Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V - Lassan kétes, hogy márciusig megjelenik


Nem csak a rajongók, de már az elemzők is egyre szkeptikusabbak a Grand Theft Auto V megjelenését illetően. A Robert W. Baird & Co. társaság egyik elemzője, Colin Sebastian kezd kételkedni abban, hogy márciusig a boltok polcaira kerül a játék.

"Bár nem vagyok meggyőződve arról, hogy [a játék] nem jelenik meg márciusig, van egy-két tényező, amin érdemes elgondolkodni. Előszöris, a kiadótól eleddig semmi pontosat nem hallottunk a megjelenés időpontjáról. Másodszor, a kereskedők általában szeretnek 4-6 hónap előkészületi időt kapni, hogy felkészülhessenek egy akkora játék érkezésére, mint a GTA, és én úgy tudom, ők eddig semmit sem hallottak róla. Harmadszor, a Rockstar nagyon helyesen előbbre helyezi a játékok minőségét, mint azok megjelenési dátumát, ami igencsak eltolhatja az időpontot." - vélekedik Sebastian.

Márciust azért tarják a legkésőbbi lehetséges megjelenési időpontnak, mert a kiadó az idei üzleti évére (ami márciusig tart) igencsak nagy bevételt vár, melynek elérése szinte lehetetlen egy új GTA epizód piacra dobása nélkül.

Sokan várták, hogy a Take-Two Interactive a tegnapi találkozóján, melyen a részvényeseknek tartott évi beszámolót felfedi a dátmot, ez azonban nem történt meg. Sőt, a cég a tavalyi üzleti év kisebb bevételét az elhalasztott játékokkal magyarázta, de pontosan egyiket sem nevezte meg. Nyilván a BioShock Infinite és az XCOM a címek között van, de a GTA V is régóta készül, ezért többen feltételezik, hogy a Rockstar legújabb fejlesztése is késésben van az eredeti tervekhez képest. A rendezvényen a kiadó vezérigazgatója, Strauss Zelnick épp csak annyit erősített meg, hogy gőzerővel dolgoznak a játékon.

Colin Sebastian egyébként úgy jósolja, a GTA V igazi siker lesz, az első három hónapban 12-14 millió példány kel majd el.

2012.09.21 21:41  ▪ Forrás: GameSpot UK  ▪ Írta: Visali

NERO007
Offline
2012. 09. 21. 21:50
Hát ez szomorú hír, de mondjuk mekkora lenne már egy Red Dead Redemtion pc port. Én még azt tudnám elképzelni ekkora bevételnek. Mondjuk jobban belegondolva az nem nagyon hozna ekkora bevételt... de akkor is király lenne.

isti1998
Offline
2012. 09. 21. 22:08
NERO007: ja egy rdr pc port tényleg jó lenne

FreDDy
Offline
2012. 09. 21. 22:42
Teljesen egyetértek,egy Red Dead Redemption PC port nagyon jó lenne! Én magam is megvenném.


Offline
2012. 09. 21. 23:00
Megmondom őszintén nem is reménykedtem márciusi megjelenésben, de ha kijönne májusig az OK.
De amit össze hülyítik az embert, az hihetetlen.Itt volt ez a konf. a nagy büdös semmivel.Na mindegy... kussolok és várok tovább rendületlenül.
Azt mondjátok RDR. pc-re?Legyen,ha annyira szeretnétek.Az a játék 10-ből 11 lenne,ha a végén átírnák a forgatókönyvet.Szegény-szegény John Marston

Bence (Visali)
Offline
2012. 09. 21. 23:20
: Ez a konferencia nem a játékokról, hanem a pénzről szól.

FreDDy
Offline
2012. 09. 22. 01:13
bodom26 nagyon igazad van,viszont én nem tudom a Red Dead Redemption történetét. Nem is szeretném tudniaddig,míg nem vagyok benne biztos hogy nem lesz pc-re Imádnám azt a játékot,szerintem nagy hiba volt a RG*-től,hogy nem adta ki PC-re. Viszont sajnosVisali amikor először olvastam a hozzászólásodat félreértettem a mondanivalódat,mert én azt olvastam hogy "Ez a konferencia nem a játékosokról,hanem a pénzről szól". Sok játékkészítő cég csak a pénzre megy,és nem a játékosokra.(lásd: Activision,CoD)Véleményem szerint még a Rockstar nem tart ott,hogy csak a pénzre menjen. Hiszen akkor ontanámagából a játékokat. Szerintem a Rockstar a minőségre megy és hogy ne akármit dobjanak csak úgy a játékosokelé De ez már teljesen más téma,nem is tudom miért kezdtem bele . Már teljesen elkanyarodtam. No de visszatérve ez a konferencia tényleg csak a pénzről szól,bevétel stb. Ezért is nem vártam sok mindent a GTA V-el kapcsolatban.

Szerk: Elnézést,nem működik néha a szóközöm. Kijavítani meg nincs kedvem,fáradt vagyok már


Offline
2012. 09. 22. 08:01
Visali: Tudom todom, de hát todod, hogy van ez csak a türelmetlen játékos beszél belőlem
Ebben világban a pénz az atyaúristen.Nem könnyű egy ilyen válalkozást(take two)sikeresen működtetni,hogy midenki,a részvényesek és a játékosok is elégedettek és boldogok legyenek ki ezért ki azért.De úgy látszik ők csinálják jól, "sok" kiadó(zeneiparban is) és játékfejlesztő cég ment már csődbe,nehéz mindennek és mindenkinek megfelelni. Ez a világ nehéz és kegyetlen
FreDDy: Bocsi, igazad van,erre nem is gondoltam, ezentúl kussolok

Nextgen2012
Offline
2012. 09. 22. 08:13
Kezd teljesen elmenni a kedvem a GTA 5-től.

Mr.Vercetti
Offline
2012. 09. 22. 08:15
nah a tippjátékon meg még nekem a november 30. sem volt irreális tipp
szerintem nem baj,ha később jön a játék,legalább nem egy "Call of Battlefield: Same Game Ever 2015" szintű játék lesz

Dhév
Offline
2012. 09. 22. 08:15
Nextgen2012: Nekem is.

Robb20
Offline
2012. 09. 22. 09:56
Nextgen2012: Dhév: Hát srácok, ha nektek ennyitől már el is ment a kedvetek, akkor nem is értem mit kerestek egy GTA-s oldalon. Lehet hogy nem jelenik meg márciusban, na és? Majd megjelenik később, én meg majd jól megveszem, mert tudom, hogy nem valami összecsapott szutykot csinálnak.

Dhév
Offline
2012. 09. 22. 10:17
Robb20: Nem azt mondtuk hogy az egész sorozattól hanem a R* féle GTA V bemutásától, mert, mi az hogy nem tudnak 1-2 képet kiadni?

Szerk.: És mi lenne ha nem oktatnál ki? Ez egy fórum azt irok amit akarok(GTA-val kapcsolatban)

insanity06
Offline
2012. 09. 22. 11:02
én is szoktam Pc-n játszani,de legfőképp ps3-on játszom,és azt kell hogy mondjam hogy egy pc-s RDR-el sehogy se járnának jól!Sehogy se tudná megközelíteni azt az összeget amire nekik szükségük van!Ráadásul az RDR-nek ad egy kis pluszt és egyfajta hangulatot az, hogy csak konzolos
De senkinek se ártana ha kiadnák PC-re és nem is lennék ellene, de sajna ne várjátok PC-re :/

Robb20
Offline
2012. 09. 22. 11:04
Dhév: "Kezd teljesen elmenni a kedvem a GTA 5-től. Nekem is." Nem látok a fejetekbe, csak azt tudom, amit leírtatok. És nem kioktatásnak szántam, amit írtam, de ha valaki ismeri a korábbi játékokat és a minőséget, amit képviselnek, akkor annak nem kell egy csomó kép meg csilli-villi parasztvakító előzetes. Én nem emlékszem, hogy pl. a IV előtt, olyan rengeteg reklámanyag megjelent volna, sőt a PC-s verzió is vagy egy évvel később jelent meg, mint eredetileg kellett volna, ettől még ugyanúgy örültem neki.

Dhév
Offline
2012. 09. 22. 11:07
Robb20: Nem azt kértem a R*-tól hogy adjanak még 1000 képet és 20 Trailert, hanem 1-2 képet, az előzetes ráér(azt se bánnám ha nem lenne) de 1-2 képet készíteni nem annyira nagy munka. Szerintem.

bd93
Offline
2012. 09. 22. 11:12
hát nekem sem megy el a kedvem ha csak 2 év múlva jelenik meg hát legyen úgysem tudok semmit tenni és legalább 1000% hogy tuti jo lesz min1 én addig mást csinálok ami eltereli a figyelmemet és már csak azon leszek h elő kéne rendelni mert már csak 1 hónap van tartson ameddig tartania kell és ha nincsenek képek legalább nem kínzom magam úgyis tudom h ez lesz a legjobb vétel

insanity06
Offline
2012. 09. 22. 11:12
hidd el elég nagy munka az a pár kép is, mivel nem szeretnének olyan dolgokat megjelentetni amit később kivehetnek!+Lehet a játék nincs abban a fázisban hogy többet tudjanak róla mutatni!Én nem sürgetem őket,ennyit megérdemelhetnek ők is hogy szép csendben jókisgyerek módjára megvárod amit kapsz és a végén megveheted!

hunnicobellic
Offline
2012. 09. 22. 11:14
FreDDy:
A RDR sokkal jobb mint képzeled. Még azt is megkockáztatom, hogy jobban tetszett nekem mint a GTA4.

Dhév
Offline
2012. 09. 22. 11:30
Jólvan, mindenkinek igaza van, inkább meg se szólalok!

insanity06
Offline
2012. 09. 22. 11:33
hunnicobellic: egyértelműen veri a GTA4-et! Ami a történetet illeti az "hót-fix". De minden más téren is...amit sose felejtek el a játékból amikor eléred azt a bizonyos "találkozást" és lovagolsz haza haza szélsebesen!Na az alatt ment egy zene amitől úgy éreztem hogy aaaaaaahhhhhhhhhh.Am szerintem a végétől lesz igazán RDR-s a játék!Más véggel én nagyon elküldtem volna a játékot más éghajlatra!


Offline
2012. 09. 22. 11:44
Az b***na be, hogy még két évet várjak Todom akkor jö ki amikor ki jön,de én drogos vagyok kb. 1 kép a napi adagom, képzelhetitek, hogy nézhetek ki Az utólsó képek óta már kétszer voltam elvonón Kurva nagy játék lesz az tuti, mert már így is besegítenek a R* north-nak innen onnan, pedig milyen sokan vannak. Csak befejezik tavasz végéig.Ez a játék maga lesz az innováció!Olyan lesz, mint egy pusztító jobbos az arcodba
hunnicobellic: még annál is jobb én is végig toltam már, csak a és most FreDDy ne figyelj ide, de a vége tahó (persze csak szerintem) amúgy egy gyémánt némi karccal

arni20
Offline
2012. 09. 22. 12:06
insanity06: nagyobb bohóc vagy mint amennyire trehány velünk a R*, ha úgy gondolod hogy még mindig nem tart ott a game, hogy lehessen kivágni belőle képeket. már az 1. trailer után lehetett volna kiadni, mert látszott hogy az alapok megvannak... már lassan 4 éve ülnek rajta, bebaszna ha nem járnának még olyan fázisban amiből lehet infókat adni. senki nem kérte hogy az összes szereplőt vágják össze 1 képre, de egy épületről tájról is tudnának kiadni képet, amivel nem árulnának el sokat, de legalább tudatnák hogy halad a fejlesztés, nem a seggüket vakarásszák. nyilván dolgoznak vele, meg kárpótolni is fog majd ha kijön, de az hogy még nem tart ott a játék hogy képet tudjanak kiadni az idióta egy gondolat...

dani.szentgali
Offline
2012. 09. 22. 12:49
No comment for Rockstar!

Mr.Vercetti
Offline
2012. 09. 22. 13:10
insanity06: "Ráadásul az RDR-nek ad egy kis pluszt és egyfajta hangulatot az, hogy csak konzolos"

igen,ez így van! például olyasfajta érzést és hangulatot,hogy a fejlesztők túl lusták és nem képesek egy portot csinálni pedig jó lenne,mert mindenhol csak pozitív véleményeket olvastam az RDR-ről,de így valószínüleg ez kimarad nekem,de majd talán a red dead következő része már ki lesz adva "rendesen"

na de nem offolok többet,visszatérve a témához: szerintem már érik az új trailer is,annak már itt lenne az ideje,szerintem októberben meg is kapjuk,és utána már abból talán a megjelenési dátum is kiderülhet

insanity06
Offline
2012. 09. 22. 13:58
arni20: Végül is igazad van!A rengeteg hír ami alig fér el az oldalon,csak arra utalhat hogy a játék már készen áll a marketingre(a rendesre).Már ne haragudj de van biztos infó a játékról?SEMMI.Egy maroknyi kép és egy trailer.Ez valóban arra utal hogy a játék ott tart ahol a R* szeretné hogy tartson!

Hessa
Offline
2012. 09. 22. 14:04
Ugyanez volt akkor is, mikor a System of a Down-t vártuk vissza. Sorra jöttek az újabbnál újabb infók a csapattagok ismerősének szomszédjának vőlegényétől, a kiadó postásának anyósától és minden olyan embertől, akik aligha szólhatnának a témához. Ez csak azért megy, hogy fenntartsák a várakozás izgalmát és megalapozzák a következő kiadvány sikerét.

totyak
Offline
2012. 09. 22. 14:26
"Márciust azért tarják a legkésőbbi lehetséges megjelenési időpontnak, mert a kiadó az idei üzleti évére (ami márciusig tart) igencsak nagy bevételt vár" Én is sok mindent várok, aztán fele sem teljesül, szóval az akarat, meg a tény két különböző dolog. Én már hónapokkal ezelőtt is kizártnak tartottam a márciusi megjelenést, nem véletlenül tippeltem 2013 októberre. Ha most elkezdenék a reklámozást, szinte már az is késő lenne, de ahogy látszik, nem is megy itt még egy darabig semmilyen komoly marketing kampány.

(Micsoda sírás megy itt, hogy legyen már valami, eszméletlen. Legyen már bennetek annyi emberi tartás, hogy nem szarjátok össze magatokat, ha nem kaptok új infót!! Nincs nektek életetek? Akinek nem inge, ne vegye magára!)

FreDDy
Offline
2012. 09. 22. 14:34
: Sajnos voltam olyan hülye,hogy beírtam Youtube-ra: Red Dead Redemption Ending. Hát elég komoly azt meg kell hagyjam. De egyelőre semmi többet nem szeretnék tudni a játékról,még rá se keresek ha valaki célozgat

Bence (Visali)
Offline
2012. 09. 22. 14:56
totyak: Az elemzőkre és a sajtóra utaltam, azt a bekezdést pedig azért írtam le, hogy akik nem tudják, értsék, miért jelentős március.


Offline
2012. 09. 22. 15:19
FreDDy: XD XD ugye milyen rossz?! Tényleg még csak annyit a RDR.-ről és nem Off-olok tovább,de én olyan játékos vagyok, aki szereti az iyen játékoknál, ha már végigvittem, akkor nem az van,hogy kezdem elölről vagy dobom a "süllyesztőbe", hanem játszok vele tovább a stáblista lepergése után is.pl. GTA4 1059 óra a rekord nem egyhuzamban RDR-nél is ezt akartam (De attól még ez a game godlike) és történet összességében szuper, csak hát a vége keresztülhúzta a terveimet

totyak
Offline
2012. 09. 22. 19:51
Bence (Visali): Jó persze, értettem. Én meg csak azért írtam, hogy akik márciusra várják, azok lassan a fejükhöz kaphatnak, mert esély nincs rá.

Bence (Visali)
Offline
2012. 09. 22. 20:16
totyak: Amikor tavaly október elején bemutatták a Max Payne 3-at a First Look rendezvényen, még márciusra tervezték a megjelenést, csak januárban halasztották májusra. Ugyanúgy, pár héttel előtte (augusztus végén) közzé tettek néhány új képet, és bejelentették a megjelenési dátumot. Mi több, hasonlóan tavasszal csepegtettek néhány Max Payne 3 képet, infót. Persze ez is csak analógia. Talán még nincs veszve minden.

Cube Head
Offline
2012. 09. 22. 22:07
Nyugalom, emberek, előbb utóbb úgy is megjelenik. Addig érjük be a többi GTA-val.

Big Smoke 18
Offline
2012. 09. 22. 23:21
kössz most nyugodt lettem...érjük be a többi gta val.. hát érd be ..sztem dög znalom az egész már

ZeroX
Offline
2012. 09. 22. 23:51
RDR PC port nem lenne rossz X megjelenése óta várom, hogy legyen PC-re is, de valoszinü nem lesz, szerintem inkább esélyes november, december körül a GTA V májusig nem hiszem, hogy jön. És ne hibáztassátok a Rockstart, kiadhatnák akár jövőhéten is, de ez a játéknak az élményén rontana nem is keveset, plusz rövid lenne, tele buggal, egyszóval élvezhetetlen lenne. Úgyhogy ne a Rockstart hibáztassátok, inkább várjatok türelemmel, hidjétek el megéri!

arni20
Offline
2012. 09. 23. 10:17
ZeroX: várunk-várunk türelemmel, de remélhetőleg ha már eddig húzzák akkor 1x-re fogják kiadni minden platformra. mert ha nem elmennek a jó büdös francba...

Cube Head
Offline
2012. 09. 23. 10:43
Big Smoke 18: Jó, akkor hisztizz kicsit, hátha előbb kijön.

arni20
Offline
2012. 09. 23. 11:05
Cube Head: pedig igaza van. én is nagy gta fan vagyok, de azaz ember már beteg aki képes játszani 4-5 éven keresztül ugyanazzal a game-el, sőt még 8-10 éves résszel is... a gta 4-et meg olyanra csinálták hogy semmi élvezhető nincs benne, 1x kiakasztottam 4-5 nap alatt utána töröltem..próbáltam újra végig vinni de 10 perc után meguntam. a SA-al még el lehetett szórakozni 1 éven keresztül is, de az meg ma már gagyi...

bd93
Offline
2012. 09. 23. 11:08
szerintem majdhogynem 100% hogy pc-re jóval később jön majd engem megdöbbent hogy milyen sok ember tölti le a játékokat pc re ha én pc-n tolnám akkor is megvenném már csak h használja csak nyugodtan a R. a pénzem a gta 6 ra és csak a megjelenés előtt 1 hónappal jelentsék be de én ráérek vele tudom h milyen jo lesz és h megéri várni

M3RC3N4RY
Offline
2012. 09. 23. 11:34
Mit rinyáltok? Az se biztos hogy a GTA V ki is jön Pc-re.Én 2014 elejére tippelek abban a tempóban amiben ezek adják ki a híreket.Márciusba max a 2. trailert látom elérhetőnek.De ez az én véleményem.

Mr.Vercetti
Offline
2012. 09. 23. 11:58
"Még a Grand Theft Auto IV PC bejelentésekor megígérték, hogy nem feledkeznek meg a platformról, a fontosabb epizódokat számítógépen is játszhatjuk majd. Az is lehet, hogy mindhárom verzió egyszerre érkezik, akárcsak a Max Payne 3 esetében."

itt le is zárhatjuk,még semmit nem tudunk a megjelenésről,kár ezen vitatkozni még. szerintem úgysem kell már sokat várni,és komolyabban is elkezdenek foglalkozni a marketingel és akkor már platformokat,megjelenési dátumo(ka)t és trailert is kaphatunk!

SQUALLE3R
Offline
2012. 09. 23. 12:19
Szerintem a R* a következő hetekben tényleg ad már valami "morzsát".
Ahogy Mr.Vercetti: is mondta "..." meg fog jelenni PCre(szerintem) csak ki kell várni a végét!

Nextgen2012
Offline
2012. 09. 23. 12:56
Én csak azt akartam ezzel az elegem van az egészből dologgal, hogy túl korán villantottak a R* emberei! És így húzák az emberek agyát, éppen ez a baj, hogy a GTA-ból is egy multinacionális céget csináltak! Bizony mondom néktek elárúlnak minket! Ez már nem a GTA 3 HANGULAT LESZ!
De természetesen ezért a kijelentésemért öntsetek rám forró savat attól még ez így van! Marketing mindenek felett!

dani.szentgali
Offline
2012. 09. 23. 13:03
Sajnos van abban valami,amit Nextgen2012 mond!A R* is kezd átmenni fifába,nézzétek csak meg az Episodes From Liberty City-t!!!Szóval sajnos igaza van!

Nextgen2012
Offline
2012. 09. 23. 13:09
Elhihetitek nekem fáj a legjobban! Még ano a PS2 érában amikor meghozta a postás a GTA 3-at az a érzés az első képkockák a játkba, az a újj érzés, az a varázs...most minden szertefoszlik és megyünk a csillogjon villogjon mint a most "toppon" lévő játékok. A GTA-t sose a grafika adta el! És igen én is meg fogom venni ha megjelenik, mert persze, hogy kiváncsi vagyok, csak ez a marketing dolog, már nem egyszer beigazolódott, hogy minél többet reklámoznak, sztárolnak egy játékot abból nagy bukás lesz!
Kívánom, hogy ne legyen így. De én nem hiszem, hogy a San Andreast überelni fogja.

dani.szentgali
Offline
2012. 09. 23. 13:12
Én is így vagyok vele,a GTAIV-nél tényleg csak a grafika meg a mennyiség volt a szempont.

Nextgen2012
Offline
2012. 09. 23. 13:13
dani.szentgali: Sajnos

dani.szentgali
Offline
2012. 09. 23. 13:17
Nextgen2012 :Igen,de én attól még egy kicsit reménykedek az eddigi screenshotok alapján,h a GTA5nek talán van esélye a SA überelésére,és bár attól tartok,ezt is sikeresen elbasszák majd a monoton DLC-kkel,mint a 4et,és ezzel letudják a GTA5ös érát,mint anno a 4ét,de talán ez jobb,élvezhetőbb lesz,mint a 4,márcsak a játékterület miatt is.

Nextgen2012
Offline
2012. 09. 23. 13:26
dani.szentgali: Ebben igazat adok neked, hogy a játszótér nagyobb lesz, csak ne fussunk olyan hülyeségekbe mint a COD-nál, hogy FÚÚ DE JÓL HAJLIK A CIPŐ TALPA! Mert ettől kifordúl a belem.
Egyébként érdekesség képen a PSN-re 26.án felkerűl a GTA 3 letölthető formában. Igaz semmi extra egy az egyben a PS2 játék. De egy GTA S.A.-t el tudék viselni HD kiadásban PS3-ra és X360-ra. Még PS Vitára is.

dani.szentgali
Offline
2012. 09. 23. 13:29
Nextgen2012: Minden vágyam egy SA HD kiadás XBOX360ra meg PS3ra!!!!Tök jó lenne Nekem akkor már nem is kéne GTAV se

SQUALLE3R
Offline
2012. 09. 23. 13:36
dani.szentgali: Ezt meg se hallottam.
Szerintem a R* is tudja hogy nem a legjobb lett a GTA IV, és szerintem most a GTA V-vel akarják megmutatni ,hogy több van bennük mint amit megmutattak a GTA IV-be.(Szerintem)
És a GTA V überelni fogja az SA-t.(Remélem)

hunnicobellic
Offline
2012. 09. 23. 13:37
dani.szentgali:
Ezt is csak évek múlva állítja mindenki a GTA4-ről. Amikor kijött mindenki csak dicsérte, majdnem 100%-ra értékelték mindenhol.

A játék fizika szerintem jól el van találva, nekem a tartalommal sem volt gondom. A terület kisebb mint a SA-ban, de itt valós helyszíneket másoltak le.

SQUALLE3R
Offline
2012. 09. 23. 13:38
hunnicobellic: Igazad van!
Nekem legjobban Niko története tetszett!
Sztem ő lett a legjobb kaliberű főhős.

insanity06
Offline
2012. 09. 23. 13:42
marketing ide vagy oda, vagy hogy überelni fogja a többi gta-t...nekem a R* még játékokban nem okozott csalódást...az összes játékuk előtt tátott szájjal ültem: Sa,Gta4,L.A. Noire, RDR és a többi.Nekem elég ennyi info is hogy tudjam ez lesz az eddigi legnagyobb durranás!Miért tudom?Mert minden nap visszajárok erre az oldalra!
Sokszor pl nem értem miért nem örültek annyira a GTA4-nek...lebontva a játékot részleteire:
grafika:csodás
történet:remek
játékélmény:nagyszerű
szerintem az egyik legjobbra sikerült játékuk a GTA4 lett, de szó ami szó a SA-al tényleg többet játszanék

Nextgen2012
Offline
2012. 09. 23. 13:42
hunnicobellic: Ez az emberi mentalitás minden újjtól és klassztól lepippantja magát az ember, és ahogy kezdi magát beenni a sürüébe a méllyébe érzi, hogy eltünt az a varázs ami a gyermeki "minden csoda 3 napig tart" eset.
A GTA 4 jött látott győzött és utánna minenki felébrett és látta, hogy a cukormáz alatt kicsit savanykás a töltelék.

Kiscserko
Offline
2012. 09. 23. 13:44
Szerintem ahogy mondták csupán nem állnak még rá készen, hogy többet mutassanak, és nem akarnak úgy elárulni mindent, mint ahogy a Max Payne-el csinálták, vagy ahogy a Ubisoft csinálja minden AC-val. Ha belegondoltok, hogy mekkora játékteret ígérnek, jogos ez a sok idő. A GTA IV meg 100% élvezhető a mai napig. Már 2 éve nyomom és iszonyatjó. Az, hogy csak a grafika volt a lényeg, nem igaz. Bár szemet gyönyörködtető a grafika, de ezen kívül pl. sose volt még ilyen változatos az élet benne. Az ezer féle koldus, zenélők az utcán egy kis pénzért, a hittérítők, meg az emberek közötti interakciók. Majdnem mindenkinél van valami. Telefonálnak, isznak, bevásárolnak. A mesterséges intelligencia igazán jóra sikeredett, még a rendőrök értelmében is. Aztán vegyük az autók törésmodelljét, hogy abban mekkora munka van. Az egyetlen olyan játék, amit ismerek, és ilyen élethűen mozog a vize minden tárgyra reakcióval, attól függően is, hogy például a kocsid épp a hullám tetejére, vagy az aljára esett. A barátokkal való kapcsolattartás, és a csajozás is fejlődött, a mobiltelefon, a TV, a színdarabok, és az internet bevezetéséről ne is beszéljünk. És tizedannyi bug van benne, mint a korábbi részekbe, ha nem kevesebb. Ezt is csak a netről tudom, mert a százvalahány játékórám alatt összesen 1! hibával találkoztam. A DLC-k meg nem egyáltalán nem monotonak. Mindegyik tartalmaz egy kb. 6 órás jó történetet, rengeteg újítást(főleg a TBOGT), színes karaktereket, új kocsikat, motorokat. Emellett az irányítást is picit átszabták. A TLAD-ban könnyebb motort irányítani, kocsizni viszont nehezebb. A TBOGT-ban könnyebb kocsit és helikoptert vezetni. És ha összehasonlítjátok az ÖSSZES többi játék DLC-ivel, ez a tartalom lenyűgöző, van, hogy ugyan ezen az áron szart se kapunk, főleg az EFLC akciós árával. Egy szó mint száz, egyáltalán nem a grafikára épül a IV sikere, és nem baszták el a DLC-kel. Mellesleg aki nem akarja, az nem veszi meg a DLC-t, így az alapjátékot nem szúrhatják el vele.

Járjatok türelemmel, az V is megjön majd.

Szerk.: dani.szentgali nak és Nextgen2012 nek válaszoltam, csak sokáig tartott amíg leírtam, így a végén kötött ki az írásom.

insanity06
Offline
2012. 09. 23. 13:52
Kiscserko: teljes mértékben egyet értek veled.Én is ezen az állásponton vagyok!Csak ámultam-bámultam mikor ezeket megláttam!

SQUALLE3R
Offline
2012. 09. 23. 13:58
Kiscserko: insanity06: Egyet értek veletek, de itt páran nem bírják megérteni hogy a R* mindig olyat játékokat csinál amit 100szor ha nem többször át gondolnak ,hogy hogy lenne tökéletes és GTA V is ilyen lesz, csak ki kell várni a végét lehet hogy 2013 Márciusában vagy Októberében de lehet hogy csak 2014ben(ezt kétlem) fog megjelenni de bármi lehet, DE AZ BIZTOS A GTA V K*RVA JÓ JÁTÉK LESZ!

insanity06
Offline
2012. 09. 23. 14:00
SQUALLE3R: Sőt még annál is jobb

dani.szentgali
Offline
2012. 09. 23. 14:02
hunnicobellic: Én nem értékeltem soha 100%osra és nem is fogom!
2012. 09. 23. 14:05
dani.szentgali: "a GTA5nek talán van esélye a SA überelésére,és bár attól tartok,ezt is sikeresen elbasszák majd a monoton DLC-kkel,mint a 4et..."

Ez most komoly?? te játszottál egyáltalán az EFLC-vel?

dani.szentgali
Offline
2012. 09. 23. 14:11
Supernocii: Igen,játszottam vele,és azt kell mondjam,h még egy olyan monoton DLC-t még a rockstartól nem láttam.Ez kb a fifa szintje volt,csak az a baj h van itt egy-két elvakult fanboy,akik ezt nem képesek meglátni,és a fifát fikázzák,pedig ha jobban megnézzük,az EFLC 1az 1ben az alap GTAIV.
Ne értsetek félre,abban egyetértek,hogy a GTAIV jó lett,ha nincs ló,jó a szamár is,nem azt mondom.Csak azt,hogy én személy szerint a legjobban nem a küldetéseket,a sztorit vagy a grafikát szerettem a gta-ban,hanem a szabadon kóborlást(mivel mozgássérült vagyok,ez kicsit bepótolja nekem azt,h nem tudom kimenni és autót vezetni)és ezért én azon a véleményen vagyok,h független attól,h minden jó dolog,amit fentebb elmondtatok a GTAIVről(a két dlc-re vonatkozó dolgokat leszámítva)teljesen jogos és igaz,én akkor is a szabadabb játékélményt nyújtó SA-t szeretem,és ezt a szabadságot várom vissza a GTAVtől is.


Offline
2012. 09. 23. 14:11
Hú, apám micsoda háború megy itt! Ha már arról beszélünk,hogy csak a grafikára meg a történetre mentek agta4-nél az tuti, mert nem sok mindent lehetett csinálni benne idő töltés gyanánt.Azelőtt meg fordítva volt a gta sohasem képviselte az aktuális csúcs grafikát a történetre sem mentek rá, de tartalmas volt.Hogy melyik a jobb,kinek meyik, de olvastam nem egy helyen, hogy ez a mi hibánk a rajongóké.Mert hát ki a"fasz akar grafitiket fújkálni meg amolyan töltelék dolgokat(mellék küld.)csinálni tehát olyan alibi tevékenységeket időhúzás gyanánt."Szóval ők csak( R* ) ránk hallgattak, magunkra vessünk.Hogy ez igaz vagy sem?
Ami meg a gta5-öt illeti, egy közös van bennünk,igazából halvány fingung sincs a jövőjét illetően csak találgatunk.Nem-e?

SQUALLE3R
Offline
2012. 09. 23. 14:14
dani.szentgali: Monoton DLC?
Na kezdem is:
TBoGT: Előző részekben kellett ellopni egy egész mozdonyt?
Szerintem Luis Lopez nagyon jó kakakter lett. Ha neked nem tetszik (...).
Színes volt egész Liberty City.(Színesebb mint Niko világa.)
A Drogos küldetések neked nem izgalmasak?
(...)
TLAD: Johnny is nagyon jó karakter lett.
Az ő története nekem jobban tetszett mint Luisé.
Az neked nem tetszik hogy te legyél a banda vezér?(felidézi bennem CJ történetét. csak itt motorosbanda ura leszel)
Betörni egy börtönbe nem izgalmas?
CSAK A LEGFONTOSABBAKAT ÍRTAM LE.
Mozgássérült? SAJNÁLOM! Így elhiszem hogy szabadságot akarsz!

dani.szentgali
Offline
2012. 09. 23. 14:22
SQUALLER: Semm gond,én is bocs,hozzászólás törölve,béke Így remélem már értitek

SQUALLE3R
Offline
2012. 09. 23. 14:26
dani.szentgali: BÉKE! Nem kell bocsánatot kérni!
2012. 09. 23. 14:33
dani.szentgali: tehát a lehetőségek érdekelnek? szerintem te liberty cityt utálod, amiért NY-ban nincs sivatag vagy casinováros esetleg egy kis gettónegyed. A GTA IVből ennyit lehetett kihozni....lépj túl rajta.
És akkor azt írtad hogy téged nem érdekelnek a küldetések de te akkoris unalmasnak találod mert ugyanaz mint a sima GTA IV..Mit vártál hogy majd megint DLC-ben egy másik várost kapj??...hát bocs már

Na de én innentől nem írok kommentárt, mert nem veszekedni jöttem

Nextgen2012
Offline
2012. 09. 23. 14:34
Hatalmasat röhögök, hogy ennyire véd mindenki egy olyan dolgot ami csak digitálisan létezik! Ha nem lenne áram akkor aztán mi lenne Én addig is megyek a létező világba, valódi dolgokkal foglalkozni.

dani.szentgali
Offline
2012. 09. 23. 14:36
Supernocii Miért??A gta3mas éra után simán elvártam volna,h egynél több játékterület legyen.Ha ezt ott megtudták csinálni,és meg is csinálták,akkor a GTA4 érát miért kellett ennyire monotonon és röviden lezárni?
Amúgy meg nem csak engem érdekelnek csak a lehetőségek,van egy csomó haverom,akik nem mozgássérültek,és ők is ugyanazon véleményen vannak,mint én.
2012. 09. 23. 14:41
szólj ha rosszul tudom...de ez most egy új era a GTA IV-gyel kezdődött és még csak most fog jönni a következő rész, a GTA V.


Offline
2012. 09. 23. 14:42
SQUALLE3R: ja bandafőnök voltál meg volt jó kis törzshely, ja, míg fel nem égettek mindent
Aztán, semmi.Kezdjem előlről a játékot?Nem. Ha végig vittem a játékot, utána a szavatosság harmatgyenge.
BOGT detto tudom csak DLC-k csak hát, a gta4 után...olyan mint egy ladából trabantba visszaülni némi újdonsággal mondjuk, a trabiba van beszerelt nitro ja johnny no barátnő csak kurvák, de igénytelen lett ez a johnny

dani.szentgali
Offline
2012. 09. 23. 14:44
Thank You God Always: : Rosszul tudod,a GTAV egy külön éra lesz,minden számozott rész egy külön érát jelent,a GTAIV érát az EFLC-vel lezárták.
2012. 09. 23. 14:57
dani.szentgali: úristen tényleg! http://www.myfacewhen.net...2-mother-of-god

Akkor nem is lehet benne se Niko, se senki az előző részekből?! omájgád

dani.szentgali
Offline
2012. 09. 23. 15:00
Nem lesz benne Niko sem meg senki sem.De ezt az éra dolgot már annyiszor átnyálaztuk Visaliékkal.(ha új tag vagy,akkor elnézést,nem szóltam,akinek nem inge ne vegye magára)Ez a bajom a DLC-kkel h ezzel zárták le a GTAIV érát,és szerintem szebb lezárást is érdemelt volna,nemcsak két DLC-t...
2012. 09. 23. 15:02
nem vagyok új... a memóriám sem az sajnos

dani.szentgali
Offline
2012. 09. 23. 15:03
Thank You God Always: Nem azért mondtam,h megbántsalak!

PSP
Offline
2012. 09. 23. 15:09
Lényeg hogy MINŐSÉGI legyen, és az életben egyszer kijöjjön, még 2013-ban. Ennyi.

hunnicobellic
Offline
2012. 09. 23. 15:46
GTA 4 DLC-k inkább nehezek és rövidek, monotonnak semmiképp nem tartom őket.
Annyi mindent tényleg nem lehet csinálni a 4-ben mint az SA-ban, de gyúrásra, fodrászra meg az egyéb sims-es baromságokra szerintem semmi szükség.

