Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Max Payne 3: Soundtrack részletek

A Rockstar hivatalosan bejelentette, hogy május 23-án lesz elérhető digitális formában a Max Payne 3 Official Soundtrack album, rajta a HEALTH együttes által komponált dalokkal. A TV reklám alatt hallható TEARS c. szám külön elérhető lesz 15-étől az iTunesban.

"A Max Payne 3 zenéjén való munka nagy élmény volt" – mondta John Famiglietti, a HEALTH egyik tagja. "A Rockstar szabad kezet adott nekünk, hogy Max sötét történetéhez a saját zenénket adjuk, és nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel."

A HEALTH különleges, kicsit rockos hangzása a Rockstar Games zenéért felelős szerkesztője, Ivan Pavlovich szerint tökéletesen passzol a játékhoz:

"Azzal, hogy egy bandát kértünk fel egy hagyományos zeneszerző helyett, teljesen egyedi hangzású soundtracket sikerült összehozni. A HEALTH több száz órányi lenyűgöző zenét készített a játékhoz, amikből egy ütős és komor hangulatú soundtrack albumot készítettek."

A bandával egy rövidebb interjú is található a Pitchforkon, de nem csak ők lesznek az albumon. Emicida, egy São Paulo-i hip-hop előadó egyik új száma is része lesz a tracklistnek, illetve a játék nightclubjaiban hallható Trouble & Bass által készített mixeket ingyen le lehet majd tölteni a megjelenés után.

2012.05.03 01:30  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Ben Dover

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink