Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Elindult az új ModmyGTA!

Március 1-jével, azaz mától elérhető a teljesen megújult ModmyGTA minden Grand Theft Auto rajongó és modder számára. A vadiúj portálon minden eddiginél egyszerűbb a modok megosztása, feltöltése és emelett egyfajta közösségi oldalként is funkcionál.

Nekünk volt szerencsénk a megnyitás előtt részt venni az új oldal bétatesztelésében, és meg kell hogy mondjam, nagyon impresszív az egész. A modok feltöltése és az oldal kezelése pofonegyszerű, igényesen van megtervezve. Minden azonnal betölt, nem kell a böngészőnek teljesen új oldalletöltést generálnia. (Ez a funkció egyébként ki is kapcsolható a profilban.)

A Twitterhez hasonló módon egy Social Hub üzenőfal is található, ahol a követett személyek bejegyzéseit, képeit, videóit vagy az éppen feltöltött modokat lehet látni. A launch trailer működés közben is bemutatja az új ModmyGTA-t:

Ha kíváncsiak vagyunk a modjaink statisztikáira (hányszor töltötték le, mennyire népszerű, stb), akkor sajnos Premium hozzáférést kell vásárolni, ami egyébként több más előnnyel is jár: például nem kell 30 másodpercet várni minden letöltés előtt, vagy akár 200 MB méretű fájlt is meg lehet osztani.

A közeljövőben az angol mellett más nyelveken, például magyarul is elérhető lesz a portál, a lefordításban pedig a GTAPlace.hu segít majd.

Ígéretes kezdeményezés, kíváncsian várjuk, hogy a felhasználók feltöltsék modokkal. Ha esetleg te is készítettél már valamilyen GTA modifikációt, regisztrálj és oszd meg másokkal is — és persze ne felejtsetek el követni minket!

Kapcsolódó hír:

2012.03.01 00:00  ▪ Forrás: ModmyGTA  ▪ Írta: Ben Dover

TamTam
Offline
2012. 03. 01. 14:31
Én nem szeretem a gta-kat modolni,eredetibe a legjobb szerintem.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink