Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVLiberty City Stories - Ruhák

Módosítva: 2008. 07. 22. 09:46  |  Szerző: Ben Dover

 Antonio

Ruha elérése:  Ahhoz hogy megszerezhesd magadnak ezt a ruhát, el kell végezned a "Making Toni" című küldetést. Ezután kapsz egy telefonhívást Ma Cipriani-tól. Ha a hívásnak vége a ruha a tiéd lesz.

 

 

 

 

 


 Avengingangel

Ruha elérése: Ahhoz hogy ez a  ruhadarab  a ruhagyűjtményed része legyen, végezd el a "megijesztő" mellékküldetéseket. Ezután már a gyűjteményed része lehet ez a darab.

 

 

 

 

 


 Casual

Ruha megszerzése: Ezt a ruhadarabot már nem kell megszerezned. Ez úgymond Toni "alap" ruhája. Amikor megjön Liberty City-be, ez a ruha lesz rajta.

 

 

 

 

 


 Chauffeur

Ruha elérése: A limuzinsofőr ruha a "Roller Coaster Ride" című küldetés után válik számodra elérhetővé. Tulajdonképpen az előbb említett küldetés közben is ezt a ruhát használod. 

 

 

 

 

 


 Coxmascotte

Ruha elérése: Ezt a "csirkejelmezt" úgy szerezheted meg, ha a "ShlashTV" című játékot háromszor végigviszed, ezekután  elérhetővé válik számunkra ez a nevetséges kabalajelmez.

 

 

 

 

 


 Dragonsuit

Ruha elérése: Ahhoz hogy megszerezhesd magadnak ezt a 'sárkány' ruhát, meg kell csinálnod a "Crazy '69" című küldetést. Ezután válik számodra elérhetővé.

 

 

 

 

 


 Goodfellas

Ruha elérése: Hogy viselhesd magadon a 'Goodfellas' ruhadarabot, végezd el a "Overdose of trouble" című küldetést. Ha sikeresen elvégezted, megkapod ezt a ruhát.

 

 

 

 

 


 Hero

Ruha elérése:  Ha szeretnéd magadon viselni a szuperhős ruhát, Teljesítened kell az "Avening Angels" tizenöt szintes küldetést, Shoreside Vale-en.

 

 

 

 

 


 King

Ruha elérése: Ahhoz hogy magadon viselhesd Elvis (a király) ruháját, teljesítsd az összes főküldetést. Ezután válik számunkra elérhetővé az Elvis ruha. A ruha megszerzéséhez nem szükséges kivinni a játékot 100%-ra.

 

 

 

 

 


 Lawyer

Az 'ügyvédruhát' a "Rough Justice" című küldetés után tudod magadon hordani, Shoreside Vale-n. Mellesleg elég bénán néz ki benne Toni. A ruhához szemüveg is jár.

 

 

 

 

 


 Leonesuit

Ruha elérése: A Leonesuit ruhát már rögtön az első küldetés után megkapjuk. A Leone család igazi tagjai hordják ezt a ruhadarabot.

 

 

 

 

 

 


 Overalls

Ruha elérése: Ha szeretnél úgy kinézni mint Jason X, akkor ezt a ruhát külön neked készítették. Nincs más dolgod mint hogy teljesítsd a "The Portland Chainsaw Masquerade" című küldetést. Ezután váluk elérhetővé ez a ruhadarab.

 

 

 

 

 


 Sweats

Ruha elérése: A sportruha eléréséhez csináld meg a "A walk in the park" című küldetést. Ha a missziót sikeresen teljesítetted, hordhatod ezt a ruhadarabot is, ha kicsit sportosan szeretnél kinézni.

 

 

 

 

 


 Tuxedo

Ruha elérése: Ha elegánsan szeretnél mutatkozni bárataid/barátnőid előtt, akkor vedd fel ezt a ruhát. Ezt az 'elegáns' ruhát a "Date With Death" című misszió után tudod hordani.

 

 

 

 

 


 Underwear

Ruha elérése: Ha szeretnél meztelenül  szaladgálni az utcákon, akkor teljesítened kell legalább egy darab különleges ugratást. (Unique Jumps) Toni-n csak egy piros szivecskés fehér boxeralsó és egy pár bakancs lesz.

 

 

 

 

 


 Wiseguy

Ruha elérése: Ezt a ruhadarabot csak akkor tudjuk viselni, ha teljesítsük "shoot the messenger" című küldetést. Ezután lesz elérhető a wiseguy névre keresztelt ruha.

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Liberty City Stories
Ki van itt?
Jelenleg 21 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak