Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA Vice City a színfalak mögött - III. rész

A Rockstar Games közzétette a harmadik csokor GTA Vice City kulisszatitkot is, amely a város, az épületek, a járművek modelljeit és azok "életrekelését" mutatja be látványos animációkkal.

A példák a legkedveltebb helyek, a szépen kidolgozott Ocian View Hotel, a Malibu Club, a Diaz villa, a Hyman Stadium, illetve néhány tipikus jármű, mint a Faggio, a Hermes, a Boxville, a Walton, a Squalo, a Maverick, vagy a Sandking.

2012.12.26 22:46  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Visali

peti9623
Offline
2012. 12. 26. 23:50
ezekbol latni hogy mennyit dolgoztak az egesz
jatekon

Emperror
Offline
2012. 12. 27. 00:40
Én egy picit azért csalódott vagyok, mert a The Lab sorozat tisztes része számomra parasztvakításnak tűnik, mert nem belsős dolgokat mutat be, hanem inkább csak a nosztalgiára épít. Pl. 2. lab rádiók, ped szövegek. No meg azért komolyan, kis sütnivalóval ki lehet találni, h csomó hang infinite loopban megy, nem kell ehhez infós végzettség.
Aki látott már modellből renderelést (és nem kell messzire menni, Map Editor VC-hez megteszi), azokat a 3. lab se dobja fel, bár sztem amúgyse túl izgalmas körbepörgetni a kamerát az Ocean View hotelban vagy a Malibu klubban (Ken irodájában már inkább, de csak mert az alapból nem volt elérhető).
Hogy az összes videó elérhető volt már évek óta, az megint más kérdés (http://www.youtube.com/wa...s6uhjWgmmmM]GTA Vice City - Rendering #2: Diaz Mansion[/url], [url=http://www.youtube.com/wa...RockstarInsider » Vice City Cut scene Rendering[/url], [url=http://www.igrandtheftaut...-lance-vance/), de ha szigorúan laikus szemmel nézem is, az egyetlen érdekes content a sketchbook volt.

Lackoka
Offline
2012. 12. 27. 13:46
Lesz ennek még folytatása?

isti1998
Offline
2012. 12. 27. 21:24

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink