Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA Online - Játékmódok

A Grand Theft Auto Onlineban minden eddiginél több játékmód közül választhatunk, némelyikben még saját pályákat is készíthetünk. Összességében elmondható, hogy még mindig az alapvető játékmódok, tehát a Deathmach és a Race a legnépszerűbb. Az előző részhez képest a különböző játéktípusokon belül, sokkal több jobot találunk, ezért sokkal változatosabb lett a GTA V multiplayer módja.

A játékmódokba csatlakozhatunk a telefonunkkal a Quick job opció segítségével, vagy egy meghívó elfogadásával. Ezenkívül a menüből is indíthatunk jobokat, ahol sokkal részletesebben válogathatunk a pályák között. Újdonság, hogy néhány módot, játszhatunk akár egyedül is.

A lobby menübe belépve, vásárolhatunk lőszert, meghívhatjuk a barátainkat vagy crew társainkat, illetve játékmódtól függően beállíthatjuk az időjárást a verseny specifikációit és hogy milyen fegyvereket lehessen használni. Az Auto-Invite használatával tudjuk megtölteni a leghatékonyabban a szobát. Ilyenkor ugyanis nem csak a barátainkat és crew társainkat hívja meg a játék, hanem random játékosokat is. Ha a szoba eléri a minimum létszámot, amivel ellehet indítani a feladatot 1 perc után automatikusan elindul a játék. Egyszer lehetőségünk van időt kérni, ilyenkor fél perc adódik hozzá a számlálóhoz. Ha mindenképpen megakarjuk tölteni a szervert, azzal tudunk trükközni, hogy Closed-re állítjuk a lobby menüt majd újra megnyitjuk. Ilyenkor előröl kezdi a visszaszámlálást.

A Versus játékmódok kezdette előtt a lobby menü után még egy képernyőre kerülünk, ahol vásárolhatunk lőszert, fogadhatunk, beállíthatjuk a Winning Toastot (győzelem esetén lejátszódó animáció) és verseny esetén itt tudjuk kiválasztani a használni kívánt járművet.

A játék végén értékelhetjük az adott pályát, ami után egy szavazó képernyőre kerülünk, ahol kiválaszthatjuk a következő jobot. Itt a Heist frissítés óta olyan játékmódokból ajánl pályákat a játék, amivel előzőleg játszottunk, valamint egy alkalommal frissíthetünk is. Ilyenkor viszont már mindenféle játéktípust felkínál a játék. Megjelent egy "Random" lehetőség is, ha ezt választjuk véletlenszerűen dob be valahova a játék, az adott játékmódon belül. Ha olyan jobot játszunk, ahol lehetőség van egyedi pályák készítésre is érdemes messziről elkerülni ezt gombot, mivel ilyenkor legtöbbször, valami igénytelen sajátkészítésű pályára dob be, még akkor is, ha korábban beállítottuk, hogy mi maradjunk a szerver tulajdonosai a szavazás után is.

Játszhatunk Playlist-eket is, vagyis lejátszási listákat. Ezek különféle jobokat tartalmaznak, és itt van jelentősége a JP-nek. Ezeket a helyezésünktől függően kapjuk, és így alakul ki a Playlist legvégén a végeredmény. A szünet menüben, akár saját lejátszási listákat is készíthetünk

Lehetőségünk van saját pályák készítésére is a Content Creator használatával. Jelenleg a következő játékmódokban kreálhatunk egyedi munkákat:

  • Deathmatch
  • Team Deathmatch
  • Last Team Standing
  • Race
  • Capture

GTA GTA GTA

Freemode

Ez a GTA Online alapja. Ide tölt be a játék, ha elindítjuk a többjátékos módot. Az előző részhez képest rengeteget fejlődött. Itt már nem csak egymás öldöklésére van lehetőségünk, hanem vásárolhatunk ingatlanokat, amelyekből egyszerre hármat birtokolhatunk, lehetnek saját autóink, itt tudjuk személyre szabni a karakterünket és sok feladatot is teljesíthetünk. Ha nem akarjuk a többi játékos társaságát élvezni, akár egyedül is játszhatunk itt, ha indításkor Invite Only vagy Solo sessiont választunk.

GTA GTA GTA

Deathmatch

A legáltalánosabb játékmód, ami szinte minden játékban megtalálható. Az előző részhez képest itt már nem az összegyűjtött pénzmennyiség számít, hanem tisztán az ölések száma. Ha véletlenül megöljük magunkat, levonódik egy pont. Beállíthatjuk az időlimitet, a célpontszámot, illetve hogy lehet e saját fegyvereket használni a deatmatch során.

Újdonság még a kisebb brustok megjelenése. Szerezhetünk Kill Streaket vagy Losing Streaket, illetve Bull Shark Testorone-t is találhatunk a pályákon, vagy automatikusan kapunk, ha mi leszünk a Power Playerek. Ha sikerül Kill Streaket összehoznunk, minden ölésnél 1.5x-ös RP-t kapunk, amit minden Kill Streakel tovább tudunk növelni. Így például a második után már kétszeres szorzót kapunk.

Minden deathmatch elkezdésekor kapunk egy kihívást, amit ha teljesítünk bónusz RP-t kapunk. Ölj meg egy játékost halál közeli állapotban, végezz több gyilkossággal, mint halállal, nyerd meg a deathmachet pisztoly használatával és ehhez hasonló feladatokat kell teljesíteni.

Ennek a játékmódnak 3 fajtája van:

Deathmatch:

Itt mindenki-mindenki ellen van, csak magadra számíthatsz. 

Team Deathmatch:

Ugyan az, mint a sima deathmatch, a különbség csak annyi, hogy csapatban játszol. Pályától függően, akár 3 vagy 4 csapat is játszhat.

Vehicle Deathmatch:

Teljesen új játékmód. Itt járművekkel (vadászgép, Buzzard vagy tank) kell harcolni és nem lehet elhagyni azokat. Itt is lehet csapatokban játszani.

GTA GTA GTAGTA GTA GTA

Race

A GTA sorozat szerves részét képezik a járművek, így természetesen nem maradhattak ki a különböző versenyek sem. Az előző részhez képest nem változott sokat, itt is ellenőrzőpontokat követve kell haladnunk. Versenyezhetünk szárazföldön (Land Race, Bike Race), vízen (Sea Race) és levegőben (Air Race). Újdonság viszont, hogy akár egyedül is játszhatjuk ezt a játékmódot a Rally Race-t leszámítva.

További hasznos újítás a Non-Contact mód bevezetése, ami arra jó, hogy a többi játékos nem tud kilökni. A többi autó ilyenkor áttetsző lesz úgy, mint respawnoláskor. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a különböző tereptárgyakkal és a többi járművel nem kell foglalkoznunk. Ez a funkció Rally Race és GTA Race esetén nem elérhető.

A menüben beállíthatjuk az időjárási viszonyokat, a napszakot, lehetőségünk van a körözés és forgalom ki-be kapcsolására, valamint a verseny során alkalmazható brustokat is variálhatjuk.

A versenyeken használhatunk személyes járműveket (ha ez engedélyezve van) vagy választhatunk a felkínáltak közül. Rajtnál érdemes pontosan akkor a gázra lépni, mikor megjelenik a "Go" felirat, ilyenkor tudjuk aktiválni a "Turbo Startot", ami extra löketet ad elinduláskor. További előnyre tehetünk szert a "Slipstreamingel" vagy a "Catchupal". Előbbi gyakorlatilag a szélárnyékot jelenti, tehát ha valaki előttünk halad, érdemes mögé húzódni. Egy hang és fehér csíkok jelzik, ha már megfelelő távolságon belül vagyunk. A Catchup arra jó, hogyha valaki az élre kerül, nem hagyja hogy túl nagy előnyre tegyen szert, kicsit visszafogja az autó teljesítményét. Ezeket a lobby menüben kilehet kapcsolni. A szélárnyék nem elérhető Non-Contact Race során.

Ennek a játékmódnak 3 fajtája van:

Standard:

Hagyományos verseny, ahol használhatjuk a Non-Contact opciót is.

GTA Race:

Itt már a fegyverek is előkerülnek, így kilőhetjük az ellenfeleinket. Újdonság, hogy a pályán már nem csak fegyvereket találunk, hanem rakétát és nitrót is, valamint csapatban is játszhatunk.

Rally Race:

Teljesen újfajta verseny a GTA sorozatban. Itt minden járműben két játékos ül. A sofőr nem látja az ellenőrzőpontokat és radart, így a mellette ülő játékosnak kell navigálni őt, voice chaten keresztül, vagy a D-padon (konzolon) található iránygombokat lenyomva, a képernyőn tudunk megjeleníteni nyilakat a sofőrnek, ezzel mutatva a helyes haladási irányt.

GTA GTA GTAGTA GTA GTA

Capture

A Capture 2013 december 18-a óta elérhető a GTA Onlineban. A legtöbb játékban ismert Capture The Flag mintájára készült, de a Rockstar Games megspékelte egy kicsit ezt a klasszikus játékmódot, úgyhogy itt nem csak annyiból áll az egész, hogy zászlókat kell felhúzni különböző bázisokon.

A játék lényege, hogy 2 csapatnak kell különböző dolgokat begyűjtenie a bázisukra. Ez lehet aktatáska, repülő, motor vagy éppen egy busz. Beállítástól függően az a csapat győz, aki előbb éri el célpontszámot, vagy az idő lejárta után több pontja van. A deathmatch-hez hasonlóan, itt is szerezhetünk Kill Streaket vagy Losing Streaket. Ha valaki felszed egy csomagot, azt a megölésével tudjuk megszerezni tőle. Némelyik pályán nem csak az ellenfélre kell figyelni, hanem a csomagokat őrző fegyveres zsoldosokra is. A Capture játékokat menetekre is oszthatjuk.

Ennek a játékmódnak 4 fajtája van:

Contend:

Itt táskákat kell leszállítani a bázisunkra. Ezek végtelen mennyiségben jelennek meg, a két csapat bázisától nagyjából egyenlő távolságra lévő semleges területen, de csak akkor spawnol újra, ha valaki leszállítja a csomagot, vagy megsemmisül.

GTA:

Ahogy a neve is utal rá, itt járműveket kell megszerezni. A "csomagok" itt is végtelen számban jelennek meg, viszont mivel járművekről van szó, könnyebb megsemmisíteni azokat, ezzel hátrányt okozva a másik csapatnak.

Sajnos itt némelyik pálya nem túl igazságos. A GTA: All Abhorred-ben például a két csapat bázisa nem egy formán jól megközelíthető, a GTA: Grab a Cab-ben pedig az egyik bázis közelében alig lehet autót találni, miközben a másik csapatnak egy parkolóba kell leszállítani a taxikat, ahol mindig jelennek meg új autók.

Hold:

Itt már sokkal nagyobb figyelmet kell fordítani a másik csapatra is, ugyanis itt csak annyi táska található meg a pályán, amennyi a célpontszám eléréséhez szükséges. Ezért, ha elfogytak a csomagok, a másik csapat bázisáról kell ellopni azokat.

Raid:

Ennél a típusnál a másik csapat bázisáról kell begyűjteni a táskákat. A csomagok itt is végtelen számban elérhetők.

GTA GTA GTAGTA GTA GTA

Last Team Standing

Lényegében ugyan az, mint a deathmatch, azzal a különbséggel, hogy itt minden játékosnak egy élete van. Az a csapat nyer, ahol utoljára élve maradnak, vagy az idő leteltével több játékos marad talpon. A deathmatchben elérhető brustok itt is jelen vannak  és a Capturehoz hasonlóan, ezt is játszhatjuk menetekre osztva.

GTA GTA GTA

Parachuting

Az ejtőernyőzés a 10-es szint elérése után válik elérhetővé. Egy helikopterből kiugorva, ellenőrzőpontokat követve kell földet érni. A checkpointok körökre vannak osztva, így nem teljesen mindegy hol haladunk át rajtuk: a belső 15, a középső 10, a szélső pedig 5 pontot ér, ha  pedig nem érjük el, nem kapunk pontot. Ha az ejtőernyőzés során meghalunk, vagy nem a kijelölt területen landolunk, kizárnak a versenyből.

Ha a lobby menüben ezt engedélyezik, akár fegyvereket is használhatunk a verseny során. A játék végén az győz, aki a legjobb idő-pontszám arányt éri el. Tehát ha valaki előtted ér célba, de több pontot gyűjtesz össze, mint ő, akkor te nyersz. Landolásnál konzolokon a két ravasz feletti gomb megnyomásával tudsz precízebben érkezni.

A versenyekhez hasonlóan ez a játékmód is játszható egyedül.

GTA GTA GTA

Survival

Újabban ez típus is népszerű lett a játékok multiplayer módjában. A lényege, hogy hullámokban érkező ellenségek támadását kell túlélni. A GTA Online Survival módjában 10 hullámot kell teljesíteni meghalás nélkül. Minden szinten egyre keményebb ellenfelek jönnek. Az első két szinten akár egy pisztolylövéssel leteríthetjük az ellenfelet. A négyes, hetes és tízes szinten már helikopterről is támadnak minket, ami bizonyos pályákon elég veszélyes.

Szerencsére a pályákon találunk elsősegély csomagot, páncélmellényt, és a szinteknek megfelelő fegyvereket, így az alacsonyabb szintű játékosoknak sem okozhat gondot, egy helikopter leszedése. Survival közben nem használhatunk járműveket és, a kijelölt terültet sem hagyhatjuk el. Minden pályán 1, 2, 3 vagy4 játékos játszhat. Ha valaki meghal, a következő hullám kezdetekor éled újra.

GTA GTA GTA

Némelyik pályán találhatunk búvóhelyeket, ahol helikopterről sem találnak el. Ezeket az alábbi táblázatban gyűjtöttük össze.

Survival neve Búvóhely
Boneyard A betonkerítés és a konténer között. GTA
Processed Az épületben, az egyik konténerben. GTA
Sandy Survival A fodrászat mögött. GTA
Legion Square Survival Az aluljáróban. GTA

Adversary Modes

Ez játékmód a Hiest frissítés óta elérhető. Gyakorlatilag 3 különböző versus feladatot foglal magában, amelyeket a Last Team Standinghez vagy a Capturehoz hasonlóan, menetekre osztva lehet a játszani és itt is oldhatók fel különböző bónuszok, mint például a Kill Streak.

Come Out To Play:

A menekülő játékosnak gyalog kell eljutni a kijelölt területre, a vadászoknak pedig egy quadról vagy motorról kell megölni az ellenfelet. A gyalog közlekedő játékosnak erős fegyverek segítenek a túlélésben, viszont neki csak egy élete van, a vadászoknak pedig végtelen, azonban ők nem szállhatnak le a motorról és csak egy lefűrészelt csövű sörétes puskát kapnak. Az nyer, aki célba ér (elég csak egy játékosnak), vagy megöli a menekülő játékost.

GTA GTA GTA

Siege Mentality:

A támadó játékosoknak 5 percük van megölni, a védekező játékosokat. Az előbbiek akárhányszor meghalhatnak, viszont csak egy lefűrészelt csövű puskát kapnak, az utóbbiak pedig, többféle fegyvert kapnak, de nekik csak 1 életük van. Az a csapat nyer, amelyik életben marad (elég csak egy játékosnak), vagy sikeresen megöli az összes védekező játékost.

GTA GTA GTA

Hasta La Vista:

A menekülő játékosoknak biciklivel kell eljutni  a kijelölt pontra, ebben a támadó játékosoknak kell megakadályozni őket egy kamion segítségével. Az nyer, aki célba ér (elég csak egy játékosnak), vagy sikeresen elgázolja a bicikliseket.

GTA GTA GTA

Contact Mission

Az egyjátékos módhoz hasonlóan, multiplayerben is van lehetőségünk különböző küldetések teljesítésére. Ezeket játszhatjuk egyedül vagy más játékosokkal is. A feladatokat a singleplayerben megismert karakter adják nekünk, viszont itt a küldetések története nincs annyira kidolgozva, és átvezető videók sincsenek. A legtöbb küldetésben hasonló feladatokat kell csinálni, de ezt nem azt jelenti, hogy unalmasak, mivel mindegyiknek megvan a maga jellegzetessége.

Ezzel a játékmóddal lehet a legjobban fejlődni és pénzt szerezni. Az 1.16-os frissítés óta a pénz mennyisége attól függ, hogy milyen gyorsan teljesítjük az adott missziót. Talán nem hangzik logikusan, de minél tovább csinálunk egy feladatot, annál több pénzt kapunk.

GTA GTA GTA

A kifizetéseket minden esetben így számolja a játék:

  • 15 perc felett: 100%
  • 12-15 perc: 90%
  • 10-12 perc: 80%
  • 8-10 perc: 70%
  • 6-8 perc: 60%
  • 4-6 perc: 50%
  • 3-4 perc: 37.5%
  • 2-3 perc: 20%
  • 2 perc alatt: 12.5%

Bónuszokat a következőkkel lehet szerezni:

  • +25% RP és pénz Normal nehézségi szinten
  • +50% RP és pénz Hard nehézségi szinten
  • +25% RP Free Aim használata esetén
  • +20% RP, ha legalább egy Crew társunkkal teljesítjük a küldetést
  • +10% RP, ha legalább egy barátunkkal teljesítjük a küldetést
  • Minden játékos után +10% RP jutalom

Versus Mission

Ahogy a neve is utal rá, ezekben a küldetésekben a többi játékossal kell megküzdeni. Néhány feladat hasonlít a Contact Mission-ökre, de ez a kategória leginkább olyan játékmódokat takar, amiket nem tudott hova kategorizálni a Rockstar, ezért elég vegyes feladatokat találunk itt.

Néhány példa, amelyekből több pályát is találunk:

Top Fun sorozat:

A Vice Cityből már ismerős lehet ez a név, ami nem véletlen. Lényegében itt is ugyan azt kell csinálni, azzal a különbséggel, hogy itt nem RC repülőket használunk a feladat során. Az egyik csapatnak el kell jutnia egy kijelölt helyre, a másik csapatnak pedig vadászgépekkel megakadályozni ebben őket. Az nyer, aki célba ér, vagy sikeresen megöli a menekülő játékosokat.

GTA GTA GTA

G-Rating sorozat:

Ez egy nagyon szórakoztató játékmód, amelyből van "Cold" és "Hot" változat is. Az előbbiben minden játékosnak 15 zászlót kell összegyűjteni a levegőben egy Besrával. Az nyer, akinek ez a leggyorsabban sikerül. A "Hot" változatban ugyan ez a feladat, a különbség csak annyi, hogy itt lelőhetjük a többi játékost.

GTA GTA GTA

Air Force Zero sorozat:

Itt 3 csapatra oszlik a játék. Az egyiknek egy repülővel kell néhány checkpointot érinteni, a másiknak meg kell semmisíteni ezt a repülőt, mielőtt az utolsó ellenőrzőpontot is eléri. Az Air Force Zerot, a "Defender" csapat tagjainak kell megvédeni. A támadók és a védekezők, akárhányszor meghalhatnak, az Air Fore Zerot viszont elég csak egyszer lelőni. Az nyer, aki célba ér, vagy sikeresen leszedi a repülőt.

GTA GTA GTA

Acquire Target sorozat:

Ebben a feladatban négy csapat versenyzik egymással. Itt is a vadászgépeké a főszerep. Egy zászlót kell birtokolni, amivel minden 20. másodperc után egy pontot tudunk szerezni. Ha valaki leszed minket, elejtjük a zászlót, így a másik csapat is megszerezheti. Az nyer, aki eléri a célpontszámot (5), vagy az idő lejárta után több pontja van.

GTA GTA GTA

Heist

A sokáig várt rablások 2015 márciusa óta elérhetők a GTA Onlineban. Ha vezetőként akarjuk teljesíteni ezeket, el kell érnünk a 15-ös szintet és birtokolnunk kell egy High-End apartmant. A finálé elkezdése előtt, gondosan fel kell készülnünk a rablásra, így jó néhány küldetést végig kell csinálnunk mire igazán nagy pénzhez juthatunk.

Mivel sok játékosnak meghaladják a képességeit, ezek a feladatok, az idegeskedés elkerülése érdekében érdemes inkább ismerősökkel lebonyolítani a Heistokat. Freemodeban barangolva gyakran kaphatunk Heist meghívókat, sokszor közvetlenül a fináléba is, így ha épp nincs aki segítsen, érdemes inkább másokhoz csatlakozni. Ha elkezdünk egy rablást vezetőként, nem csatlakozhatunk más játékosokhoz a fináléban. Bármelyik rablást vissza lehet mondani, ha felhívjuk Lestert és kiválasztjuk ezt az opciót, de ilyenkor nem kapjuk vissza a felkészülési pénzt.

GTA GTA GTA

Fleeca Job:

  • Szükséges játékosok száma: 2
  • Felkészülési költség: 11 500 $
  • Fizettség:
    • Easy: 57 500 $
    • Normal: 115 000 $
    • Hard: 158 120 $
  • Elite Challenge (50 000$) jutalom: 
    • Teljesítési idő: 5:20
    • Járműsérülés: 6% vagy kevesebb
    • Senki se haljon meg

The Prison Break:

  • Szükséges játékosok száma: 4
  • Felkészülési költség: 40 000 $
  • Fizettség:
    • Easy: 200 000 $
    • Normal: 400 000 $
    • Hard: 500 000 $
  • Elite Challenge (100 000$) jutalom: 
    •  Kijutás a börtönből: 4:40
    • Rashkovsky sérülése: 1% vagy kevesebb
    • Senki se haljon meg 

The Humane Labs Raid:

  • Szükséges játékosok száma: 4
  • Felkészülési költség: 54 000 $
  • Fizettség:
    • Easy: 270 000 $
    • Normal: 540 000 $
    • Hard: 675 000 $
  • Elite Challenge: 
    • Teljesítési idő: 11:00
    • Járműsérülés: 2% vagy kevesebb
    • Senki se haljon meg

Series A Funding:

  • Szükséges játékosok száma: 4
  • Felkészülési költség: 40 400 $
  • Fizettség:
    • Easy: 202 000 $
    • Normal: 404 000 $
    • Hard: 505 000 $
  • Elite Challenge: 
    • Teljesítési idő: 6:30
    • Végezz legalább 75 ellenséggel
    • Senki se haljon meg

The Pacific Standard Job:

  • Szükséges játékosok száma: 4
  • Felkészülési költség: 100 000 $
  • Fizettség:
    • Easy: 500 000 $
    • Normal: 1 000 000 $
    • Hard: 1 250 000 $
  • Elite Challenge:
    • Teljesítési idő: 10:15
    • Ne értesítsék a túszok a N.O.O.S.E.-t
    • Senki se haljon meg

Bónuszok:

  • First Time (100 000 $): Minden Heist finálé után jár, ha elsőnek teljesítjük.
  • All In Order (1 000 000 $): Teljesíts minden Heistot (beleértve a felkészülési missziókat is), sorrendben.
  • Loyality (1 000 000 $): Teljesíts minden rablást, ugyanazokkal a tagokkal. (Már az első rablásnál is oda kell figyelni erre.)
  • Criminal Mastermind (10 000 000 $): Teljesíts minden rablást (beleértve a felkészülési missziókat is), sorrendben, ugyanazokkal a tagokkal meghalás nélkül Hard nehézségi szinten.

San Andreas Flight School

2014 nyarán a GTA Onlineban is megnyílt a San Andreas Flight School. A singleplayerhez hasonlóan, itt is különböző kihívásokat kell teljesíteni és a teljesítményünktől függően kaphatunk arany, ezüst vagy bronz értékelést. Az egyjátékos módhoz képest itt valamivel nehezebbek a feladatok. Ha növelni akarjuk a repülési képességeinket, mindenképpen érdemes meglátogatni.

GTA GTA GTA

 

 Egyebek

Minijátékok:

A legtöbb singleplayerben megismert minijáték itt is játszható, így akár barátainkkal is teniszezhetünk, golfozhatunk, dartsozhatunk vagy szkanderozhatunk. Ezekért csak RP-t kapunk, azt is minimális mennyiségben, így leginkább szórakozásból vagy az awradok miatt fogunk játszani velük.

GTA GTA GTA

Impromtu Race:

Freemodeban az Interaction Menü segítségével tudunk indítani egy versenyt. Ilyenkor a térképen kijelölhetünk egy pontot vagy választhatunk az előre betáplált célpontok közül. Ha ezzel megvagyunk, a közelben lévő játékosokat tudjuk meghívni. Itt nincsenek ellenőrzőpontok, csak a GPS mutatja az utat. Itt se számíthatunk túl nagy jutalomra.

GTA GTA GTA

One on One Deathmacth:

Ha Freemodeban megöl valaki, ki tudjuk hívni egy ilyen deathmatchre. Ilyenkor ugyanúgy a szerveren maradunk, azzal a különbséggel, hogy ilyenkor számolja a pontokat a játék. Az Interaction menüben tudjuk beállítani az időtartamát, ami lehet 5 vagy akár 60 perc, de mivel a célpontszám 5, nem tart sokáig egy ilyen párbaj. Kisebb szépség hiba, hogy ilyenkor a többi játékos, akik nem vesznek részt a deathmatchben, eltűnnek a radarról, ők viszont látnak minket és meg is tudnak ölni.

GTA GTA GTA

A képek elkészítésében sokat segített Teqi-La-La (samuponyi) nevű felhasználónk, ezúton is köszönjünk neki a segítséget!

Módosítva: 2019. 05. 31. 10:33 ▪ Szerző: Rockstar69
GTA Online
GTA Online
Kiegészítők