ZeroX
Offline
2012. 09. 23. 16:05
Egyébként már réges rég elkezdődött a marketint, mikor bejelentették a GTA V. részét már akkor elkezdődött, az hogy nem adnak hírt róla, csak nagy ritkán közölnek valamit, az hozzátartozik szeirntem a marketinghez... Minél tovább húzzák az emberek agyát, annál kíváncsibb lesz rá mindenki, ezért annál többen veszik meg. szóval marketing már megy...

Roland02
Offline
2012. 09. 23. 17:04
ZeroX:
Igaz,most legutóbb a KIFFLOM-os polókkal frissült a Warehouse kínálata!
http://www.rockstarwareho...=RS-GTA-KIFFLOM

SQUALLE3R
Offline
2012. 09. 23. 17:37
Srácok itt a R* honlapjának mi a háttérképe?
http://i47.tinypic.com/2r7bz1l.jpg
Egy GTA V kép?

Roland02
Offline
2012. 09. 23. 18:02

SQUALLE3R
Offline
2012. 09. 23. 18:09
Roland02: Jó lett volna!

Roland02
Offline
2012. 09. 23. 18:11
SQUALLE3R:
Regelöszőr mikor megláttam én is azt hittem!

SQUALLE3R
Offline
2012. 09. 23. 18:21
Roland02: Akkor jó!

laroy
Offline
2012. 09. 23. 21:57
Én leszärom mikor jön, csak adják ki a lehető legjobb minőségben, és törekedjenek is erre. Úgy gondolom senki se szeretne még egy GTA4-es grafikai bakit. (ők sem) no meg ugye a több mint 7 patch felrakását egymás után...
Jön amikor jön!

FreDDy
Offline
2012. 09. 24. 01:30
laroy: Így van,nehogy úgy legyen mint anno. "A következő generáció számítógépeire lett tervezve" 2008-ban rengeteg GTA IV-et vissza kellett vásárolniuk,mert az akkori legjobb gépeken is épp hogy elment! Aztán a sok hatalmas patch,stb.. Hányadék volt az a kiadás. Ezt ne csesszék el úgy. Jön amikor jön,nem kell itt lassan egymást megölni a veszekedéssel meg a siránkozással. Az a lényeg hogy minőségi legyen és ne legyen így elcseszve mint a IV. laroy mint ha belőlem beszéltél volna

Dhév
Offline
2012. 09. 24. 06:53
Szerintem a héten már lesz valami "morzsa"...


Offline
2012. 09. 24. 09:06
Arról én is hallottam.hogy pocsékul volt optimalizálva a játék számítógépre, így írreálisan nagy gépigény kellett, meg amint olvasom amit írtok votak még problémák, de ha ez az ok, hogy ezzel szarakodnak már megint és amiért nem jönne még ebben az évtizedben akkor Nehogy már emiatt kelljen várni, mert esetleg egyszerre akarják kiadni mindhárom platformra.Mert az bisztos, hogy a konzolosok előnyt élveznek ilyen szempontból,úgy értem rájuk koncentrálnak jobban szerintem. (lásd:gta4, rdr stb.) Nagyobb nem illegális gamer tábor több lé.Nem akarok rátok várni, én ilyen önző vagyok

Mr.Vercetti
Offline
2012. 09. 24. 16:19
: ha kész mondjuk a PS3 verzió,azt azonnal ki is adják,még akkor is,ha a többi verzió 2 hét múlva készül el,ez eddig teljesen rendben is van,de olyan irreálisan nagy különbségű késés ne legyen,mint a GTA IV-nél az a fél éves csúszás,2012-ben a RAGE technológia kiforrotságával ennél jobb teljesítményt várok. Meg amúgy is mégis milyen alapon adják ki fél évvel előbb az egyik platformra mint a másikra,tessék normálisan kifejleszteni a játékot,normális optimalizálással ellátni (vagy egyszerre fejleszteni,mint a Max Payne 3-nál) a warezos kifogással senkit nem fognak meghatni többmillió dolláros pc-s profit és az eladási rekordok mellett


Offline
2012. 09. 24. 17:02
Mr.Vercetti: Természetesen nem kívánon azt, hogy a történelem ismételje önmagát.Dolgozzanak lelkiismeretesen mindhárom verzión.A hogy milyen alapon dologról, nos, csak a warez állhat a dolgok mögött, vagy csak sínán lustaság nem tudom.Egyépként engem sem hatnak meg a warez dumával én sem sajnálom őket - ha urak lennénk, nem itt lennénk, hanem ott ahol ők

dabidas
Offline
2012. 09. 24. 18:10
Dhév:
Szerintem meg nem valószínű, hogy a héten GTA V hír csapja markunkat..
(PSN-re 26.án felkerűl a GTA 3 letölthető formában.) Ez lesz a hét szenzációja szerdán.. A maradék 4 munkanapot meg kitöltik egyéb reklámokkal mint az előző héten.. De ne legyen igazam..

Főleg, hogy jövőhét hétfőn beüt az október 1 .. Gyönyörűséges hétfői nap.. ilyenkor jó hírmorzsákat hinteni

Nem utolsó sorban november 2. án lesz 1 éve, hogy megjelent az első trailer.. ha nem tévedek.. ezen a gyönyörűséges évfordulón is csinálnak valamit talán talán.. 2012 nov.02 pedig egy pénteki nap ami beleesik a munkaidőbe.. elképzelhető ?

isti1998
Offline
2012. 09. 24. 19:43
dabidas: szerintem nov. 2-án kapunk egy második trailert

SQUALLE3R
Offline
2012. 09. 24. 20:09
Dhév: Jó lenne, de szerintem Mr.Vercetti: nek igaza van. Majd Október 1.-je fele fog történni valami!

hunnicobellic
Offline
2012. 09. 25. 10:22
dabidas:
Tényleg nagyon régi az a trailer, csinálhatnának már egy másikat is (ha már nem adják ki a játékot).

Nem a warez miatt nem jön PC-re, a Sony és a Microsoft elég jó pénz fizet egy kis exkluzivitásért. A Rockstar amúgy is olyan jó védelmet csinál majd a PC verziónak, hogy kb fél évig a mentést nélkülözniük kell a warezolóknak. (GTA3 első kalóz változatának is pont a mentése nem működött. Milyen érdekes nem?!)

Az optimalizálatlansághoz is hozzászóljak. Amikor kijött a GTA3, az is sokkal jobb gépet igényelt mint a minimum rendszerkövetelménye. Ugyanez volt a 4-nél és ha ezt így folytatják az 5. rész is erre sorsa fog jutni (sajnos).


Offline
2012. 09. 25. 13:08
Egy bisztos, ha csak a 10-ed részét megkapnám annak a kárnak($), amit ezek az emberek okoznak a cég(ek)nek, hát nem sírna a szám, de még az unokámnak sem.Nehogy félre értsetek, nem őket képviselem
De mivan, ha úgy mennek a dolgok, hogy összeülnek a "törzsfőnökök" aztán megkérdezi az egyik, hogy mennek az eladások, melyik platformon fogy a legjobban a játék (konzolok együtt értendő) hol van a legtöbb letöltés és stb. aztán az adatokat megnézve, úgy állnak majd a dolgokhoz.Tudom puritán gondolkodás egy kicsit, de lehet így mennek a dolgok.De azért abban egyet értünk, hogy a pc-seket mintha félvállról venné a R* időnként.
Az optimalizálásról: nem értek nagyon hozzá, de nem azért van ez a sok probléma, mert nehezebb optimalizálni egy játékot, egy olyan hardverre pontosabban hardverekre amiből rengeteg féle van.Ugye a pc-nél számtalan konfiguráció létezik, így nehezebb is rendesen megoldani, de mindenképpen több idő.A konzoloknál ugye adott a bélés tehát könnyebb is a dolguk. De lehet most nagyon mellé fogtam

ja, mi van, ha ebben az évben már nem küldenek semmit, max legfeljebb egy karácsonyi képeslapot, meg várakozással teli boldog új évi üzenetet ...ha így lenne, vigye el az ördög őket!
2012. 09. 25. 13:09
nem ismeritek ezt a játékot véletlenül?
http://www.youtube.com/wa...h?v=CvAKqMdMBVI
(ui.: kövezzetek meg, de én így szoktam GTA klónokat keresni )

FreDDy
Offline
2012. 09. 25. 14:28
Thank You God Always: Szerintem Test Drive a játék.

Roland02
Offline
2012. 09. 25. 14:31
http://gyazo.com/f9797b77...521843e7d6dd56f a képet a max payne 3-ban találták,vajon az Októberi 15.ei dátum mit takarhat?
Persze lehet hogy semmit!

FreDDy
Offline
2012. 09. 25. 14:32
Hmm érdekes,de lehet csak egy easter egg Roland02:

Mr.Vercetti
Offline
2012. 09. 25. 14:58
most már majdnem egy éve be van jelentve a játék jöhet egy újabb trailer visszaszámláló!!!

Roland02
Offline
2012. 09. 25. 15:13
Mr.Vercetti:
Az durva lenne ha kitennék ezen a héten "November 2-ig visszaszámlálva!
Én azt nem bírnám ki!

FreDDy
Offline
2012. 09. 25. 15:15
Roland02: Ijj azt én se
2012. 09. 25. 15:16
Roland02: én tudom mit takar az a dátum.
október 15. a szülinapom nem véletlen hogy benne van a MP3ban

Mr.Vercetti
Offline
2012. 09. 25. 16:36
Roland02: legalább lenne egy fix és biztos időpont de nem biztos,hogy november 2.-án jön,az túl kiszámítható

Kiscserko
Offline
2012. 09. 25. 17:26
Náluk pont azért lenne egy új traier, mert az mindenkinek túl kiszámítható lenne, ezért senki sem gondol rá komlyan, ezért mégsem kiszámítható Najó, ezt én sem gondolhatom komolyan


Offline
2012. 09. 25. 18:11
Ha mi így várjuk az infókat, mit szóljanak szegény maja gta rajongók-képzelhetitek, ők hogy oszthatják a R*-t

Roland02
Offline
2012. 09. 25. 19:01
:
Hát http://hu.wikipedia.org/w...i/99942_Apophis nagyobb az esélye hogy megtörténik!
Vagyis még valószínű,hogy megérjük a GTA8-9-et is!


Offline
2012. 09. 25. 19:32
Roland02: oké, de ezt próbáld beadni nekik is mert szerintük az idő nem nekik dolgozik a R* meg pláne hogy nem

Roland02
Offline
2012. 09. 25. 20:01
:
A kis türelmetlenek!

M3RC3N4RY
Offline
2012. 09. 25. 21:48
Jósolok nektek,helyettetek is.Az lesz most,hogy október közepe fele maximum írnak róla megint valamit hogy nyugalom már készül,meg hogy nem adhatnak még ki infót.Aztán majd valamikor januárba megint lesz 1 kevés kép,csak több mint ami augusztusban volt.Megint 1 hónap csend,majd csak úgy odaböfögik megint a weboldalaikra hogy 1 hét múlva új trailer.És még abban sem lepleznek le semmi érdekfeszítőt.

brenor
Offline
2012. 10. 03. 01:37
Engem a Rockstar már azzal felidegesített, hogy nem adták ki pc-re a RDR-t, csak arra a 2 szaros konzolra amelyikeket legszivesebben mind összetörtném és bevezetném hogy csak pc-re adjanak ki mindent, hihetetlen hogy állandóan a konzol az elsődleges bezzeg az unalmas l.a. noire-t meg kiadták. Kérdem én nem lett volna helyesebb inkább a RDR-t portolni pc-re sokkal többet eladásuk lett volna belőle 1 részt a vadnyugatot kb mindenki szereti 2 sokkal változatosabb 3 van benne multi, és csodálkoznak, hogy az l.a. noiret sokan lewarezolják, mint pl én is.
Visszatérve a gta 5-re engem nem zavarna, ha később adnák ki, mint március de könyörgöm ne csússzon annyit a pc-s megjelenés legyen az, mint a max payne 3-nál, hogy csuszott 2 hetet ne azt a 2 mocskos konzolt részesítsék előnybe. Ha kiadják rendesen optomalizáltan akkor tuti vétel lesz.

Roland02
Offline
2012. 10. 03. 16:59
Mindenki a jövőholnapi GameInformer borítójának a leleplezésére vár,
amit a holnapi nap folyamán le lepleznek!
(Ugyebár ők kaptak eddig mindig legelőször exkluzív anyagokat a GTAk-ból megjelenés előtt például legutóbbiból gtaIV-ből is)
De én szerintem a WiiU lesz majd a borítón,(bárcsak ne legyen igazam)
mert a konzol a jövő holnapban jelenik meg 18.án ha jól tudom!
A leleplezés dátuma: October 4 at 5pm GMT.

Nah majd kiderül!
Andy McNamara https://twitter.com/GI_AndyMc-jén,már páran faggatták hogy mi lesz,csak nem a GTAV lesz?
Csak annyi derült ki hogy nem a Black Ops II lesz a borítón!

Bár tudom,sok esély nincs rá,de hátha mégis,úgy is mindenki a novemberi dátumot hajtogatja hogy majd kijön,szerintem még vannak egy páran akik tényleg ezt hiszik!
Én sajnos már nem,de attól függetlenül egy kis hírmorzsának mindenki örülne,
nem igaz?

dani.szentgali
Offline
2012. 10. 03. 20:57
Roland02: Ez talán a világ eddigi legkusbantartottabb és legjobb játéka,még szép,hogy mindenki örülne egy kis hírmorzsának!
Örülök,hogy nem a Black Ops 2 lesz a borítón,ez már egy jó hír,mert akárhogyis szeretem a CODot,be kell ismernem,hogy már elég lejárt lemez,főleg mert az utóbbi részek(főleg az MW-széria)szinte semmi másra nem ment rá,csak a multiplayerre,a szinglit megcsinálták,hogy csak legyen,egy 3-4 óra alatt végig lehet tolni,ha van egy kis tapasztalatod az FPS-ek terén,és a Black Ops 2 már tényleg egy értelmetlen cucc.Na visszatérve: Sajnos volt már,hogy a Gameinformerekbe fektettünk reményeket a GTAV-tel kapcsolatban,és eddig nem nagyon váltak be,de én azt mondom,ha a Rockstar még erre a generációra tervezi a GTAV-öt,akkor mostmár tényleg illene igeböfögnie valamit,szóval egy kicsi esélyt én is látok a dologban,csak ne csalódjunk nagyot,mint eddig.

dani.szentgali
Offline
2012. 10. 05. 13:23
Roland02 : Hát igen,ez SEM jött be.Szaros Dead Island...:ehm:
Amúgy már kezdem kicsit elveszíteni Rockstarékkal szemben a türelmemet,mert ha ebben,meg neadjisten jövőhónapban sem lesz semmi hír,az már azért tényleg nagyon szánalmas lenne.Akárhogyis nagy cím ez a GTA,azért ez is csak egy videojáték,mint a többi,nem értem mit szenvednek vele ennyi ideig.De nem értem,miért vagyok meglepve,az Agent-tel is ezt csinálják,már olyan régen ígérik,hogy most már szinte biztos,hogy soha nem jelenik meg.De a GTAV-tel csaknem csinálják ezt,elvégre mégis a GTA-sorozat a fő játékuk.

Robb20
Offline
2012. 10. 05. 15:42
dani.szentgali: Nem hiszem el, hogy mennyi hisztis p*csa van ezen az oldalon. "Nem értem, hogy mit szenvednek?" Elég nagy meló összehozni egy ilyen játékot, a szánalmas nem az, hogy ennyi promóanyag volt csak eddig, hanem hogy 5 percenként várják őket az ilyen szájhősök, mint te.

dani.szentgali
Offline
2012. 10. 05. 19:17
Robb20:Én kikérem magamnak,hogy 5 percenként várom az infókat!Csak azt az egyet nem értem,hogy más szintén nagy cégek más szintén nagy játékkal miért képesek egy kis infót kiadni,amivel elvan az ember a megjelenésig,a Rockstar meg miért nem??Igen,elég nagy meló összehozni ilyen játékot,csak az a helyzet,hogy minden játékot nagy meló összehozni,és mégsem kezelik hétpecsétes államtitokként(lásd Assassins Creed 3,erről a játékról már csomó dolgot tudunk,pedig semmivel sem kisebb cím,mint a GTAV és semmivel sem volt könnyebb elkészíteni)

brenor
Offline
2012. 10. 05. 20:57
dani.szentgali: A rockstar amúgy se arról híres, hogy reklámozza a játékait a gta 4 megjelenése előtt is kiadtak 4 trailert és egy néhány képet. Mondjuk engem is kicsit zavar az, hogy majdnem egy éve kiadták az első trailert meg utána egy pár képet és onnantól kuss van.

Kiscserko
Offline
2012. 10. 06. 01:30
dani.szentgali: Nagyon remélem, hogy a Rockstar nem fog kitérni a Ubisoft irányába. Ahogy te is mondtad, az AC3-ról már sok mindent tudunk. De túl sokat! Előrendeltem, mert a 2-3 trailer+1gameplay alapján jó volt, de azóta már telispoilereznek mindent. Vannak dolgok, amikre az ember szeret saját maga rájönni. Így már 2hete elszigeteltem magam az AC hírektől. Egyszóval: jó, ha kiad néhány apró infót, a szokásos 4 trailert és még 10-12 ugyanilyen gyönyörű képet, de nem kell több. Ne legyen az, mint az AC3-al és a Max Payne3-al!

dani.szentgali
Offline
2012. 10. 06. 10:29
Kiscserko:Félreértesz!!Kicsit rosszul fejeztem ki magam feljebb!!!Én is csak úgy értettem az AC3 példáját,hogy jó,ha kiadnak néhány képet meg gameplayt!És mostmár van valami abban,hogy túl sok az AC hír!De te magad írtad:"jó,ha kiad néhány infót,4 trailert és 1 gameplayt"És én sem várnék többet a Rockstartól,AC3nál is tőlem már abba is hagyhatják a mutogatásokat.Tehát nekem nem azzal van a bajom,h a Rockstar nem lő le minden poént.Nekem az a bajom,amit te magad is mondasz,hogy ki kéne adniuk 4-5 trailert és minimum 1 gameplayt,de a Rockstar még ezt sem hajlandó megtenni,itt ezen van a hangsúly,ezzel van a probléma!

Kiscserko
Offline
2012. 10. 06. 11:18
dani.szentgali: Bocs, ezek szerint tényleg félreértettelek. Akkor teljesen egyetértünk.

DanielBellic
Offline
2012. 10. 06. 15:49
Az a "Few weeks" kicsit elhúzódik.....

FreDDy
Offline
2012. 10. 06. 17:16
Egy kicsit. Az előzőre visszatérve,minden esetre nálam biztos vétel lesz,talán még gyűjtői kiadás is,(Már ha lesz olyan)

isti1998
Offline
2012. 10. 06. 19:30
FreDDy: én is elő fogom rendelni persze ha lesz pc port.

Roland02
Offline
2012. 10. 07. 11:42
R* tegnap reagált az egyik OFF hozzászólásra:
"Though we do appreciate your enthusiasm, right now, we have no new info to share about GTAV. So do not expect that we’re going to be answering anything new along those lines. Also keep in mind that you should not expect a response from Rockstar here in comments, even if we do enjoy jumping in and helping and chatting with you guys here. Please see Rule #5 right above the Comment Box. Thank you.

isti1998
Offline
2012. 10. 07. 12:29
Roland02: ez mit jelent? németes vagyok :/

SQUALLE3R
Offline
2012. 10. 07. 14:22
Roland02: Most már nem lesz infó? Vagy mivan?

isti1998
Offline
2012. 10. 07. 18:42
SQUALLE3R: szerintem még idén lesz

dani.szentgali
Offline
2012. 10. 07. 20:37
isti1998: Azt írja,mint amit eddig is.Jelenleg nincs semmi új,amit megoszthatnának a játékról,és várjunk türelemmel,mert nemsoká jön infó,nyugodjunk le.Azt is írják,hogy ilyen OFF-os kommentekre nem fognak soha infóval válaszolni,ne is várjuk.Meg kiírták,hogy nézze meg a kommentelő az oldaluk 5 számú szabályát,szóval alaposan leoltották a kommentelőt.

FreDDy
Offline
2012. 10. 08. 00:11
Most már tényleg nem igaz,hogy nem tudnak kiadni semmit sem! Egy képet se,vagy egy pár mondatot. áááhhh....

tatec
Offline
2012. 10. 10. 14:58
Gyerekek,addig is mig lesz uj info nezetek meg ujra ezt:[url]http://www.youtube.com/wa...re=g-vrec[/url]

dani.szentgali
Offline
2012. 10. 10. 21:47
tatec: Szerintem ez hamisítvány,bár a jobbik fajtából.Ezek nem a trailer alatt lévő hangok,csak valaki szórakozik.Például ott van az a jelenet,amikor a 3 férfi kiszáll a furgonból,és betörnek abba az ékszerüzlet szerűségbe,nincs hangja a széttörő üvegnek.De amúgy érdekes

tatec
Offline
2012. 10. 11. 04:00
Tuti hamis,csak unalom uző!

FreDDy
Offline
2012. 10. 11. 10:33
dani.szentgali: tatec: A videó elején is kiírták hogy a hang effekteket valami Scratch-el csinálták.

Kiscserko
Offline
2012. 10. 11. 15:56
A hangok egy része valóban benne van, csak figyelni kell. De a vége felé már nem hiszem, hogy a beszédek is benne lennének. Egy az, h hülyén hangzanak, a másik az, hogy a túl hangos zene miatt egyszerűen nincs az a program amivel ki lehet hámozni ilyen tisztán. De pl. figyeljétek meg, ugyanolyan a kutya ugatása, a súlyzózó ember nyögdösése, a hegyi jelenetben a madarak csipogása, a golfütő csattanása, közben megint a madarak, és a furgon oldalának a kopogása, s még néhány hangeffekt. Szerintem csupán a beszédek fake-ek. Toljátok fel a hangot a trailerben és válasszátok szét a hangokat az agyatokban.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink