Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Elérhető a Rockstar Hits Collection a Steamen!

Megjelent a Rockstar Hits Collection pakk a Steamen, ráadásul az első pár napban akciósan juthatunk hozzá. A csomag szerdán került fel a rendszerbe.

Az új pakk négy Rockstar Games fejlesztést - a Grand Theft Auto IV, GTA Episodes from Liberty City, L.A. Noire és Max Payne 3 játékokat tartalmazza, az ára pedig 49.97€. Hétfőig azonban 67%-os kedvezménnyel 16.49€-ért (körülbelül 5100Ft) vásárolhatjuk meg.

Emellett szintén április 29-ig az érintett epizódok külön-külön is olcsóbbak, a Max Payne 3, a GTA IV és az epizodikus tartalmak féláron, az L.A. Noire 75%-kal olcsóbban kapható a Steam áruházában.

UPDATE: Ezek mellett hétfőig szintén féláron kapható a GTA Vice City, GTA San Andreas, GTA IV: The Complete Edition, GTA Complete Pack, Max Payne, Max Payne 2, Max Payne: Bundle, Max Payne 3: Rockstar Pass, Bully: Scholarship Edition, Midnight Club II és a Manhunt, valamint 75%-os kedvezménnyel az L.A. Noire DLC Bundle és az L.A. Noire: The Complete Edition.

UPDATE #2: Az összes GTA epizód már 75%-kal olcsóbban vásárolható meg Steamen.

2013.04.26 15:05  ▪ Forrás: Steam  ▪ Írta: Visali

ZeroX
Offline
2013. 04. 26. 15:14
A listából nekem csak az L.A. Noire hiányzott, de azt is pótoltam közel 2ezer forintért sikerült elkapnom még tavaly Steamen a többi meg dobozos

Kiscserko
Offline
2013. 04. 26. 19:40
Megint az április 29-i lejárás...

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink