Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Chinatown Wars - Történet

Ismét magadra hagytak meghalni, Amerika legszörnyűbb városában!

Követve édesapja gyilkosát, Huang Lee-nek csupán egyetlen egyszerű feladata van: eljuttatni egy ősi kardot nagybátyjához, Kennyhez, így biztosítva családja hatalmi helyzetét, a Liberty Cityben rezidens Triad szervezetek felett. Huang egy elkényeztetett gazdaggyerek, aki elvárja, hogy minden simán menjen, de útja mégsem úgy alakul, ahogy azt megtervezte. Miután kirabolták és hagyták volna meghalni, Huang a becsület, a gazdagság és a bosszú érdekében, szó szerint a feje tetejére fordítja a világ legveszélyesebb és legnagyobb morális csődbe jutott városát…

GTA GTA

A történet egy már Liberty Cityben jártas ázsiai fiatalemberről szól, akinek édesapját meggyilkolták. Reptérre való megérkezésekor, főszereplőnket a nagybátyja által küldött fogadóbizottság köszönti, ám a találkozót két sötétszínű autó zavarja meg, melyből pár gengszter ugrik elő, majd egy a város életében átlagosnak mondható tűzpárbaj keletkezik. A lövöldözés során Huang fejét egy golyó éri, de mivel csak horzsolást okoz rajta, így eszméletvesztésén kívül, semmi komolyabb baja nem esik.

Elrablói erről mit sem sejtve kocsikáznak, főszereplőnk feltételezett hullájáról tárgyalva, majd mivel látszólag megbizonyosodnak haláláról, úgy döntenek, hogy megszabadulnak testétől. Huang ekkor már eszméleténél van, és azon gondolkodik, hogyan szabadul majd ki elrablói markai közül. Megdöbbenésére a két fickó úgy határoz, hogy kiugorva az autóból, belehajtanak vele a folyóba, ahol át is vehetjük az irányítást a játék felett.

GTA GTA

A játék ezen pontjától, ugyanazon sors vár ránk, mint az összes eddigi epizódban, mely kisebb-nagyobb munkák teljesítésében nyilvánul meg. És hogy mi lesz a végkifejlet? Erről ti nektek kell megbizonyosodnotok.

Módosítva: 2019. 05. 31. 10:44 ▪ Szerző: Shotgun
Chinatown Wars
Chinatown Wars
Irányítás
Csalások
Multimédia
Linkek