Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA London 1969 - Felvehető tárgyak

A végigjátszás könnyebbítésére a fejlesztők csak úgy, mint az első részben itt is elhelyeztek dobozokat a városban, amelyek bizonyos felvehető tárgyakat rejtenek. Összesen 6 van belőlünk, és egyiknek sincs negatív hatása, így bármikor jól jöhetnek. Viszont miután egy dobozt szétlőttünk vagy elgázoltunk, majd felvettük a tartalmát az többé már nem lesz elérhető, így érdemes spórolni az extrákkal. Hogy melyik ikon felvétele milyen pozitívummal jár, azt az alábbi táblázatból olvashatjátok ki.

A felvehető tárgyak listája

Ikon Név Leírás
Golyóálló mellény
[Armor]
Mivel egy lövedék könnyen végezhet velünk a fejlesztők golyóállómellényeket rejtettek el a város néhány ládájában, amelyek 3 töténytől képes megmenteni minket.
Szív
[Health]
A játékban alapból három esélyünk van megszerezni a következő városba való átjutáshoz szükséges pénzösszeget, tehát 3 életpontunk. Ha felveszünk egy szivet, akkor ez a szám eggyel magassabra ugrik, így növelhetjük a nekifutások számát.
Kenőpénz
[Cop Bribe]
Ha a rendőrök üldözőbe vesznek azonnal keresnünk kell egy garászt, ahol felújítják a kocsinkat, amivel lerázhatjuk őket. Viszont mivel ez kölcséges megoldás a városban ún. kenőpénz ikonokat vehetünk fel, amelyek megszüntetik a körözést.
Kulcs
[Get Out of Jail Free Card
]
Ha egy fegyvert, vagy egyéb tárgyat nehezen szereztünk meg, és félő, hogy elveszítjük a kulcs jól jön. Ha felvesszük a rendőségi és a kórházi látogatásunk után megmaradnak a becses szerzemények.
Járműgyorsító
[Car Speed Up
]
Nem elég a járgány alap sebéssége? Gyorsabban szeretnél száguldozni? Akkor keresd meg azokat a ládákat, amelyek ezt a felvehető tárgyat rejtik, mivel megnöveli a sebességed.
Szorzó
[Multiplier]
Miután felvetted csak egy ideig lesz csak a birtokodban, amit érdemes kihasználni. Minden megkaparintott pontszám háromszorosát kapod ez idő alatt.
Módosítva: 2019. 05. 31. 12:29 ▪ Szerző: VISALI
GTA London 1969
GTA London 1969
Tevékenységek
Csalások