Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V: Exkluzív információkat ígér a Chief magazin

GTA

Számos magazin tűzte már címlapjára a Grand Theft Auto V-öt, de legtöbben azért elismerték, hogy a traileren és néhány spekuláción kívül nem tudnak újat mutatni ők sem. Most viszont a belga-holland CHIEF magazin azt állítja, övék az első átütő címlapsztori.

Hogy ebből mennyi az igazság, azt egyelőre nem tudjuk, de a borítót már felfedték a hivatalos oldalukon. Ezen tényleg csak az eddig látott V logó látszik, illetve néhány szenzációhajhász szöveg, amik exkluzív információkat ígérnek az új részről. Ezek magyarul a következők:

  • Het Mysterie Ontrafeld – A rejtély megoldva!
  • Los Santos nu al in Kaart gebracht – Los Santos már térképen!
  • De eerste Beelden – Az első képek!
  • Wie wordt de nieuwe Niko Bellic – Ki lesz az új Niko Bellic?

Az első képek lehetnek akár a trailerből is, Los Santosról pedig már a rajongók készítettek vázlatos térképeket. Továbbá Ned Luke személyében is hasonlóságot vontak a trailerben látott középkorú főhős-jelölttel, szóval könnyen lehet, hogy egy gusztustalan marketingfogás ez a lap részéről.

Főleg, hogy sehol máshol nem ígérnek exkluzív infókat, és a Rockstar Games sem említette még a dolgot. És miért pont egy belga lapé lenne a világelső címlapsztori?

2012.03.23 02:02  ▪ Forrás: VG247  ▪ Írta: Ben Dover

Maccs
Offline
2012. 03. 23. 09:31
Érdekes hogy egy belga lap, de legyen igaz a hír.Egyébként dátumilag mikor jelenik meg a magazin?

wantoo
Offline
2012. 03. 23. 10:04
Ez az áprilisi számban lesz, tehát gondolom a hónap elején valamikor, pontos dátumot nem találtam

david19979
Offline
2012. 03. 23. 11:10
Lehetséges hogy egy Áprilisi Tréfa...

baucsek
Offline
2012. 03. 23. 13:48
Valószínűleg áprilisi tréfa.
2012. 03. 23. 14:01
a "Ki lesz az új Niko Bellic?"-et szerintem úgy gondolták hogy ki lesz az új főhős, nem pedig azt hogy ebben a részben is niko bellic lesz.

Master P
Offline
2012. 03. 23. 14:58
Ha azt nézzük, akkor egy komoly újság nem tréfálna egy ilyen nagy dologgal hisz ha kiderül, hogy kamu akkor ez a magazin hírnevének is rosszat tenne. Szerintem tuti tudnak 1-2 dolgot, bár az se kizárt, hogy a Belgák vannak lemaradva mint pl, hogy ki a főszereplő igazi hangja stb, esetleg ott nincsennek akkora fan honlapok ahonnan tájékozódhatnának az emberek ezért ez a magazin most nekik a Belgáknak mond újat ami lehet, hogy nekünk már nem az.

totyak
Offline
2012. 03. 23. 19:46
Nem is tudom, én nem nagyon hiszek abban, hogy bármi új információt tudna az újság. Rockstar soha nem szivárogtat, csak akkor tudunk meg valamit, ha ők akarják. Márpedig miért egy ismeretlen belga újságnak adnának exkluzív infókat.
2012. 03. 24. 11:08
Tényleg...csak azért magyaráztam el neked is hogy megértsd, ez a mondatod "Továbbá Ned Luke személyében is hasonlóságot vontak a trailerben látott középkorú főhős-jelölttel..." olyan volt mintha egy gtaplace szerkesztőnek fogalma se lenne róla hogy mit ír, mint aki még nem látta a trailert
bocs a szarkasztikus hangvételért, sokszor hülyékkel vagyok krülvéve és muszáj érthetően elmagyaráznom hogy mire gondolok.

NERO007
Offline
2012. 03. 24. 20:42
Tuti, hogy kamu és áprilisi tréfa lesz. Nagyon sokan várják ezt a játékot és a játékvilágba szerintem április elsején a legtöbbet a GTA V-ről fognak kamuzni.

Master P
Offline
2012. 03. 25. 12:29
elég rossz vicc lenne :/

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink