Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Grand Theft Auto - Felvehető tárgyak

A játék fő elemeihez tartoznak a küldetések, fegyverek és egy pár igen érdekes karakter… Ettől eltekintve a fejlesztőcsapat mégis vette a fáradtságot, hogy a rajongók szórakoztatásának céljából, vigyen még egy kis pluszt jelen produktumukba. A játékélmény fokozásáért tehát implementáltak néhány igen szórakoztató felvehető tárgyat – a cikk hátralévő részében ezeket a power-up jelzőkkel fogom ellátni -, melyeknek segítségével a játékos különböző speciális képességekre tehet szert. Ebben a cikkben ezeknek tulajdonságait ecseteljük részletesen.

A játékban megtalálható, felvehető tárgyak
Kép  Magyar név
Angol név
Részletes leírása
Ingyen szabadulás a börtönből kártya Get Out of Jail Free Card A névvel ellentétben, ezt a kis power-up-ot egy forgó kulcs jelzi. Segítségével, ingyen és bérmentve kerülhetünk ki a rendőrök fogságából, ráadásul még fegyvereinket is megtarthatjuk.
Kenőpénz Police Bribe A névből ítélve, bizonyára már rájöhettetek mire is jó ez a relikvia. Amennyiben körözés alatt állsz, ezen kis tárgy felvételével, azonnal félbeszakad mindenféle utánad indított rendőrségi eljárás.
Golyóállómellény Armor Sok magyarázatot nem igényel… Felvétele után gazdagabb leszel egy golyóállómellénnyel, mely három betalált lövedékig hatásos.
Extra életerő Extra Life Amint felvetted ezt a tárgyat, egyel nő az életszorzód.
Őrjöngés Kill Frenzy Előre megszabott ideig kapsz egy fegyvert, kiüríthetetlen tárral.
Járműgyorsító Car Speed Up Ha éppen egy járműben ülsz, akkor ezzel a power-uppal könnyedén felgyorsíthatod járgányodat.
Szorzónövelő Multiplier Amint felvetted, a pontszámaidhoz viszonyított szorzód egyel magasabb szintre lép.
Információ Info Box Nem igazán juttat semmilyen előnyhöz, csak néhány alap tudnivalót magyaráz el a játékkal, valamint annak ficsőrjeivel kapcsolatban.

 

Módosítva: 2019. 05. 31. 12:31 ▪ Szerző: Shotgun
Grand Theft Auto
Grand Theft Auto
Helyszínek
Csalások
Multimédia
Irányítás