Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Max Payne 3: Hírösszefoglaló

Rövid híreink a hét fontosabb Max Payne 3 történéseiről...

A játék megjelenése óta a Rockstar több tippet is közzétett a hivatalos oldalán, amik a játékban segítenek eligazodni:

Hasonló tippeket a jövőben is várhatunk majd.

Tegnap egy terjedelmes és érdekes cikket is publikáltak, amely betekintést nyújt a Max Payne 3 színfalai mögé, azaz hogy hogyan is készült a játék. Szó esik James McCaffrey szerepéről Max szinkronizálása során, illetve az casting munkafolyamatról is, amikor a szereplőket válogatták a játékhoz. Érdemes elolvasni a cikket.

Külön szekciót kapott az Avatars, azaz a multiplayeres karakterek is a játék hivatalos oldalán, ahol a számtalan beállítási lehetőséggel szolgáló szerkesztőt ismerhetjük meg jobban. A Rockstar Newswire-ön egy videót is találtok az Avatar szerkesztőről.

A PC verzió amerikai megjelenését egyébként áttették június 1-re, azaz holnap jelenik meg az egész világon. A megjelenéshez egy PC Debut Trailer is érkezik a napokban. (Ez a verzió 4 lemezes lesz, és 35 gigát igényel a merevlemezen. Teljes gépigényhez kattints ide!)

2012.05.31 14:44  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Ben Dover

totyak
Offline
2012. 05. 31. 15:36
Retail verzió már kint van a neten. Warez huszároknak még várniuk kell a krekkre, de szerintem holnapra az is elkészül. Valaki már telepítette is és a képek tanúsága szerint "csak" 28,1 Gb helyet foglal.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink