Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVGTA London 1969 - Felvehető tárgyak

Módosítva: 2009. 06. 17. 22:18  |  Szerző: VISALI

A végigjátszás könnyebbítésére a fejlesztők csak úgy, mint az első részben itt is elhelyeztek dobozokat a városban, amelyek bizonyos felvehető tárgyakat rejtenek. Összesen 6 van belőlünk, és egyiknek sincs negatív hatása, így bármikor jól jöhetnek. Viszont miután egy dobozt szétlőttünk vagy elgázoltunk, majd felvettük a tartalmát az többé már nem lesz elérhető, így érdemes spórolni az extrákkal. Hogy melyik ikon felvétele milyen pozitívummal jár, azt az alábbi táblázatból olvashatjátok ki.

A felvehető tárgyak listája

Ikon Név Leírás
Golyóálló mellény
[Armor]
Mivel egy lövedék könnyen végezhet velünk a fejlesztők golyóállómellényeket rejtettek el a város néhány ládájában, amelyek 3 töténytől képes megmenteni minket.
Szív
[Health]
A játékban alapból három esélyünk van megszerezni a következő városba való átjutáshoz szükséges pénzösszeget, tehát 3 életpontunk. Ha felveszünk egy szivet, akkor ez a szám eggyel magassabra ugrik, így növelhetjük a nekifutások számát.
Kenőpénz
[Cop Bribe]
Ha a rendőrök üldözőbe vesznek azonnal keresnünk kell egy garászt, ahol felújítják a kocsinkat, amivel lerázhatjuk őket. Viszont mivel ez kölcséges megoldás a városban ún. kenőpénz ikonokat vehetünk fel, amelyek megszüntetik a körözést.
Kulcs
[Get Out of Jail Free Card
]
Ha egy fegyvert, vagy egyéb tárgyat nehezen szereztünk meg, és félő, hogy elveszítjük a kulcs jól jön. Ha felvesszük a rendőségi és a kórházi látogatásunk után megmaradnak a becses szerzemények.
Járműgyorsító
[Car Speed Up
]
Nem elég a járgány alap sebéssége? Gyorsabban szeretnél száguldozni? Akkor keresd meg azokat a ládákat, amelyek ezt a felvehető tárgyat rejtik, mivel megnöveli a sebességed.
Szorzó
[Multiplier]
Miután felvetted csak egy ideig lesz csak a birtokodban, amit érdemes kihasználni. Minden megkaparintott pontszám háromszorosát kapod ez idő alatt.
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
GTA London 1969
Ki van itt?
Jelenleg 8 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak