Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVGrand Theft Auto - Járművek

Módosítva: 2012. 06. 21. 15:00  |  Szerző: VISALI

Grand Theft Auto IV - Történet

Már a sorozat első epizódjában számtalan járművel közlekedhetünk a városok utcáin. Nem csak autókkal, de akár motrokkal is róhatjuk a kilómétereket, sőt, a játék során hajóval is találkozunk, bár ezt nem vezethetjük. A színes választékban egyaránt helyet kaptak a kupé, terepjáró, szedán, sport és közszolgálati járművek. Ezeknek eltérő a sebességük és a hanguk is. A törésük előre le vannak modellezve, az egyes részek erős ütközésekor sérültek lesznek. Az erős ütközések előnye a pontszerzés, a hátránya pedig természetesen a rongálódás. Ha egy kocsi már a végsőket rúgja azt egy erős motor zaj jelzi, ilyenkor érdemes azonnal lecserélni a verdát biztonsági okokból...

Viszont lehetőségünk van a járművek megjavítására és átfestésére, amellyel nem csak újra rongálandó állapotba hozhatjuk őket, hanem még a fakabátokat is lerázhatjuk. A játékban nem csak közlekedési szerepet kapnak, fő küldetések, mellékküldetések fontos eleme. Nem egy küldetésben bombát kell erősítenünk rájuk. A bomba boltokba érdemes visszanézni,  mert kitűnően elszórakozhatunk egy megpecsételt sorsú autóval, bár ez eléggé kölcséges mulatság.

A játék egyik legnagyobb pénz szerzési lehetősége az autók leszállítása import célokra. A városok dokkjainál kompok fogadják a járműveket. Minden járműnekvan egy értéke, amely a minőség romlásával csökken. Az alábbi városokra osztott táblázat  amely a játékban megtalálható járművek képét, nevét, típusát, valamint az ép állapot beli értéküket tartalmazza.

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Grand Theft Auto
Ki van itt?
Jelenleg 10 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak