Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - Élethű Niko Bellic

Az internetet böngészve érdekes dolgokra lehet bukkani, a Grand Theft Auto világából is. A mindenre elhivatott GTA IV rajongók már számos videóval és képpel kedveskedtek a játékosoknak, melyek elkészítéséhez sem a szabadidejüket, sem a türelmüket nem sajnálják. Most is egy ilyen remekművet mutathatunk be oldalunkon.

Egy pixeloo nevű ember, aki illusztrációk és grafikák elkészítésével foglalkozik, ezúttal a Grand Theft Auto IV-et, annak is főszereplőjét, Niko Bellic-et vette górcső alá. Az egyik artwork-öt alapul véve elkészítette Niko Bellic élethű mását, melyet az Official Playstation Magazine számára ajánlott fel.

GTA
A teljes mérethez katt ide!

Érdemes egy pillantást vetni pixeloo többi munkájára is, hiszen többek között olyan játékok és filmek főhőseit készítette el, mint a Super Mario Brothers vagy a Simpsons Család.

2008.06.20 21:27  ▪ Forrás: pixeloo.blogspot.com  ▪ Írta: Ben Dover

StanDoFF
Offline
2008. 06. 20. 22:54
Jól sikerült a kép. Jó lenne ha a következő GTA-nak ilyen lenne a grafikája.

FeherKenyer
Offline
2008. 06. 21. 10:14
Ez nagyon szép. Pixeloo-nak nemkis munkájába telhetett, de megérhette neki. Csodálatos!

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink