Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Liberty City Stories - Ruhák

 Antonio

Ruha elérése:  Ahhoz hogy megszerezhesd magadnak ezt a ruhát, el kell végezned a "Making Toni" című küldetést. Ezután kapsz egy telefonhívást Ma Cipriani-tól. Ha a hívásnak vége a ruha a tiéd lesz.

 

 

 

 

 


 Avengingangel

Ruha elérése: Ahhoz hogy ez a  ruhadarab  a ruhagyűjtményed része legyen, végezd el a "megijesztő" mellékküldetéseket. Ezután már a gyűjteményed része lehet ez a darab.

 

 

 

 

 


 Casual

Ruha megszerzése: Ezt a ruhadarabot már nem kell megszerezned. Ez úgymond Toni "alap" ruhája. Amikor megjön Liberty City-be, ez a ruha lesz rajta.

 

 

 

 

 


 Chauffeur

Ruha elérése: A limuzinsofőr ruha a "Roller Coaster Ride" című küldetés után válik számodra elérhetővé. Tulajdonképpen az előbb említett küldetés közben is ezt a ruhát használod. 

 

 

 

 

 


 Coxmascotte

Ruha elérése: Ezt a "csirkejelmezt" úgy szerezheted meg, ha a "ShlashTV" című játékot háromszor végigviszed, ezekután  elérhetővé válik számunkra ez a nevetséges kabalajelmez.

 

 

 

 

 


 Dragonsuit

Ruha elérése: Ahhoz hogy megszerezhesd magadnak ezt a 'sárkány' ruhát, meg kell csinálnod a "Crazy '69" című küldetést. Ezután válik számodra elérhetővé.

 

 

 

 

 


 Goodfellas

Ruha elérése: Hogy viselhesd magadon a 'Goodfellas' ruhadarabot, végezd el a "Overdose of trouble" című küldetést. Ha sikeresen elvégezted, megkapod ezt a ruhát.

 

 

 

 

 


 Hero

Ruha elérése:  Ha szeretnéd magadon viselni a szuperhős ruhát, Teljesítened kell az "Avening Angels" tizenöt szintes küldetést, Shoreside Vale-en.

 

 

 

 

 


 King

Ruha elérése: Ahhoz hogy magadon viselhesd Elvis (a király) ruháját, teljesítsd az összes főküldetést. Ezután válik számunkra elérhetővé az Elvis ruha. A ruha megszerzéséhez nem szükséges kivinni a játékot 100%-ra.

 

 

 

 

 


 Lawyer

Az 'ügyvédruhát' a "Rough Justice" című küldetés után tudod magadon hordani, Shoreside Vale-n. Mellesleg elég bénán néz ki benne Toni. A ruhához szemüveg is jár.

 

 

 

 

 


 Leonesuit

Ruha elérése: A Leonesuit ruhát már rögtön az első küldetés után megkapjuk. A Leone család igazi tagjai hordják ezt a ruhadarabot.

 

 

 

 

 

 


 Overalls

Ruha elérése: Ha szeretnél úgy kinézni mint Jason X, akkor ezt a ruhát külön neked készítették. Nincs más dolgod mint hogy teljesítsd a "The Portland Chainsaw Masquerade" című küldetést. Ezután váluk elérhetővé ez a ruhadarab.

 

 

 

 

 


 Sweats

Ruha elérése: A sportruha eléréséhez csináld meg a "A walk in the park" című küldetést. Ha a missziót sikeresen teljesítetted, hordhatod ezt a ruhadarabot is, ha kicsit sportosan szeretnél kinézni.

 

 

 

 

 


 Tuxedo

Ruha elérése: Ha elegánsan szeretnél mutatkozni bárataid/barátnőid előtt, akkor vedd fel ezt a ruhát. Ezt az 'elegáns' ruhát a "Date With Death" című misszió után tudod hordani.

 

 

 

 

 


 Underwear

Ruha elérése: Ha szeretnél meztelenül  szaladgálni az utcákon, akkor teljesítened kell legalább egy darab különleges ugratást. (Unique Jumps) Toni-n csak egy piros szivecskés fehér boxeralsó és egy pár bakancs lesz.

 

 

 

 

 


 Wiseguy

Ruha elérése: Ezt a ruhadarabot csak akkor tudjuk viselni, ha teljesítsük "shoot the messenger" című küldetést. Ezután lesz elérhető a wiseguy névre keresztelt ruha.

Módosítva: 2008. 07. 22. 09:46 ▪ Szerző: Ben Dover
Liberty City Stories
Liberty City Stories
Játékmenet
Végigjátszás
Csalások
Linkek
Emuláció