Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVAdvance - Fegyverek

Módosítva: 2009. 06. 18. 15:23  |  Szerző: VISALI és Ben Dover

A játékban többnyire a Grand Theft Auto III-ban szereplő fegyvereket látjuk viszont, de megtalálható benne a Vice City-ből ismert katana és minigun is. A fegyverekhez többnyire az Ammu-Nation fegyverboltokban juthatunk hozzá vásárlással, de az utca tele van bandatagokkal, akiknél akad egy-egy baseball ütő, pisztoly vagy Uzi is. Ezen kívül a sikátorokban is találhatunk elrejtve egy kis utánpótlást. Az alábbi táblázatban leírtunk pár tulajdonságot információként, hogy eldönthesd, milyen akcióhoz milyen fegyvert választasz. Ez nagyon fontos, mivel a játékban kissé nehéz eltalálni a célpontot.

A fegyverek listája

Ikon A fegyver neve, leírása
Ököl:
Az alap "fegyverünk", amelyet mindig használhatunk. Hatása viszont gyenge, de néhány járókelőt puszta kézzel is leteríthetünk.
Baseball ütő:
Hasznos közelharci fegyver. Pár ütéssel leteríthetjük vele az ellenséget. Viszont pont ezért előnytelen használni olyan küldetésekben, amelyekben lőfegyvert viselő karakterekkel találkozunk, mivel lelőhetnek, még mielőtt a közelükbe férkőzhetnénk.
Katana:
Szintén közelharci fegyver, a Vice City-ben már volt alkalmunk használni. Mivel a rajongók remekül elszórakoztak vele, a Grand Theft Auto Advance-ból sem maradhatott ki. Egy-két suhintás elég, hogy az áldozatunk ártalmatlan legyen.
Pisztoly:
Természetes, hogy szerepel a játékban, hisz a legismertebb fegyvertípus. Nem ejthetünk vele súlyos sebeket, így használata komolyabb küldetéseknél nem előnyös. Érdekesség, hogy Mike két pisztolyt tart a kezében, ha ilyen fegyvert szerzünk be.
Shotgun:
Egy igazán erős fegyver, amely nem csak személyek, de járművek ellen is hatásos. Pár lövéssel felrobbanthatunk vele egy autót, hátránya viszont a gyakori, és lassú lőszercsere.
Uzi:
Hatásos fegyver, ellenségeinkkel nagyon hamar végezhetünk egy ilyennel, ráadásul a legtöbb golyót lőhetjük ki vele másodpercenként (a minigun után). Ha bandák, vagy testőrök által védett maffiózók ellen indulunk, minden bizonnyal kiváló választás.
AK-47:
Erős, de viszonylag nehéz fegyver. Bár kevesebb golyót lő ki másodpercenként, mint az Uzi veszélyes küldetésekhez is ajánljuk. Járművek ellen szintén érdemes használni, nagy tűzereje miatt.
Lángszóró:
Szintén közkedvelt fegyver a játékosok körében. Előnye, hogy akár egyszerre több embert is megpörkölhetünk vele. Ahhoz, hogy járműveket is felrobbantsunk, sokáig kell láng alatt tartanunk őket, így azok ellen nem a legjobb választás.
Molotov koktél:
Hasonlóan hasznos, mint a lángszóró, de még nagyobb a kockázat, hogy a saját csapdánkba sétálunk bele. Utcai pánikkeltésekhez viszont kitűnően alkalmas, főleg ha tömeg közé dobjuk.
Gránát:
Kevésbé veszélyes, mint a molotov koktél, robbanása azonban pusztítólag hat a környező dolgokra. Ha egy jármű közelébe dobjuk, az azonnal felrobban. Néhány küldetésben elengedhetetlen a használata.
Rakétavető:
Talán a legerősebb fegyver a játékban. Hatásköre hatalmas, bármilyen célpontot megsemmisíthetünk vele. Minél messzebb tudjuk ellőni a rakétákat, annál biztonságosabb ránk nézve.
Minigun:
Az örök kedvenc... Bizony hiányoltuk volna, ha nem kerül bele a játékba. Bámulatos az ereje, szintén elpusztít minden célpontot, ráadásul nem sülhet el visszafelé az akció azzal, hogy magunkban teszünk kárt.
kép Detonátor:
8-Ball bomba boltjában remek kis kütyüket vásárolhatunk, amivel "feltuningolhatunk" egy járművet, mielőtt átadnánk barátainknak. Ezeket egy detonátor segítségével aktiválhatjuk.
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Advance
Ki van itt?
Jelenleg 18 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak