Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Elindult a Crews rendszer – Csatlakozz a mi csapatunkba! [UPDATE]

Mától lehet regisztrálni a Social Club Crews névre hallgató csapatrendszerben. Bárki létrehozhat saját csapatot, illetve csatlakozhat a már meglévőkbe is. A Rockstar számos csoportot előre elkészített, ezekre korlátan létszám érvényes.

A Crews menüben böngészni lehet az összes csapat között, illetve lehet szűrni a típus szerint is. Itt lehet menedzselni a saját csapatot, illetve létrehozni újat vagy megtekinteni a szövetségeseket. A Max Payne 3-tól kezdve élesben is működik majd a dolog: lehet gyűjteni közösen az XP-t, különféle Achievementeket lehet megszerezni és persze a rivális bandák ellen harcolni kell.

A csapatoknak teljesen egyedi logót is lehet tervezni az Emblem Editorban, ahol több száz alakzat, forma és minta lesz a segítségünkre.

Csatlakozz a GTAPlace Elite Crew-be!

Ez alkalomból úgy döntöttünk, hogy felélesztjük a régóta elfeledett SA-MP klánunkat, ami anno a GTAPlace Elite Crew [GPEC] néven futott. Szívesen látunk bárkit a csapatban, mindössze egy Social Club account szükséges ehhez. 250 főig elférünk, úgyhogy nyugodtan gyertek!

Az első szinten néhány challenge (itt Accomplishment) is rendelkezésre áll:

  • Membership I – Érj el 25 fős taglétszámot!
  • Feuds I – Nyerj meg 50 feud-ot!
  • Solidarity I – Érj el a csapattal 100 assistot!
  • XP I – Érj el 100 000 bónusz XP-t a csapattal!
  • Legend I – 10 tag legendává válik (?)

Ebből azt hiszem, az elsőt már meg is szerezhetjük, és ha megjelent a Max Payne 3, mehet a móka élesben is! Reméljük, hogy a Grand Theft Auto V megjelenéséig elérjük a 250 tagot -- vagy még többet. 

CSATLAKOZOK!Még nincs Social Club azonosítóm

UPDATE: Kicsit érdekesen működik a csatlakozás. Először is kattints a "REQUEST TO JOIN" gombra, majd kapsz tőlünk egy meghívót, amit el kell fogadnod. Így nézne ki:

UPDATE 2: Újabb infók derültek ki:

  • Mivel ellenséges csapatok ellen csapatként harcolva több XP jár majd, gyorsabban lehet fejlődni és újabb fegyvereket kapni.

  • Ha tagja vagy egy csapatnak, mindhárom platformon (PS3, X360, PC) képviselheted azt.

  • Bármelyik csapattag kreálhat emblémát. Ezek a Max Payne 3-ban a ruhán is látszanak majd. (Kép itt)

  • A május 15-ig létrehozott csapatok FOUNDER CREW (alapítók) kategóriába kerülnek. A játékban ezeknek a csapatoknak megkülönböztető jelzése lesz. Később még több extrát terveznek a Founder Crew csapatoknak.

  • Legfeljebb 5 csapathoz csatlakozhat valaki. Persze ki is lehet lépni a meglévőkből.

UPDATE 3: Megkérdeztük a Rockstart néhány dologról:

  • Ha több csapat tagja vagy, a játék elején kiválaszthatod, hogy melyik csapatot akarod képviselni, beleértve az emblémát is, így egyszerre csak egy csapat nevében játszhatsz.

  • A csapat típusának (Soldiers, Rebels, stb.) nincs semmi gyakorlati szerepe, csupán a csapatod stílusát lehet vele körülírni.
2012.05.09 12:58  ▪ Forrás: Social Club  ▪ Írta: Ben Dover

MateL
Offline
2012. 05. 09. 13:49
részemről ment a request

Cube Head
Offline
2012. 05. 09. 14:02
Elvileg ment tőlem is

totyak
Offline
2012. 05. 09. 15:02
Az odáig rendben van, hogy van egy ilyen csapat, de a lényegét kihasználni gondolom csak úgy lehet, ha az összes tagnak meglenne eredetiben a Max Payne 3, később meg a GTA V, mivel ezek a csapatok nyilván az online mókában tudnak összecsapni. Ahhoz meg eredeti játék kell. Még a GTA-ra nagyobb esély van, hogy többen megveszik, de szerintem még akkor sem rögtön kiadás napján. Magamból kiindulva, én biztos várok valami akciót, mert felénk nem terem pénzfa. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy felesleges a csoport, csak kevésbé lesz kihasználva.

Gege
Offline
2012. 05. 09. 15:13
totyak: Igen, általában úgy lehet játszani, hogy megveszed a játékot.

