Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Átszervezések a Rockstar Games-nél


A Rockstar Games tegnap bejelentette, hogy kibővíti torontói stúdióját, és egy újabb irodát nyit Oakville-ben az Ontario-i kormány támogatásával. Egyúttal a Max Payne 3 fejlesztéséért felelős Rockstar Vancouver 35 fős csapatát is áthelyezik, valamint további 50 ember számára teremtenek új munkahelyet.

"A Rockstar Toronto bővítése, és az, hogy a kanadai fejlesztőink tehetségét egy fedél alá visszük, tükrözi azon törekvésünket, hogy világszínvonalt képviselő csapatokat hozzunk létre, és áttöréseket érjünk el a szórakoztatóiparban, amiről a Rockstar Games mindig is híres volt... Hisszük, hogy egy egyedüli kanadai csapat erős kreatív hatással lesz a jövőbeli projektjeinkre. Emellett ötven új állást tervezünk az összevont csapat bővítéséhez, és örömmel lépünk egy stratégiai partnerkapcsolatba az Ontario-i kormánnyal." - nyilatkozta Jennifer Kolbe, aki a Rockstar Games fejlesztések kiadásáért felelős ügyvezető helyettese.

Ez a döntés nem meglepő, hiszen Ontario-ban virágzik a digitális játékipar. A gazdasági fejlődésért és innovációért felelős miniszter, Brad Duguid a cégnek nyújtott anyagi támogatásokkal és adókedvezményekkel maximalizálni szeretné Ontario versenyképességét a világpiacon, valamint új munkahelyeket kíván teremteni. 

2012.07.10 18:32  ▪ Forrás: Take-Two Interactive  ▪ Írta: Visali

DereX
Offline
2012. 07. 10. 19:17
Vajon milyen hatással lesz ez a GTA V-re nézve?

dvflls
Offline
2012. 07. 10. 19:55
Semmilyen, talán az hogy a távoli jövőben lesz egy esetleges Kanadában játszódó GTA mondjuk Ottawa-ban. De mindenképpen egy új Vice City után majd kizárólag ami szerintem majd az V-öt követő fő epizód lesz úgy 2017-ben

Egyébként is nem a skót részleg fejleszti a GTA-kat? illetve az angliai?

Bence (Visali)
Offline
2012. 07. 10. 22:09
Én egy Bully 2-t tartok esélyesnek az összevont stúdióktól.

NikitaDragovich
Offline
2012. 07. 10. 23:40
Én meg egy Red dead redemption 2-t.

DereX
Offline
2012. 07. 10. 23:43
Amúgy, ha megtudjátok erősíteni azt, hogy nem lesz kint a R* a GamesCom-on, akkor kiírhatnátok a hírek közé, mert sokan nem értesültek róla, én is csak a fórumon tudtam meg.

dani.szentgali
Offline
2012. 07. 11. 00:02
Red Dead Redemption 2 az valóban jó lenne,de nem hiszem,hogy ezt a vadnyugatot tovább lehetne fokozni.A Rockstarnak 2 lehetősége is volt a vadnyugaton,az egyik a Red Dead Revolver,amiről azt hallottam,hogy nem volt éppen a legkedveltebb játékok egyike.A második lehetőséget a Redemptionnel azonban már 100%ig kihasználták,az Undead Nightmaréval meg 110%ig.Szóval szerintem nem nagyon lesz Red Dead folytatás,max talán egy PC port.A GTA-kat biztos fogja érinteni ez a változás,de a GTAVöt már szerintem se fogja.

Bence (Visali)
Offline
2012. 07. 11. 00:45
NikitaDragovich: A Red Dead sorozatért, amelynek második tagja a Red Dead Redemption a San Diego-i stúdió a felelős, ahogyan a GTA-ért a Rockstar North.

ATi0021
Offline
2012. 07. 11. 17:54
dvflls: Pontosan így számítok én is. Ésszerű lenne ennyi pihenés után visszahozni a Bully címet. Lehet többre mennévek vele, mint a Max Payneel. A másik kíváncsi vagyok mi van az Agenttel.

A GTA V után én is mindenképpen Vice Cityt várok, viszont ezúttal nem csak egy Miami-t hanem annak teljes környékét, ugyanis azt még soha nem láttunk. Talán így ésszerű is miért LA-t csinálnak és nem Vice City-t és környékét. És természetesen mindezt az új konzolgeneráció nyitányaként...

Plusz jó lenne még egy Midnight Club is.

PSP
Offline
2012. 07. 11. 18:17
ATi0021:

Tök jó, tökéletes lenne amiket leírtál, de mivel a GTA V sem 3-4 éve van fejlesztés alatt, így ezek a kívánságok lehet hogy csak 30 év múlva fognak teljesen beteljesedni, ráadásul a "jó lenne", "várok" szavak nem éppen a legmegfelelőbbek, szerintem. Az egy dolog, hogy Te/másik száz/ezer ember mit szeretne, amikor ők nem Nektek, hanem Mindenkinek csinálnak játékokat.
Addig pedig marad a várakozás, szinte már a végtelenségig.

DereX
Offline
2012. 07. 11. 20:27
Nos állítólag a GTA V fejlesztése már a GTA IV után elkezdődött, gondolom erre azért volt igény, hogy a dolgozók ne pihenjenek túl sokat. Nyilván elkezdték, de csak ilyen apró dolgokat készítettek, ezálltal a játék fejlesztése 2008-2013ig tart kb. Ez ugye 5 év. Teljesen elfogadható, eleget dolgoznak rajta, nem egy hónapos munka stb. Biztos vagyok benne, hogy a GTA VI is a GTA V kiadása után már elkezdődik és rá várhatóan egy 5-6 éven belül megjelenik. Általában, ha visszanézed GTA III 2001-es játék, ha jól tudom, GTA IV már 2008-as 7 év volt közte, de sok volt a köztes epizód. Mindenesetre a GTA epizódokra kb. 2 éveket kell várni, a fő részekre átlagban 5-6 évet. Szóval a 30 év múlva kb. a GTA X jelenhetne meg, persze, ha nem szűnik meg a cég. Remélhetőleg még legalább 10 fő GTA epizódot fogunk kapni.. Visszatérve, szerintem is a következő fő epizód a GTA VI már javában az új generációs konzolokra fog kijönni, ha a játék maga megjelenik 2018-ban. A kövi generációs konzolok pedig mikor jönnek? 2014-15?

dvflls
Offline
2012. 07. 11. 22:30
DereX:
Én szerintem az V már nagyon itt van a küszöbön, a 9 hónappal ezelőtti trailer elég jól nézett ki gyakorlatban. Bár volt egy jelenet ahol a főhős egy kabrió 3mas BMW-re hajazó autóban száguld szemből, ott a háttérben a hegy elég csúnyácska ugyanakkor ha megnézed az útszéli fák alapján elég messzire ellátni lehet hogy csak a látótávolság miatt tompítja. Ezzel szemben a három hátizsákos túristák mögött brutálisan jól néz ki a hegy.

Valójában azt sem tudhatjuk, hogy a trailer mióta volt kész lehet simán hogy a játéknak másfél-két évvel ezelőtti állapotából rakták össze az anyagot. Szoval ez a 9 hónap rettenetesen sok idő egy fejlesztési ciklusban főleg egy ekkora létszámú csapatnál mint a R* rengeteget haladhatott a játék. Szerintem egy 90%-on állhat a dolog a kiadás napjához képest úgyhogy én számítok infókra.

DereX
Offline
2012. 07. 11. 22:40
Igen, viszont a "hegy csúnyaságára"én azt mondanám, hogy láttad gondolom a GTA IV-et. Na most ameddig elláttál minden textúrát tisztán láttál függetlenül a távolságtól. Lehet, hogy olyan távolságban vagyunk, ahonnan in real world nem látnád jól a hegyet. Erre jó, hogy gondoltak a készítők, de a te verziód is előfordulhat. Igazad van, lehet, hogy nem 9 hónappal ezelőtti a videó, hanem régebbi. A játék az is lehet, hogy már rég kész. De nem mindegy az, hogy mikor adják ki. Most októberig még megy a MP3 DLC javában, azután tartanak majd szerintem szünetet és karácsony felé kaphatjuk az első infókat. Utána meg a már megszokott dolgok, jövő ősz felé saccolom a játékot, vagy jövő nyárra. De ne legyen igazam, viszont egyre jobban haladunk efelé.

Gege
Offline
2012. 07. 11. 22:52
Komolyan, csak azért várom a GTA V-öt, hogy vége legyen már ezeknek a semmitmondó, ugyanazt n+1-szer is leíró kommenteknek.
2012. 07. 11. 23:51
Gege: Dettó. Elég már ez a sok találgatás. Éljétek az életeteket és majd jön amikor jönnie kell.

ATi0021
Offline
2012. 07. 12. 12:01
PSP: Valóban mindenkinek készíti a játékait a Rockstar, de az nem azt jelenti, hogy mindenkinek meg lehet felelni. Lehet Te odáig vagy egy San Andreasért, de biza van akinek Vice City a kedvenc, tetszik nem tetszik ez van. Különben se lenne olyan nagy melléfogás egy Vice City hamár a GTAForums topikban is Vice vezette a szavazást, hiába volt SA olyan nagy, úgylátszik a hangulat többetért...

Az meg hogy Nekem mi a véleményem és mit szeretnék enged meg, hogy én döntsem el. Igen is helyén való a VÁROM és JÓ LENNE.

Gege - Lényegileg ugyanolyan tartalmú hírknél szerintem ne várj mást. Mindig jobb hogy van aki véleményezi mint ha csak írnátok ezeket a híreket de a kutya se véleményezni, mintha magatoknak írnátok. Legalább szerintem...

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink