Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVGTA London 1969 - Boltok

Módosítva: 2009. 06. 17. 22:18  |  Szerző: VISALI

A GTA: London 1969-ben visszatér a GTA1-ben megismert két féle garázs: az autószerelő műhely és a bomba bolt. Ezekből több is található a városban. Bár ezek igénybe vétele több-kevesebb pontszámba kerül, nagyon hasznosak, és szinte biztos, hogy meglátogatsz egyet-kettőt az egyes pályák során. További információkat a játékban található boltokról a cikk további részeiben olvahatsz.

Autószerelő műhelyek

GTA

Az autószerelők garázsai szétszórva találhatóak London-ban, így nem kell sokat kocsikáznod, amíg találsz egyet. Ismertető jegyük, hogy a bejáratuk felett egy zöld "GARAGE" feliratú tábla áll. Ha behajtasz ide megjavítják a kocsid, valószínüleg új színt is kap, ráadásul a körözésed is megszűnik. Hogy mennyit kell fizetned, az a jármű sérülésének mértékétől függ.

Ezeket a garázsokat a következő helyeken keresd: West Soho, Northeast Bow, West Southwark, Northeast Bermondsey.

Bomb Shop

GTA

A bomba boltok nagyon mókás elemei a játéknak, hisz egy-egy bombával felszerelt autóval remekül lehet szórakozni bárhol a városban. Egy pokolgép 500 fontba kerül. Miután az felkerült a kocsidra parkolj le a kívánt területen, szállj ki és fuss el olyan messzire, amilyenre csak tudsz. Persze nem szabad megfeledkezni arról a tényről sem, hogy ezzel felkelted magadra a zsaruk figyelmét.

Ezeket a garázsokat a következő helyeken keresd: Noth City, Southwest Mile End, West Westimnster, West Brixton, East Brixton.

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
GTA London 1969
Ki van itt?
Jelenleg 12 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak