Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Advance - Fegyverek

A játékban többnyire a Grand Theft Auto III-ban szereplő fegyvereket látjuk viszont, de megtalálható benne a Vice City-ből ismert katana és minigun is. A fegyverekhez többnyire az Ammu-Nation fegyverboltokban juthatunk hozzá vásárlással, de az utca tele van bandatagokkal, akiknél akad egy-egy baseball ütő, pisztoly vagy Uzi is. Ezen kívül a sikátorokban is találhatunk elrejtve egy kis utánpótlást. Az alábbi táblázatban leírtunk pár tulajdonságot információként, hogy eldönthesd, milyen akcióhoz milyen fegyvert választasz. Ez nagyon fontos, mivel a játékban kissé nehéz eltalálni a célpontot.

A fegyverek listája

Ikon A fegyver neve, leírása
Ököl:
Az alap "fegyverünk", amelyet mindig használhatunk. Hatása viszont gyenge, de néhány járókelőt puszta kézzel is leteríthetünk.
Baseball ütő:
Hasznos közelharci fegyver. Pár ütéssel leteríthetjük vele az ellenséget. Viszont pont ezért előnytelen használni olyan küldetésekben, amelyekben lőfegyvert viselő karakterekkel találkozunk, mivel lelőhetnek, még mielőtt a közelükbe férkőzhetnénk.
Katana:
Szintén közelharci fegyver, a Vice City-ben már volt alkalmunk használni. Mivel a rajongók remekül elszórakoztak vele, a Grand Theft Auto Advance-ból sem maradhatott ki. Egy-két suhintás elég, hogy az áldozatunk ártalmatlan legyen.
Pisztoly:
Természetes, hogy szerepel a játékban, hisz a legismertebb fegyvertípus. Nem ejthetünk vele súlyos sebeket, így használata komolyabb küldetéseknél nem előnyös. Érdekesség, hogy Mike két pisztolyt tart a kezében, ha ilyen fegyvert szerzünk be.
Shotgun:
Egy igazán erős fegyver, amely nem csak személyek, de járművek ellen is hatásos. Pár lövéssel felrobbanthatunk vele egy autót, hátránya viszont a gyakori, és lassú lőszercsere.
Uzi:
Hatásos fegyver, ellenségeinkkel nagyon hamar végezhetünk egy ilyennel, ráadásul a legtöbb golyót lőhetjük ki vele másodpercenként (a minigun után). Ha bandák, vagy testőrök által védett maffiózók ellen indulunk, minden bizonnyal kiváló választás.
AK-47:
Erős, de viszonylag nehéz fegyver. Bár kevesebb golyót lő ki másodpercenként, mint az Uzi veszélyes küldetésekhez is ajánljuk. Járművek ellen szintén érdemes használni, nagy tűzereje miatt.
Lángszóró:
Szintén közkedvelt fegyver a játékosok körében. Előnye, hogy akár egyszerre több embert is megpörkölhetünk vele. Ahhoz, hogy járműveket is felrobbantsunk, sokáig kell láng alatt tartanunk őket, így azok ellen nem a legjobb választás.
Molotov koktél:
Hasonlóan hasznos, mint a lángszóró, de még nagyobb a kockázat, hogy a saját csapdánkba sétálunk bele. Utcai pánikkeltésekhez viszont kitűnően alkalmas, főleg ha tömeg közé dobjuk.
Gránát:
Kevésbé veszélyes, mint a molotov koktél, robbanása azonban pusztítólag hat a környező dolgokra. Ha egy jármű közelébe dobjuk, az azonnal felrobban. Néhány küldetésben elengedhetetlen a használata.
Rakétavető:
Talán a legerősebb fegyver a játékban. Hatásköre hatalmas, bármilyen célpontot megsemmisíthetünk vele. Minél messzebb tudjuk ellőni a rakétákat, annál biztonságosabb ránk nézve.
Minigun:
Az örök kedvenc... Bizony hiányoltuk volna, ha nem kerül bele a játékba. Bámulatos az ereje, szintén elpusztít minden célpontot, ráadásul nem sülhet el visszafelé az akció azzal, hogy magunkban teszünk kárt.
kép Detonátor:
8-Ball bomba boltjában remek kis kütyüket vásárolhatunk, amivel "feltuningolhatunk" egy járművet, mielőtt átadnánk barátainknak. Ezeket egy detonátor segítségével aktiválhatjuk.
Módosítva: 2019. 05. 31. 11:25 ▪ Szerző: VISALI és Ben Dover
Advance
Advance
Végigjátszás
Multimédia
Linkek