Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

E3: A Rockstarnak nincsenek tervei a showra

Belső források szerint a Rockstar fejesei és fejlesztőcsapata nem lesz jelen a jövő heti E3 rendezvényen Los Angeles városában – tudta meg a CVG.

Rengeteg helyről hallani, hogy talán 7 hónappal az első trailer után végre megérkeznek az első infók a nagyszabású expón, de a CVG szerkesztői megbízható forrásból úgy tudják, hogy a Rockstar Gamesnek "nincsenek tervei az E3-ra".

Annyira nem meglepő dolog ez, soha nem csináltak nagy felhajtást GTA-nak ezen a show-n. A 2006-2007-es GTA IV bejelentésen és a 2008-as Chinatown Wars leleplezésen kívül erre nem volt példa.

Ez azonban nem jelent semmit, hiszen bármelyik nap bejelenthetnek bármit, elég ha csak a meglepetésszerű logóra gondolunk tavaly októberben. A legfrissebb elemzések alapján nagy esély van rá, hogy 2013 tavaszáig megérkezik a játék.

UPDATE: Mivel úgy tűnik, sokan nem képesek felfogni a fent leírtakat, leszögezem, hogy ez egy olyan félhivatalos megerősítés arra, hogy a Rockstar Games nem lesz ott az E3-on, mint amilyeneket az elmúlt években is kaptunk. A forrás, a CVG pedig egyébként is egy mindig jól értesült oldal. Nem, nem lehet, hogy szándékosan hazudnak, az egyrészt értelmetlen, másrészt nem lenne jó marketing stratégia. Az itt leírtak tények, a korábbi hírünk pedig ezek szerint kacsa volt, a GTAForums felhasználó maga fabrikálta azt az e-mailt. Az utolsó mondat, miszerint a fejlesztők bármelyik nap bejelenthetnek valamit, az nem az E3 konferenciára vonatkozik, hanem bármelyik átlagos napra (lásd: GTA IV PC bejelentés). - by Visali

2012.05.30 13:32  ▪ Forrás: CVG  ▪ Írta: Ben Dover

wantoo
Offline
2012. 05. 31. 22:04
Nos, töröltem az összes eddigi hozzászólást, szeretném ha ezután értelmesebb formában folyna a beszélgetés, nem egymást sértegetve.

Köszönöm! (igen, pirossal, mert az kemény)

Rockstar69
Offline
2012. 05. 31. 22:35
Szerintem nem jelent semmit, hogy kint lesznek-e vagy sem. Az első trailer-t is egy szürke októberi délutánon jelentették be.

wantoo: Vagány ez a piros írás!

Amúgy én nem akartam megsérteni vagy felidegesíteni senkit. Igazán sajnálom...nem tudom mi ütött belém.

Mr.Vercetti
Offline
2012. 06. 01. 00:26
http://gtaplace.hu/hir/11...es-az-idei-e3-n

ezek szerint kint lesznek,kérdés,hogy mit fognak "kiállítani"

de most már tényleg csak pár nap és kiderül

Bence (Visali)
Offline
2012. 06. 01. 09:53
Mr.Vercetti: Miért olyan nehéz megérteni, hogy az a hír kacsa volt, a felhasználó nem mondott igazat, ez pedig egy félhivatalos infó az egyik Rockstar-nál dolgozótól, és ahogy az elmúlt években is, most is előre megmondták, hogy nem lesznek ott?

Big Smoke 18
Offline
2012. 06. 01. 14:47
Össze vissza mindenki mindent mond követhetetlen ami itt megy,egyszer kinnt vannak egyszer nem döntsék már el minek az embereket vadállattá tenni mindenki megőrül ha gta val kapcsoltaban van valami csodálkoznak,hogy ennyi lázadó van meg rasszista kijelentés minek huzni ennyit mondják meg a képünkbe,hogy mi a helyzet nem hiszem el mire jo ez a marketing stratégia.Miért nem lehet elmondnai,hogy kb mikorra várjuk ha e 3 on sem lessz hir akkor pápá gta egy ideig ne is számitsatok rá

Gege
Offline
2012. 06. 01. 14:48
Big Smoke 18: Lazíts ember! Nem csak a GTA van a világon.

Big Smoke 18
Offline
2012. 06. 01. 14:52
nekem az a játék fogalma,hogy Grand Theft Auto El mondom lehet beteges már de ugye van egy xbox 360om azt mással nem játszok ugy hidd elcsak azért vettem másért nem GTA GTA for ever!JA meg a Red Dead:megjelenés elötti napon aludni nem tudtam ugy képzeld el

Rockstar69
Offline
2012. 06. 01. 15:03
Big Smoke 18: Szerintem Gege nem a játékokra gondolt mikor azt írta, hogy "Nem csak a GTA van a világon."

Amúgy én is a GTA miatt vettem PS3-at, kb fél év után vettem másik játékot hozzá. Az RDR-t meg most vettem meg. Elég jó, de nekem a GTA az örök kedvenc. (Meg a Medal of Honor)

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink