Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V: A Rockstar San Diego is besegít

Úgy tűnik, a következő GTA-t nem csak és kizárólag a Rockstar North csapata fejleszti. Egy volt Rockstar dolgozó portfóliójából kiderül, hogy a Rockstar San Diego-i stúdiójánál is dolgozott a játékon.

Jonathan G. vezető tervezőként dolgozott a Rockstarnál LinkedIn profilja szerint, és részt vett a Grand Theft Auto V fejlesztésében is. A Los Angeles-hez közel lévő csapat bevonása persze ésszerű döntés, de vajon maga San Diego benne lesz majd a játékban?

Nem ez az első ilyen eset egyébként, hogy több Rockstar Games iroda is dolgozik egy projecten. Az elmúlt években ez bevett szokás lett, a Red Dead Redemptionnél és a Max Payne 3-nál több helyről is közreműködtek a fejlesztésben.

2012.05.30 13:23  ▪ Forrás: VideoGamer.com  ▪ Írta: Ben Dover

dani.szentgali
Offline
2012. 05. 30. 13:30
Ez biztos az állatok miatt van A San Diegói csapat nagyot bizonyított a Red Dead Redemptionben szereplő állatokkal,és nem csak a valaha készített legjobb Wild West játékot,de ugyanakkor a világ egyik legjobb és legélethűbb állatszimulátorát is.Komolyan mondom,olyan élethűek lettek az állatok,hogy arra még a Cabela'S Dangerous adventures is joggal irigykedhetne A másik ok az állatok mellett,hogy most lehet,h a R* 1 az 1ben Los Angeles és Kaliforniát akar csinálni,ezért állította ezt a részleget is a projektre.És,ahogy szoktam mondani,ez egy újabb jele annak,h a Rockstar minden idők legjobb GTA-ját készíti

ATi0021
Offline
2012. 05. 30. 15:33
dani.szentgali: Szerintem inkább LA miatt segítenek be. Végül is volt már egy komplett LAjük ugyanazon a motoron. (Midnight Club LA)

dani.szentgali
Offline
2012. 05. 30. 15:45
Szerintem mindkettő miatt egyaránt

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink