Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Max Payne 3 hírek + Max Payne Mobile

A Rockstar Games nem kímélte a mai napon a Max Payne 3-ra várakozó rajongókat. Újabb médiaanyagok, valamint egy bejelentés is érkezett. A megjelenésig már alig egy hónap van hátra, már a csapból is a játék folyik.

Jelenleg is zajlik Bostonban az idei PAX East rendezvény, ahol többek között a látogatók a játékot demó verzióját is kipróbálhatják. Hogy azok se maradjanak ki a jóból, akiknek nincs lehetőségük részt venni, négy képet kaptunk a bemutatott "Stadium" nevű pályáról:

GTA GTA GTA GTA

A Rockstartól megszokott minőségi marketing is tovább folytatódik. Los Angeles belvárosában a Figueroa Hotel falait ismét befestették, mégpedig hatalmas Max Payne 3 grafikákkal. Ezeket a Facebookon meg lehet tekinteni.

Max Payne Mobile

Végül pedig az a bizonyos bejelentés... Még tavaly szeptemberben tudtuk meg először, hogy a Max Payne sorozat legelső része a GTA III-hoz hasonlóan mobil platformra is elkészül, most pedig a Rockstar Games bejelentette, hogy már áprilisban elérhető lesz a játék iOS és Android oprendszerekre.

A Max Payne Mobile nevet viselő port április 12-én lesz letölthető iOS-re, 26-án pedig Androidra. Az eredeti PC élményt erősen megközelítő játék mobilra optimalizált grafikával, nagyfelbontású textúrákkal, Social Club támogatással (!) és testreszabható irányítással érkezik majd.

Gyakorlatilag a legtöbb iOS eszközön elfut majd, tehát az iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod Touch 4, iPad 1, iPad 2 és az új iPad is támogatja. Az Androidos listát későbbre ígérték. Három képet is közzétettek a mobilos Max Payneről:

GTA GTA GTA

2012.04.07 07:52  ▪ Forrás: Rockstar Games  ▪ Írta: wantoo és Ben Dover

tatec
Offline
2012. 04. 07. 10:14
Szerintem is, már a csapból is ez a játék folyik es remelem majus 18 utan igy lesz a GTA V-tel is.

Mr.Vercetti
Offline
2012. 04. 07. 11:38
remélem a vice city-t is átportolják mobilra,most lesz 10 éves!!!
persze ha a gta V vice city-ben játszódna akkor azt is kiadhatnák az évfordulóra,de mivel nem,ezért szerintem kapni fogunk egy vice city mobil kiadást is

http://www.gamestar.hu/gt...elefonokra.html

szóval szerintem vice city is lesz mobilra még 2012-ben

kdavid94
Offline
2012. 04. 07. 12:22
Vice City szerintem is lesz még idén, nagyon jó lenne! Viszont a Max Payne-nek is nagyon örülök, én nem is tudtam h lesz mobilra. Ráadásul nem is kell sokat várni.
Amúgy az android-os listának sok értelme nincs, a GTA3-ra is azt mondták, hogy csak pár támogatott 2 magos telón fog futni, ennek ellenére gyönyörűen megy az 1 magos 1 ghz-s SE Live with Walkman-emen is. Remélem ez is szépen fog menni rajta, de eddig bármelyik játékot próbáltam mind hibátlanul működött.

NERO007
Offline
2012. 04. 07. 20:31
Ez a PAX East egy fos. Semmilyen videót nem láttam eddig egyik legjobban várt játékaim közül se. Se a Max Payne 3 se az Assassin's Creed 3 se a Far Cry 3-ról. Hogy rohadjanak meg ahol vannak. Engem nem érdekelnek az információk engem a gameplay érdekel. Meg az is milyen már óóóóó ha nem tudsz eljönni JÁTSZANI A DEMÓÓÓVAAAL nagyon sajnáljuk akkor nem videót kapsz a demóról vagy hasonló dolgot hanem rohadt szaros 4 új képet mert ha nem tudtál betelni azzal a 200 képpel amit kidobtunk akkor itt van még 4db.

Kisprobegt
Offline
2012. 04. 07. 22:40
Magyarul nem lehetne ?

NERO007
Offline
2012. 04. 08. 00:59
Kisprobegt:
Hát ha tőlem kérdezed akkor annyi az egész, hogy van most ez a PAX East 2012 április 6-tól 8-ig és elvileg egy elég nagy rendezvény...nos ott most kint van a Rockstar akik ígértek kipróbálható demót, ott van a Ubisoft az AC 3 Far Cry 3 és a Ghost recon future soldierükkel, de eddig egy videót nem láttam ezekről csak a Far Cry 3 multiról, de a multi engem hidegen hagy. És ezért vagyok most ideges, hogy "mekkora rendezvény" azt sehol semmi videó, meg az AC 3-ról is 4 új ingame kép jött és ennyi. Vágod ezt koma?

Gege
Offline
2012. 04. 08. 08:45
NERO007: Nem lehetett kamerázni ott, erre megkértek mindenkit. Így volt a GTA III-nál is. Mi értelme lenne a népeknek kimenni, ha megnézhetik majd youtubeon is?

NERO007
Offline
2012. 04. 08. 11:16
Gege:
Hát mert azért teljesen más élmény játszani vele mint mondjuk csak videót nézni, de akkor ennyi erővel minek a sok videó az E3-ról a gametrailers.com nevű oldalon vagy akár máshol, vagy is ezzel azt akarom kifejteni, hogy akkor szinte nem kapnánk "MI" semmilyen videót az E3-n bemutatott trailerek és gameplayekből, mert nem mentünk el a rendezvényre és azért az E3 után elég sok videókat szoktunk kapni. Tudom, hogy ez nem akkora rendezvény, de akkor is és valahogy gondoltam, hogy nem szabad bevinni kamerát, de szerintem úgymond ez kirekesztés azok számára akik nem tudnak elmenni a showra, mert persze majd beszámolnak a gamer újságok és egyéb más online gamer hírportálok, hogy egész pontosan mi zajlott ott, de (NEKEM AZ NEM ELÉG) XD na jó jobb mint a semmi. Az a lényeg, hogy már belezavarodtam a mondandómba és így az egészbe...szóval nekem rossz hogy nem kapok videókat és pont.

PSP
Offline
2012. 04. 09. 18:10

Viron
Offline
2012. 04. 09. 20:41
576 is erre az időpontra saccolja (legalábbis 2012.10.01 a megjelenés dátuma)

asd14asd
Offline
2012. 04. 09. 20:47
Viron: Azt nehéz megérteni, hogy ahány videojáték szalüzlet, annyi megjelenési dátum?

Mr.Vercetti
Offline
2012. 04. 10. 00:03
http://www.gtahungary.hu/...iden_oktoberben

nagyon remélem,hogy nem tévedésről van szó,ráadásul a konzolok mellet ugyan annál az időpontnál ott a pc is remélem szakítanak ezzel a pofátlan szokással hogy fél évet késnek a számítógépes kiadással -_-

Dancsy
Offline
2012. 04. 10. 00:06
Sziasztok
Lehet én vagyok csak ekkora utolsó nyomorék , de én kifejezetten nem szeretem a max payne-t viszont a gta-t és a gtaplace.hu-t meg imádom
Miért nem csináltok egy külön max payne szekciót, vagy valamit mert én pl csakl azt látom, hogy max payne max payne max payne, holott nem ezt vártam.
Most lehet kapni fogok hideget meleget, de azt hozzáteszem, hogy én nagyon szeretem az oldalt, és évek óta mindig nézem. csak ez a max payne....hááát :\

Gege
Offline
2012. 04. 10. 01:33
Dancsy: Ettől függetlenül ugyanúgy kikerül minden GTA hír.

szerk.: egyébként én is örülnék, ha végre már másról is lehetne írni

csaba292
Offline
2012. 04. 10. 08:43
Dancsy: Inkább álljon hónapokig üresen oldal (mert addig fog, mert egy darabig tuti nem lesz semmi GTA), és higgyék azt az emberek, hogy megszűnt az oldal?

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink