Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVGrand Theft Auto - Funkcióbillentyűk

Módosítva: 2012. 06. 21. 15:01  |  Szerző: Shotgun

A játék irányítását be tudjuk állítani, ha elindítjuk a „GTA Settings” nevű fájlt. Sajnálatos módon persze itt csupán azon funkcióbillentyűket tudjuk konfigurálni, melyek a játékmenetet nagy mértékben befolyásolják – tehát azon gombokat, melyek különbözőféle konfigurációs beállításokat hoznak elő a játékban, ezért ezen kis irományunkban részletes leírást kaptok, hogy egy-egy billentyű, mire is jó a játékban.

Konfigurációs billentyűk
Funkcióbillentyű Funkció
F6 A játékmenet szüneteltetése. Itt olvashatod le, hogy eddig hány küldetést teljesítettél, valamint a következő szintre való átlépéshez szükséges pontszámodból összesen mennyit sikerült összegyűjtened. Fontos, hogy ezt a billentyűt használjuk mindig, mert az ’Esc’ gomb használatával a játék kilépésre kényszerül.
F7 A legutoljára kapott csipogón keresztüli üzeneted jeleníti meg, a képernyő bal felső sarkában. Itt szokták általában jelezni, hogy hány másodperced van egy adott küldetésre.
F8 Képkocka korlátozás kikapcsolása, a gyorsabb játékmenet eléréséhez. Gyakorlatilag ez attól függ, hogy kinek milyen teljesítményű számítógépe van. Egyértelműen a kisebb teljesítménnyel rendelkező gépek nem fogják gyorsabban futtatni a játékot, mivel ez az FPS korlátozást kapcsolja ki/be
F9 Tartózkodási helyed kijelzése, a képernyő felső részén. Ezt alapból olyankor érheted el, hogyha egy adott zónába érsz járműveddel vagy gyalog.
F10 A jelenlegi küldetésed összes információjának előhozatala. Azon feladatsor megjelenítése, melyet munkaadód a nyilvános telefon felvétele után közöl veled. Hasznos lehet azoknak, akiknek memóriája nem túl jó.
F11 A játék felbontásának átállítása. Szerintem magától értetődő.
F12 Az adott pálya újrakezdése
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Grand Theft Auto
Ki van itt?
Jelenleg 10 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak