Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVGTA London 1969 - Fegyverek

Módosítva: 2011. 07. 20. 05:48  |  Szerző: VISALI

A GTA London sajnos nem büszkélkedik nagyobb fegyver készlettel, mint a sorozat legelső epizódja. Az öklünk mellet  két lőfegyver -egy pisztoly és egy automata-, valamint egy lángszóró és egy rakéteavető álll renelkezésünkre a játékban. Hogy ezekkel mekkora sebzést érhetünk el, illetve hogy mennyire veszélyes saját magunkra nézve azt a lenti táblázatból olvashatjátok ki.

 

Fegyverek
Fegyver A fegyver leírása
Ököl
Az ököl, mint az egyetlen közelharci eszköz a játékban jelentéktelen sebzési szempontból. Viszont használata előnyös, ha egy fegyvertelen személy ránk tapad, mivel az ütésünk egy ideig leteríti őt, ami pont elég arra, hogy nyúlcipőt húzzunk.

Pisztoly

A pisztoly bár elég az áldozatunk leterítéséhez, a préda eltalálása nehéz feladat vele. Csak a légszűkösebb helyzetekben használjuk.

Géppisztoly
A géppisztoly  használata a legajánlottabb, mivel könnyen eltalálható vele a célpont, rengeteg golyót lő ki percenként, ráadásul a használójára nem ártalmas. Egy autó felrobbantása alig tellik pár másodpercbe.

Lángszóró

A lángszóró aránylag biztonságos fegyver. Kitűnő játékélményt biztosít, ha tombolunk vele a városban. Ám ez a rendőrség figyelmét is fel kelti, így csak akkor használd, ha velük szeretnél játszani.

Rakétavető

A rakétavető sokak kedvence. Szintén remekül el lehet vele szórakozni a város utcáit járva. Hátránya viszont, hogy nagy esély van rá, hogy mi is megisszuk a levét egy merényletnek, mivel ha nem lőjük el a rakétát elég messzire, a robbanás ránk is hatással lesz.
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
GTA London 1969
Ki van itt?
Jelenleg 17 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak