Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVGrand Theft Auto - Fegyverek

Módosítva: 2014. 01. 11. 23:19  |  Szerző: Shotgun

A Grand Theft Auto sorozat legfőbb alkotóelemeinek vélhetőek, a fejlesztők által játékosok számára elérhetővé tett fegyverek. Ezt a hitet alátámasztva, a franchise legelső részében is megtalálható egy kisebb fegyverarzenál, melynek használatával teremthetünk Liberty City, Vice City és San Andreas utcáin, minél nagyobb káoszt. Ebben a kis összefoglalóban írjuk le számotokra a játékban fellelhető fegyverek legfőbb tulajdonságait, valamint előnyeit és hátrányait.

A Grand Theft Auto fegyverei
Fegyver ikonja Rövid leírás Egyéb

Ököl

Alap „fegyverünk”, mellyel könnyedén leteríthetjük ellenfeleinket, egyben az egyetlen közelharci fegyver a játékban. Hasznos, mivel egy ütés hatására célpontjaink a földre kerülnek, viszont sebzése nem elegendő arra, hogy azokat eltegyük láb alól.

---


Pisztoly

Ez egy egyszerű pisztoly, mely a leggyengébb távolharci fegyver a játékban. Egy normális járókelő jobb létre szenderítéséhez elég egy töltény, míg egy jármű felrobbantásához minimum 16 golyót kell a fegyverből elszabadítanunk.

---

Gépfegyver
Egy igen nagy horderejű gépfegyver, melynek töltési ideje sokkal kisebb, mint az alap pisztolyé. Hasznos, ha nagyobb tömegeket kell kiiktatnunk, valamint járművek gyors likvidálására. ---

Lángszóró

Hatásos, ha az ember grillezni készül… viccet félretéve, használatával felgyújthatjuk a kiszemelt áldozatainkat. Valamilyen okból kifolyólag ez a dolog már nem működik autóknál, de viszonylag gyorsan sikerülhet vele felrobbantanunk a nekünk nem tetsző járműveket.

---

Rakétavető

Talán az egyetlen olyan eszköz a játékban, mely teljes körűen elnyerte tetszésemet. Sok magyarázatot nem igényel, de vigyázz… ha túl közel robban hozzád a rakéta, te is bekerülhetsz a másnapi gyászjelentésbe!

A rakétavető nem található meg, a játék demo verziójában.
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Grand Theft Auto
Ki van itt?
Jelenleg 9 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak