Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA London 1969 - Járművek exportálása

A sorozat nyilván azért kapta a Grand Theft Auto címet, mert a legalapvetőbb lehetőség az epizódokban a kocsi lopás. Természetesen ennek nagy jelentősége is van, hiszen az autók több szempontból is pontszám-forrásként szolgláhatnak. Az egyik maga az eltulajdonítás, egy másik pedig a verdák megrongálása. Ezekért csupán néhány fontot kapunk, ám van egy harmadik hasznosítási módszer, amely már magas pontszám-emelkedéssel kecsegtet. Ez az autók exportálási lehetősége.

Már a GTA1-ben is leszállíthattuk a városban cirkáló járműveket az ott fellelhető dokkokba. Egy daru alá parkoltuk őket, kiszálltunk, majd vártuk a zsozsót. Ez a GTA: London 1969-ben is így van, a séma semmit sem változott. Az egyes járművek értéke azok típusától és azok megviseltségétől függ. A teljesen ép állapotú kocsik árát Járművek cikkünkben ítuk le. A nagyobb "behemót" teherautókat, buszokat, ill. a speciális járműveket nem fogadják el a kikötőkben. Összesen két helyre vihetjük a járműveket, ezek a következők:

 

GTA GTA
North Battersea Northeast Bermondsey

 

Módosítva: 2019. 05. 31. 12:28 ▪ Szerző: VISALI
GTA London 1969
GTA London 1969
Tevékenységek
Csalások