Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Max Payne 3 extrák a Social Clubon

Nemsoká beizzítják azokat a fícsöröket a Rockstar Social Clubon, amik a Max Payne 3-mal tudnak majd kommunikálni. A megszokott módon most is nyomon követhetjük a statisztikáinkat, elért eredményeket, sőt még sok mást is a Rockstartól megszokott színvonalas felületen.

Csapatok

A szerdán beindult Crew regisztrációban már több száz csapatot hoztak létre a lelkes rajongók, amelyek létszáma szépen lassan gyarapodik is. A május 15-ig létrehozott csapatok Founder Crew-nek minősülnek, és ezek tagjai megkülönböztető jelzéssel lesznek ellátva a játékban, sőt extra perkeket is ígérnek a fejlesztők. (Ezért is érdemes csatlakoznotok a csapatunkba!)

Statisztikák

Ami a single- és multiplayer statisztikákat illeti, a játék szinte mindent szinkronizál majd a Social Club kontóra. Dinamikus listában lehet követni a teljesített küldetéseket és eredményeket. Össze lehet hasonlítani mindenféle pontszámot (kilőtt golyók, headshotok, painkillerek, stb.) a barátokkal vagy a csapattagokkal, így a csapatvezetők láthatják, hogy ki lustálkodik és ki játszik aktívan.

Multiplayer Eventek

A Rockstar Games régóta rendez online party-kat a rajongók számára, ahol akár velük (vagy éppen ellenük) is lehet játszani. A Max Payne 3-mal ezt is új szintre emelik. Bónusz XP jár majd a részvételért is, sőt a játékban helyet kap egy Playlist menü, ahol azonnal csatlakozhatsz egy ilyen eseményhez, ha éppen zajlik, illetve láthatod a soron következő dátumot.

(A magyar idő szerinti eventek listájához katt ide)

Az események alatt lesznek toplisták is, így a végén könnyen lehet majd látni, hogy ki hogyan szerepelt. További újítás még, hogy az eddigi egy helyett két játékost streamelnek majd a Social Clubon, ami vagy két Rockstarost jelent, vagy egy különleges vendéget (rajongói oldaltól valaki, a multiba bekerült arcok, stb.)

Ha ez még nem lenne elég, további exkluzív tartalmakat ígérnek majd a Social Club tagoknak.

További részletek a játék honlapján.

.

2012.05.11 22:44  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Ben Dover

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink