Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA 2 - Bandák

Az előző résszel ellentétben ebben a Grand Theft Auto epizódban már bandákkal is találkozhatunk. Vehetjük úgy is, hogy az egész játék erre épül, hiszen a történet során különböző bandáknak teljesítünk küldetéseket. Megtalálható egy tisztelet rendszer is, melyről a cikk későbbi részében bővebben olvashattok. A sorozat második részében összesen hét darab banda található meg, melyeknek megvan a saját területük, bandakocsijuk, jelképük és bandakocsijuk. A játék során folyamatosan ismerjük meg őket, és azzal, hogy az egyiknek küldetést teljesítünk, a másik ellen harcolunk.

Tiszteletrendszer

Ha már játszottál a játékkal, akkor bizonyára észrevetted, hogy a bal felső sarokban megtalálható három kis mérőke. Ezek jelzik, hogy az egyes bandáknál mekkora tiszteletet értünk el. A történet folyamán, ahogy megyünk egyik városból a másikba, a mérők változnak, más banda által jelzett tiszteletet fogja mutatni. Mint a rövid bevezetőben írtam, a csoportok egymás ellen harcolnak, és mi mindegyiknek küldetéseket teljesítünk. Ha egyiknek feladatot végzünk, akkor a másiknál csökken a tiszteletünk. Ezt elérhetjük szimplán azzal is, hogy elmegyünk a területükre és elkezdjük őket írtani. Ha valamelyik bandával rosszban vagyunk, akkor megtámadnak minket az utcán. Most pedig nézzük az egyes bandákat, és hogy kinek melyik a legnagyobb riválisa.

A játékban megtalálható bandák
Logó
Banda neve
Területük
Bandavezér
Bandakocsi
Hare Krishna Industrial Sunbeam Karma Bus
Zaibatsu Corporation Downtown
Residential
Industrial
Trey Welsh
Red Valdez
Uno Carb
Z-Type
Yakuza Downtown Johnny Zoo Miara
Rednecks Residential Billy Bob Bean Pickup
SRS Scientists Residential Doctor LaBrat Meteor
Russian Mafia Industrial Jerkov Bulwark
Loonies Downtown Elmo Dementia
Módosítva: 2019. 05. 31. 12:25 ▪ Szerző: wantoo
GTA 2
GTA 2
Csalások