Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Advance - Irányítás

A játékok egyik legfontosabb eleme a kényelmes irányítás. A GTA Advance esetében mivel nem kell sok gombot használnunk könnyű megszokni azok funkcióit. Az irányítás viszont nem csak azt jelenti, hogy melyik gombbal megyek előre, hátra, sprintelek, stb., hanem a játékbeli mozgásunkat és tevékenykedéseinket is. Itt viszont lehet találni hibát, ugyanis fegyver használatakor kicsit nehéz eltalálni a célpontot, vagyis időben olyan pozícióba fordulni, hogy eltaláljuk áldozatunkat.

Funkciók

A gombok funkciója két féle lehet az alapján, hogy épp gyalogosként járjuk be a várost, vagy kocsikázunk egyet.  Az irányítást a kevés nyomógom miatt összetett, így kombinációkat is alkalmaznunk kell. Ezeket az alábbi táblázatokból olvashatjátok ki.

Gyalog
Gomb
Tüzelés
Sprint
Mozgás D-Pad
Beszállás autóba
Fegyverváltás
Szünet menü
Autóban
Gomb
Gáz
Fék
Kézifék +
Kiszállás az autóból
Fordulás balra, jobbra
Duda/Sziréna +
Speciális Küldetés +
Szünet menü
Módosítva: 2019. 05. 31. 11:26 ▪ Szerző: VISALI
Advance
Advance
Végigjátszás
Multimédia
Linkek