Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Grand Theft Auto - Fegyverek

A Grand Theft Auto sorozat legfőbb alkotóelemeinek vélhetőek, a fejlesztők által játékosok számára elérhetővé tett fegyverek. Ezt a hitet alátámasztva, a franchise legelső részében is megtalálható egy kisebb fegyverarzenál, melynek használatával teremthetünk Liberty City, Vice City és San Andreas utcáin, minél nagyobb káoszt. Ebben a kis összefoglalóban írjuk le számotokra a játékban fellelhető fegyverek legfőbb tulajdonságait, valamint előnyeit és hátrányait.

A Grand Theft Auto fegyverei
Fegyver ikonja Rövid leírás Egyéb

Ököl

Alap „fegyverünk”, mellyel könnyedén leteríthetjük ellenfeleinket, egyben az egyetlen közelharci fegyver a játékban. Hasznos, mivel egy ütés hatására célpontjaink a földre kerülnek, viszont sebzése nem elegendő arra, hogy azokat eltegyük láb alól.

---


Pisztoly

Ez egy egyszerű pisztoly, mely a leggyengébb távolharci fegyver a játékban. Egy normális járókelő jobb létre szenderítéséhez elég egy töltény, míg egy jármű felrobbantásához minimum 16 golyót kell a fegyverből elszabadítanunk.

---

Gépfegyver
Egy igen nagy horderejű gépfegyver, melynek töltési ideje sokkal kisebb, mint az alap pisztolyé. Hasznos, ha nagyobb tömegeket kell kiiktatnunk, valamint járművek gyors likvidálására. ---

Lángszóró

Hatásos, ha az ember grillezni készül… viccet félretéve, használatával felgyújthatjuk a kiszemelt áldozatainkat. Valamilyen okból kifolyólag ez a dolog már nem működik autóknál, de viszonylag gyorsan sikerülhet vele felrobbantanunk a nekünk nem tetsző járműveket.

---

Rakétavető

Talán az egyetlen olyan eszköz a játékban, mely teljes körűen elnyerte tetszésemet. Sok magyarázatot nem igényel, de vigyázz… ha túl közel robban hozzád a rakéta, te is bekerülhetsz a másnapi gyászjelentésbe!

A rakétavető nem található meg, a játék demo verziójában.
Módosítva: 2019. 05. 31. 12:31 ▪ Szerző: Shotgun
Grand Theft Auto
Grand Theft Auto
Helyszínek
Csalások
Multimédia
Irányítás