Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVGrand Theft Auto - Liberty City

Módosítva: 2012. 06. 21. 15:13  |  Szerző: Shotgun

Sokan bizonyára nem tudják, de a legelső Grand Theft Auto résznek köszönhető, hogy a háromdimenziós epizódok olyan változatosra és kreatívra sikeredtek - legalábbis ez volt az egyik tényező. Minden idők legősibb GTA-jában ugyanis a fejlesztők úgy döntöttek, hogy a legelső rész három szintjét folyamatosan elérhetővé váló városokként tálalják a mindenre képes játékosoknak, hogy azok kiismerésével, sokkal hosszabb játékmenetet biztosítsanak számukra. Ezen kis cikksorozatunkban bemutatjuk nektek azt a három nagyvárost, melynek megléte nélkül nem is lenne a Grand Theft Auto 1 minden idők egyik legsikeresebb videojátéka.

Az alapok

Liberty City a játék legfőbb helyszíne, ahol randalírozásunkat kezdjük. Első város lévén itt tapasztalhatjuk ki a játékmechanizmus főbb elemeit, valamint megtudhatjuk, hogy küldetéseink teljes mértékben befolyásolják továbbjutásunkat a játék során. LC után a következő város San Andreas, ahova csak akkor fogunk tudni eljutni, ha 2 000 000 pontot - a játék szerint dollárt - szerzünk feladataink teljesítésével.

A játékról írt alapok cikkünkben már szó került arról, hogy főszereplőnk egy újonnan érkezett bűnöző a városban, ki egy bűnszervezetnek dolgozik. Nos, ahogy a GTA helyszíneit folyamatosan elérhetővé tesszük, minden város új megbízóval jár. Liberty-ben például a Vercotti famíliának dolgozunk, egy „Bubba” becenévre hallgató Don kezei alatt. Róla részletes leírást a „főnökök” cikkünkben olvashattok.

Járművek és negyedek listája

A nagyobb szintű változatosság kedvéért, az ASC Games dolgos programozói közös megegyezésre azt az álláspontot találták megfelelőnek, hogy minden város megkapja a saját kis járműkészletét, melynek köszönhetően a játékosok nem csak egy új területet fognak felfedezni, a megfelelő ponthatár elérésével, hanem különböző exkluzívnak mondható járműveket is. LC-ben összesen 29 járművet találhatunk, melynek teljes listáját itt tekinthetitek meg, a város negyedeivel egybekötve: 

Liberty City Járművei A város negyedei
Counthash Ardler
Penetrator Brix
Itali Brocklyn
Beast GTS Brocklyn Docks
Mundano Eaglewood
4x4 Estoria
Bike Fort Law
Superbike Guernsey City
TV Van Hackenslash
Stallion Island City
Bug Island Heights
Taxi Island View
Impaler Kings
Jugular Law Island
Pickup New Guernsey
Porka Turbo Nixon Island
Cossie Nolaw
Bulldog Park
Thunderhead Schlechberg
Classic Tellburg
Repair Van
Challenger
Stinger
Portsmouth
Regal
Bus
Limo
Explosives Truck
School Bus
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Grand Theft Auto
Ki van itt?
Jelenleg 27 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak