Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA London 1969 - Boltok

A GTA: London 1969-ben visszatér a GTA1-ben megismert két féle garázs: az autószerelő műhely és a bomba bolt. Ezekből több is található a városban. Bár ezek igénybe vétele több-kevesebb pontszámba kerül, nagyon hasznosak, és szinte biztos, hogy meglátogatsz egyet-kettőt az egyes pályák során. További információkat a játékban található boltokról a cikk további részeiben olvahatsz.

Autószerelő műhelyek

GTA

Az autószerelők garázsai szétszórva találhatóak London-ban, így nem kell sokat kocsikáznod, amíg találsz egyet. Ismertető jegyük, hogy a bejáratuk felett egy zöld "GARAGE" feliratú tábla áll. Ha behajtasz ide megjavítják a kocsid, valószínüleg új színt is kap, ráadásul a körözésed is megszűnik. Hogy mennyit kell fizetned, az a jármű sérülésének mértékétől függ.

Ezeket a garázsokat a következő helyeken keresd: West Soho, Northeast Bow, West Southwark, Northeast Bermondsey.

Bomb Shop

GTA

A bomba boltok nagyon mókás elemei a játéknak, hisz egy-egy bombával felszerelt autóval remekül lehet szórakozni bárhol a városban. Egy pokolgép 500 fontba kerül. Miután az felkerült a kocsidra parkolj le a kívánt területen, szállj ki és fuss el olyan messzire, amilyenre csak tudsz. Persze nem szabad megfeledkezni arról a tényről sem, hogy ezzel felkelted magadra a zsaruk figyelmét.

Ezeket a garázsokat a következő helyeken keresd: Noth City, Southwest Mile End, West Westimnster, West Brixton, East Brixton.

Módosítva: 2019. 05. 31. 12:29 ▪ Szerző: VISALI
GTA London 1969
GTA London 1969
Tevékenységek
Csalások