Ez most olyan, hogy bemászol-e a strand kerítésén. Fürödni ugyanúgy tudsz, de mivel nincs karszalagod, a csúszdára már nem engednek fel.

totyak
Offline
2012. 05. 09. 15:32
Gege, azt hiszem félreértettél, vagy én tudok csak értelmetlenül írni. Érdekes példát találtál, de lényegében erről van szó. Az teljesen tiszta nekem, hogy, ha nincs eredeti játékom, akkor nem tudok online játszani, valamint ezt a Crew rendszert sem tudom használni.
Arra akartam rávilágítani, hogy az oldal szervezi a "nagy csapatot", miközben véleményem szerint a jelentkezők negyede sem fogja megvenni a játékot (Payne-t biztos nem, GTA-ra van esély), ezzel tulajdonképpen értelmetlenné téve a csapatba való regisztrációját. Szépen fog majd kinézni a statisztikákban, hogy a GPEC-nak van 125 tagja, csak éppen játékban lesznek kb. 13-an. Hangsúlyozom, csak véleményem szerint fognak így kinézni a vásárlási adatok. Legyen úgy, hogy minél többen megveszik, akik csapattagok és nyomjatok nagy fight-okat.

Gege
Offline
2012. 05. 09. 16:20
totyak: Igen, erre én is gondoltam, dehát vagyok olyan naiv, hogy aki belép, az játszani is fog Hátha.

asd14asd
Offline
2012. 05. 09. 16:39
Tőlem is ment a request és én játszani is fogok.

MateL
Offline
2012. 05. 09. 17:34
Kíváncsi vagyok, ha valaki több crew tagja, akkor több emblémát is fog hordani, ill. mi van azzal, akinek 2 crew-ja egymással háborúzik?

Gege
Offline
2012. 05. 09. 17:49
MateL: Na ez jó kérdés. Szerintem nem lehetsz majd olyan Crew tagja aki Feud-ba van a sajátoddal.

Bolem
Offline
2012. 05. 10. 18:09
hali
én is küldtem request-et
nekem csak egy olyan kérdésem lenne,hogy a különböző platformokon játszó játékosok,egybe gyűjtik az XP-t a Crew-nak?

azt szűrni lehet valahogy a Crew-ban, hogy ki az aki mondjuk PlayStation-ön játszik? mert pl akkor szívesen felvennék olyan embereket PSN-re,akik rendszeres Max Payne vagy GTA játékosok lesznek

vagy másik kérdés/példa: mi van ha tegyük fel a tagok 90%-a PCn játszik, 7% xboxon, 2% PS3-on (1% meg aki beregisztrált,de tört játékkal nyomul csak). akkor elképzelhető hogy pl egy rivális Crew tajaival csak 2-3 taggal szállunk szembe PlayStation-ön?

bd93
Offline
2012. 05. 10. 19:32
ez engem is érdekelne. én is küldtem és ott is leszek valószínű mind a kettő játékkal

Bolem
Offline
2012. 05. 10. 19:43
valószínű ha megjön a játék,majd körbekérdezősködök a Crew-ban, hogy ki tolja PS-en és akkor lehet együtt nyomulni

de azt is el tudom képzelni,hogy ha nem is Friend az illető,de a rendszer érzékeli hogy Crew tagok vagyunk,akkor egyből összerak minket

Gege
Offline
2012. 05. 10. 20:15
Bolem: A Crew független minden játéktól és platformtól, azaz akár a Max Payne 3-ban multizol PC-n, akár majd a GTA V-ben mondjuk PS3-on, ugyanúgy a csapatodat képviseled, és a közösbe (is) megy az XP.

Tehát effelől nem kell aggódni, akármelyik verzióval szerepelhettek a csapatban. Annak nagyon örülnénk, ha tudnál hívni még embereket! Csak regisztrálniuk kéne a Social Clubra és csatlakozhatnak is. (Meghívni egyébként ti is tudtok az adatlapján lévő RECRUIT gombbal bárkit)

-------------------------

Másik kérdés: elképzelhető, de szerintem ez úgy lesz, hogy mivel rengetegen játszanak majd a játékkal, ezért akár több csapatból is lehetnek egy meccs alatt. Az is lehet, hogy egyedül vagy a csapatból, de ugyanúgy képviselheted (a játék elején kell állítólag kiválasztani hogy melyik csapat tagjaként játszol).

Így viszont különböző bónusz XP-ktől elesel, mert azért jutalom jár ha pl:
- segítesz egy társadnak (assist)
- megmented a társad
- stb.

Bolem
Offline
2012. 05. 10. 20:42
Gege: köszi így már tiszta a szitu...de azért remélem pár csapattagot össze tudok majd szedni PS-re, hogy együtt nyomulhassunk

arról lehet valamit tudni mitől lesznek egyes Crew-k riválisok? gondolom ha rivális banda emberét ölöm meg,azért is plusszok járnak
az lenne igazán fasza, ha annyira jól működne a banda, hogy akár tényleges Crew-Crew elleni háborúkat lehetne csinálni


Szerkesztve: lehet mivel te vagy a Crew Leader,neked működik a Recruit gomb,de nálam szürke az Invite Friends és azt írja ki hogy "The Crew is currently not recruiting new members".

PSP
Offline
2012. 05. 10. 22:48
Ment az invite!
Ha végre kijön a GTA IV, hozom majd az XP-ket rendesen. Addig szerintem maradok nyugiban, nullán.
Anno még a [GPEC] taggal találkoztam SAMP-ban, még játszottunk is együtt.

Challenger02
Offline
2012. 05. 11. 19:53
Request elkülve!

ricsi94
Offline
2016. 04. 12. 14:55
Hülye kérdés de:
Hol lehet request küldeni?

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink