Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA London 1969 - Fegyverek

A GTA London sajnos nem büszkélkedik nagyobb fegyver készlettel, mint a sorozat legelső epizódja. Az öklünk mellet  két lőfegyver -egy pisztoly és egy automata-, valamint egy lángszóró és egy rakéteavető álll renelkezésünkre a játékban. Hogy ezekkel mekkora sebzést érhetünk el, illetve hogy mennyire veszélyes saját magunkra nézve azt a lenti táblázatból olvashatjátok ki.

 

Fegyverek
Fegyver A fegyver leírása
Ököl Az ököl, mint az egyetlen közelharci eszköz a játékban jelentéktelen sebzési szempontból. Viszont használata előnyös, ha egy fegyvertelen személy ránk tapad, mivel az ütésünk egy ideig leteríti őt, ami pont elég arra, hogy nyúlcipőt húzzunk.

Pisztoly

A pisztoly bár elég az áldozatunk leterítéséhez, a préda eltalálása nehéz feladat vele. Csak a légszűkösebb helyzetekben használjuk.

Géppisztoly
A géppisztoly  használata a legajánlottabb, mivel könnyen eltalálható vele a célpont, rengeteg golyót lő ki percenként, ráadásul a használójára nem ártalmas. Egy autó felrobbantása alig tellik pár másodpercbe.

Lángszóró

A lángszóró aránylag biztonságos fegyver. Kitűnő játékélményt biztosít, ha tombolunk vele a városban. Ám ez a rendőrség figyelmét is fel kelti, így csak akkor használd, ha velük szeretnél játszani.

Rakétavető

A rakétavető sokak kedvence. Szintén remekül el lehet vele szórakozni a város utcáit járva. Hátránya viszont, hogy nagy esély van rá, hogy mi is megisszuk a levét egy merényletnek, mivel ha nem lőjük el a rakétát elég messzire, a robbanás ránk is hatással lesz.
Módosítva: 2019. 05. 31. 12:29 ▪ Szerző: VISALI
GTA London 1969
GTA London 1969
Tevékenységek
Csalások