2012. 06. 15. 11:53

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: Hessa » 2012. 10. 08. 14:02

Köszi a cikket! Pedig én esküszöm, mindig azt hittem, hogy a csaj csak megpisilteti Luist. XD Micsoda illúziórombolás! XD XD
Nem vagyok benne biztos, hogy a számítógépes játékok tehetnek a tini korban vagy azelőtt álló ifjak korai felvilágosításáról. A társadalmunk önmagában önti a szemetet a fiatalokra. Ha megnézed, már szinte minden akciófilmben van szexjelenet, ami valljuk be, komolyabb látványvilággal rendelkezik, mint a R* és egyéb játékgyárak alkotásaiban láthatóak. :P Na de ez már uff... :P A lényeg, hogy ismét csak egyetértek Bodom szófolyamával. Teljesen igaz.

Arni, ebben az évben ne nagyon várd. Egy trainer és pár kép közel sem jelent kész játékot. Talán majd a 3.-4. trainer után... De abban biztos vagyok, hogy lesz olyan jó játék, hogy miután először beülünk elé, csak elégedettséget érezzünk... Meg némi vérszomj és kíváncsiság... xD

Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3527
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2012. 10. 08. 14:05

Luszie és arni20:Tökéletesen egyetértek veletek,ez már tényleg nagyon szánalmas a Rockstartól.Lehet,hogy ezzel azt akarják elérni,hogy mindenki megvegye a játékot,de én mondom nektek,ezzel pont az ellenkezőjét fogják elérni,hogy csak a legnagyobb GTA-fanatikusok veszik meg,a többi ember,aki amúgy kiakarta volna próbálni,azok meg nem fogják megvenni.
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan

bodom26

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: bodom26 » 2012. 10. 08. 14:37

Hát ja! Nekem sem lapul minden zsebemben egy Deák Feri :D általában én is gyűjtögető életformát folytatok :D Nehéz a gta5-re félretett pénzt nem elkölteni, úgy, hogy mondjuk november 20.-án jön a kopasz bérgyilkos, aki nem tud úgy kijönni a Tesco-ból, hogy ne jelezzen a riasztó a pénztárnál XD Mert hát ki gondolta, hogy majd csak sohanapján jön a gta5. Azt gondoltam, hogy már, ha nem is most, de legalább jövő tavaszon már játszok vele.
Amúgy a gta4 2008 április 29.-én jött nem? Mert emlékszem a Gamestarban olvastam róla olyan 2007 okt. nov. körül egy előzetest, rendes hivatalos infók voltak.Tehát nagyjából egy fél évvel a játék megjelenése előtt volt ez. Oké, ez nem törvényszerü, hogy most is így lesz. Ne számítsunk rá mostanában, hogy jön a játék. :@ :@ :@ !!!

arni20: ja ja ez igaz. Aki ezt hiszi az nem bolond, hanem egy *******!!!

bodom26

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: bodom26 » 2012. 10. 08. 16:40

Ha már Edinburgh-ban ennyire alaposak, persze legyenek azok, akkor remélem most már lesz belső kamera a járművekben, legalább amiknek kereke van. Bicikli, motor nem baj, ha ott nincs :)
Faszán kidolgozott műszerfallal természetesen, jó kilátással. Ugye ez nem szimulátor, ahol számít a sebesség a köridő. Itt lehetne csak úgy nézelődni a kocsiból, a várost járni szépen lassan gurulva, mint a dzsigolók a pénzes nénikre várva :D Vagy csak gyönyörködni a kilátásban, ha egy szerpentinen haladsz felfelé. Fokozva az élményt ha egy cabrioval tesszük mindezt :D

Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3527
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2012. 10. 08. 17:59

bodom26:Hát ilyen városnézős cucc a GTAIV-ben is van,emlékezz vissza,ha taxiba beszállsz utasként,az pont olyan városnézős cucc,mint amit te leírtál.Persze a taxi nem ingyenes,max Roman ledurrant tragacsa,amit ő taxinak nevez,de egyik taxival sem akkora élmény várost nézni,mint egy Cabrióval,ezzel nem vitatkozom :D Elképzelem magam,amint Los Santos egyik tengerpartján megyek a lemenő napban egy szép piros vagy kék kupé Cabrióval :D :D :D
Most csodálkozni fogtok,de én nem gyűjtök a GTAV-re,mivel még szinte semmit sem tudok róla a Rockstar jóvoltából.Ez olyan,mintha pénzt fektetnék a Loch Ness-i szörny kutatásába XDXD Na bocs,azért ez kicsit túlzás volt a részemről,de én olyan vásárló vagyok,aki általában előre megnézi,hogy mire akar befektetni,hiszen,ahogy mondtad nekem sincs a zsebemben Deák Feri,szóval a Rockstar GTAV marketingjétől már csak ezért is kiver a ragya. :S
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan

Avatar
Luszie
Valedictorian
Hozzászólások: 2981
Csatlakozott: 2012. 06. 24. 16:55
Tartózkodási hely: Szeged

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2012. 10. 08. 18:13

dani.szentgali írta: Most csodálkozni fogtok,de én nem gyűjtök a GTAV-re,mivel még szinte semmit sem tudok róla a Rockstar jóvoltából.Ez olyan,mintha pénzt fektetnék a Loch Ness-i szörny kutatásába XDXD Na bocs,azért ez kicsit túlzás volt a részemről,de én olyan vásárló vagyok,aki általában előre megnézi,hogy mire akar befektetni,hiszen,ahogy mondtad nekem sincs a zsebemben Deák Feri,szóval a Rockstar GTAV marketingjétől már csak ezért is kiver a ragya. :S
Óhh. Pedig azt hittem itt csomó olyan ember van, aki függetlenül a játék marketingjétől, és előrehaladtától, meg fogják venni a játékot. Ez engem is meglepett.
dani.szentgali írta:Lehet,hogy ezzel azt akarják elérni,hogy mindenki megvegye a játékot,de én mondom nektek,ezzel pont az ellenkezőjét fogják elérni,hogy csak a legnagyobb GTA-fanatikusok veszik meg,a többi ember,aki amúgy kiakarta volna próbálni,azok meg nem fogják megvenni.
Szerintem ebben nincs igazad. Attól, hogy halasztják, még ugyanúgy nagy bevétele lesz a Rockstar-nak. Csak max előtte a rajongótábor 70%-a idegbajt fog kapni, hogy ugyan mit tököltek rajta ennyit. Mint ahogy mi is most.. :D Mert mi is tuti meg fogjuk venni. Ki az aki ne próbálná ki? Ugyan.. Az hogy mennyit halasztják, nincs kihatással arra, hogy mennyi ember veszi majd meg.
"Whatever." (Ryder)

Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3527
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2012. 10. 08. 18:26

Szerintem pont a rajongótábor fogja a kisebb idegbajt kapni,de mindegy.Amúgy attól még,hogy nem gyűjtök rá,mert másra is kell a pénzem,nem csak gémelésre,az nem jelenti azt,hogy nem készülök a megvásárlására.Pl tegyük fel,ha mondjuk szülinapodhoz közel fog megjelenni,vagy karácsonyhoz közel,és mondjuk addig van még egy csomó más fontos dolog,amit meg akarsz vagy meg kell venned,és mondjuk akkor a fejedet vered a falba,hogy ha ilyen ünnepnap környékére jelenik meg,mert akkor meg tudod kérni ajándékként,és így azt a pénzt,amit nem költöttél el más,fontos dolgokra,azt meg teljesen fölöslegesen tartogatod.Tehát érted,hogy mit mondok ezzel?Ezért örülök,hogy más cégek nem a kuss marketinget folytatják,hanem legalább egy megjelenési dátumot odabüfögnek az első vagy második előzetesük végére,mert így legalább be tudod lőni,hogy mikorra kell a pénz,nem az van hogy gyűjtögeted,és nem veszel semmit,csakmert Rockstarka kussol.Ha meg nem tartanak még olyan fázisban a játékkal,hogy tudják,mikor készül el,akkor meg ne adjanak róla ki egy trailert,ami minden embert megőrít,és most csak ezért ne költsön semmit Pistike,hanem mondják azt,hogy bocs,még azt sem tudom,mikor leszek kész,majd ha nagyjából tudom,akkor megmondom,mikorra gyűjtsd a pénzed.
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan

bodom26

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: bodom26 » 2012. 10. 08. 19:28

dani.szentgali írta:bodom26:Hát ilyen városnézős cucc a GTAIV-ben is van,emlékezz vissza,ha taxiba beszállsz utasként,az pont olyan városnézős cucc,mint amit te leírtál.Persze a taxi nem ingyenes,max Roman ledurrant tragacsa,amit ő taxinak nevez,de egyik taxival sem akkora élmény várost nézni,mint egy Cabrióval,ezzel nem vitatkozom :D Elképzelem magam,amint Los Santos egyik tengerpartján megyek a lemenő napban egy szép piros vagy kék kupé Cabrióval :D :D :D
Most csodálkozni fogtok,de én nem gyűjtök a GTAV-re,mivel még szinte semmit sem tudok róla a Rockstar jóvoltából.Ez olyan,mintha pénzt fektetnék a Loch Ness-i szörny kutatásába XDXD Na bocs,azért ez kicsit túlzás volt a részemről,de én olyan vásárló vagyok,aki általában előre megnézi,hogy mire akar befektetni,hiszen,ahogy mondtad nekem sincs a zsebemben Deák Feri,szóval a Rockstar GTAV marketingjétől már csak ezért is kiver a ragya. :S
Igen volt, csak hát az akkor sem olyan amikor én vezetem az autót.Meg az MI is hagyott kívánnivalót maga után, néha úgy vezettek a sofőrök, mint ha dodzsem viágbajnokságra készültek volna fel :D De tényleg jó kis gondolat volt a R*- tól ez a belső kamerás megoldás a taxi-ban.

Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3527
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2012. 10. 09. 12:16

Ja,amúgy azt a "dodzsemes"vezetési stílust nem programozási vagy MI hibából adták,hanem van a taxiban utasként beszállós opciók közül egy olyan,hogy menjen gyorsabban a sofőr,mert Niko nem ér rá :D :D :D :D A kis türelmetlen :D :D Tehát ez a vezetési stílus ez csak azért volt,hogy gyorsabban jussunk el egyik helyről a másikra,de amúgy tényleg nem volt egy nagy szám az élethűség meg a pénz szempontjából.Ha már mindenáron várost akarok nézni,elmegyek Algonquinba a Heli Tourra,bár az kicsit drága,de mivel én leggyakrabban cheatekkel játszok,ezért nem kellett a pénz fegyverekre meg életre költeni,ezért nekem annyira nem volt drága ez a Heli Tour,és szerintem sokkal izgalmasabb,mint a taxizás.De ha valaki nem akar egy fillért sem a Heli Tourra áldozni,annak csak be kell vágódnia Brucie barátunknál,és máris ingyen helizhet,ja bocs,az nem ilyen városbemutató,hülyeséget írtam,az csak az,hogy Brucie elvisz helcsivel a-ból b-be.A helikopteres túrát azt mi csináljuk neki meg a két csajának,csak akkor mi vezetünk,de az is egész jó városnéző :) .
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan

Hessa
The Lost tag
Hozzászólások: 690
Csatlakozott: 2012. 06. 15. 11:53

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: Hessa » 2012. 10. 09. 16:06

Luszie írta: előtte a rajongótábor 70%-a idegbajt fog kapni
Ott a pont! XD Akármikor jön majd ki, biztos, hogy idegbaj fog minket kerülgetni addig... Ha holnap jönne ki, akkor is. XD Csak az a kérdés, hogy milyen mélységű idegbaj lesz ez. A jelenlegi posztokat tekintve vannak, akik már elmélyültek ebben a témában. XD

Avatar
dabidas
CJ zoknija
Hozzászólások: 40
Csatlakozott: 2012. 05. 22. 22:06

Re: Általános társalgó

Hozzászólás Szerző: dabidas » 2012. 10. 10. 07:20

Na tegnap sem posztoltak a rockstarnál.. nem tudnak mit kirakni már :-) pedig lenne mit bizonyára.. :-)

Lezárt