Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Advance - Bandák

A városban ismét felbukkannak az egyes bandák és mafiák. Ezeket egyforma ruházatuktól könnyen felismerhetjük. Egyes bandák tagjai bandakocsival járják a város utcáit, de többnyire gyalog közlekednek. Fegyvert hordanak, így ha harci eszközre van szükségünk elvehetjük az övékét, ha elpáholjuk őket. Viszont ekkor nem néznek ránk jó szemmel az áldozatul esett bandatag társai, ezért célponttá válunk. A játék során feladatokat kell teljesítünk nem egy bűnszervezetnek, így később pozitív vagy negatív viszonyba kerülünk velük. A cikk további részeiben a bandákról egy kisebb leírást olvashattok, mely prezentálja a  játékbeli szerepüket.

Mafia
 Nincs kép Vezető:  Ismeretlen
Jármű:    Sentinel
Fegyver: Baseball ütő, pisztoly
Terület:  Portland, Shoreside Vale
Már a játék kezdetétől nem a legkedvesebb barátaink. Később kiderül, hogy Vinnie is közéjük tartozik. Vadásznak ránk, de a játék végén sikerül meglógnunk előlük. Zöld pólóban róják a város utcáit.
Diablo
  Vezető:  El Burro
Jármű:   Diablo
Fegyver: Baseball ütő
Terület:  Hapburn Heights
A sárga ruhát viselő bandatagokkal a játék során nem kerülünk lényeges kapcsolatba. Csupán a versenyeken keresztül ismerkedhetünk meg velük.
Triad
Vezető:  Ismeretlen
Jármű:    Wongs
Fegyver: Baseball ütő, pisztoly
Terület:  Egész Liberty city
A játékban nem kerülünk velük kapcsolatba. Ennek ellenére nem egy kezdő bandáról van szó, hisz az egész városban vannak területeik.
Columbiaan Cartel
  Vezető:  Cisco
Jármű:    Nincs
Fegyver: Pisztoly, Uzi, AK-47
Terület: Staunton, Shoreside Vale
Egy jó pár küldetést kell elvégeznünk Cisconak. A  legbefolyásosabb és legtöbb kapcsolattal rendelkező banda a városban.
Yakuza
Vezető:  Asuka
Jármű:    Yakuza
Fegyver: Pisztoly
Terület: Staunton Island
A Kasen család vezeti.  Legfőbb riválisuk a Yardie, de, az utóbbi időben a Columbian Cartel-el is konfliktusba kerültek.
Yardie
  Vezető:  King Courtney
Jármű:    Yardie
Fegyver: Baseball ütő, pisztoly
Terület:  Stanuon Island
A játék elején még  barátként tekintünk rájuk, de később az ellenségeink lesznek, mivel Vinnie oldalán állnak.
Módosítva: 2019. 05. 31. 11:25 ▪ Szerző: VISALI
Advance
Advance
Végigjátszás
Multimédia
Linkek