Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA London 1969 - Karakterek

A GTA1 utódjában, a GTA: London 1969-ben szintén lehetőségünk van nyolc karakter közül kiválasztani azt, akivel a városban el fogjuk követni a különböző bűntetteket. Ez egyben azt is jelenti, hogy összesen nyolcszor futhatunk neki a játéknak, így nyolc mentésünk lehet. A mentésre az egyes szintek teljesítése után automatikusan sor kerül.

A karakterválasztó ablakot a "New Game" menüpontra kattintva érhetjük el. Itt megjelenik egy bűnöző képe és neve. Ha nem őt szeretnénk választani a további lehetséges személyek között a "jobbra nyíl" és a "balra nyíl" segítségével lapozgathatunk. A nevet egyébként a "Del" billentyű lenyomásával módosíthatjuk is kedvünk szerint - a csalásokat is ennek a helyére kell beírni -, s ha esetleg később vissza szeretnénk kapni a főhős eredeti nevét az "R" billentyű által megnyíló menüben ezt megtehetjük. Hogy ki is az a nyolc karakter, akik közül választhatunk, azt alant megtekinthetitek.

 

GTA GTA
Charles Jones Johnny Hawthorn
GTA GTA
Maurice Caine Mick Casey
GTA GTA
Rodney Morash Sid Vacant
GTA GTA
Winston Henry Wolfie Vilans
Módosítva: 2019. 05. 31. 12:27 ▪ Szerző: VISALI
GTA London 1969
GTA London 1969
Tevékenységek
Csalások