Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTAPlace - Látogatói módosítások

Látogatói módosítások - Rengine Hawk GTO

Akik mélyebben belemerültek már oldalunk tartalmába, bizonyára észrevették, hogy a fórumunkon fellelhető egy "Látogatói módosítások" című topik. Ha valaki készít a Grand Theft Auto valamelyik epizódhoz kisebb-nagyobb módosítást, az itt nyugodtan publikálhatja. Két felhasználónk megemlítette, hogy a saját műveiket a fő oldalon is publikálhatnánk. Tehát a hírünk további két ilyen mod bemutatásával fog foglalkozni.

Az első nem más, mint egy GTAPlace exkluzív jármű, melynek készítője a "Rengine Hawk GTO" nevet adta. Az alkotó pedig nem más, mint Roberto, aki korábban már több módosítást is készített, azonban ezeket csak külföldi fórumokon publikálta. Remélhetőleg a későbbiekben ezek nálunk is megtalálhatóak lesznek. Mivel a járműhoz két videót is készített, ezért úgy döntöttünk, hogy egy különálló cikk formájában fogunk ezzel foglalkozni. Tehát ha szeretnéd látni a két remek videót és letölteni a járművet, akkor kattints ide a cikk eléréséhez.

A második alkotást pedig FuRiOu$ nevű felhasználónknak köszönhetjük. Ez nem más mint egy rádiómódosítás, melyet Radio Los Santos 2008 néven publikált. Ha érdekel, akkor a fórum ezen topikjában olvashatsz róla, illetve a letöltési linket is itt találod.

2008.07.25 13:51 ▪ Írta: wantoo

walczviktor
Offline
2008. 07. 25. 16:06
franko a rádio nagyon, de egy tracklistet nem tudnátok leközölni? vagy külön külön az mp3-akat, ameliyk kényelmesebb

Hannibal
Offline
2008. 07. 25. 16:57
Elismerésem a szerzőknek. Egyébként egy playlistnek én is örülnék. Csak az a kár, h 2008-as, így kissé kilóg a játék hangulatából... Ja igen, szerk: Roberto autóján az a gtaplace.hu direkte szellemes, az tetszett, viszont azt jól láttam, h nincs rendszámtábla hozzá?)

walczviktor
Offline
2008. 07. 25. 17:13
amugy a playback fm is üt, bár ott is asszem bemondja h best from the west azt utánna döngeti a puff daddy-t amugy marha jo lett, szépen össze van rakva, de ki a fene az a Hulio G?

zoli
Offline
2008. 07. 25. 17:34
Igen, természetes, hogy nincs rendszámtábla, direct szedtem le, hogy ezzel is azt az érzést keltsem, hogy a filmben a csapat kiállításokra való kocsikat csinál Azokon sem sokszor látni rendszámtáblát, igaz?

MateL
Offline
2008. 07. 25. 19:05
walczviktor: Julio G a Radio Los Santos DJ-je. (Ha jól tudom)
Jajjmár, nemmindegy hogy nincsr rendszámtábla?

Leone
Offline
2008. 07. 25. 21:38
Hannibal: Sajnálatos módon nincs birtokunkban a tracklist, ugyanis a rádióállomás készítője egy újabb hazai Grand Theft Auto oldal elkészítésével akar világuralomra törni

Hannibal
Offline
2008. 07. 26. 00:55
Hát nézd, bennem nem áll össze a kép h ha van egy teljes módosítás feltöltve hozzátok akkor mér nem lehet elmondani h igazából mit is tartalmaz, azontúl h rap és 2008-as évjáratú számok vannak benne.
Julio G-ről: csakúgy, mint DJ Lazlow, ő is valós személy. (És most lehet bakot lövök, de én úgy emléxem mintha a Cypress koncerten említették volna a nevét (talán a szpesöl thx résznél?), de igazából franctuggya, lehet én ittam sokat. )

Leone
Offline
2008. 07. 26. 01:06
Emperror írta:
Hát nézd, bennem nem áll össze a kép h ha van egy teljes módosítás feltöltve hozzátok akkor mér nem lehet elmondani h igazából mit is tartalmaz, azontúl h rap és 2008-as évjáratú számok vannak benne.


Khm, mivel nem a mi módosításunk, azért jó lenne ha nem minket okolnál. Mi csak bemutattuk a végleges verzióját, amit valaki (Ez esetben Furious) elkészített és itt tett elsődlegesen közzé... Azért nehogy már lehordj minket, mert nem írtunk róla 4 oldalas hírt, tracklisttel.... Valahogy nem igazán hiszem, hogy ez az én vagy akármelyik más szerkesztőnk hibája lenne

Hannibal
Offline
2008. 07. 26. 01:30
Kérlek mutass rá h hol hibáztattalak titeket.

Shotgun írta:
Sajnálatos módon nincs birtokunkban a tracklist, ugyanis a rádióállomás készítője egy újabb hazai Grand Theft Auto oldal elkészítésével akar világuralomra törni

Ez nem ok-okozat. Ez két, szvsz teljesen összefüggéstelen tény. Erre kezdtem el értetlenkedni, utalván arra, h nem látok logikát a hsz-edben, mert kb. az jött át, h azér nem írhatjátok le a tracklistet, mer Furious is GTAs oldalt tervez. És ezt fogtad fel szemrehányásként. Félreértés ne essék, köze nem volt hozzá.

Leone
Offline
2008. 07. 26. 12:17
Hannibal: Khm, azthittem egyértelmű. Azért írtam h más weboldallal ügyködik, mert gondolom az foglalja le szabadidejét.
Emperror írta:
Hát nézd, bennem nem áll össze a kép h ha van egy teljes módosítás feltöltve hozzátok akkor mér nem lehet elmondani h igazából mit is tartalmaz

Ezt többféleképpen is fel lehet fogni, de egyébként lehet hogy tegnap én sem voltam magamnál... Elnézést kérek utólag is

ronzo
Offline
2008. 07. 26. 15:55
Üdv mindenkinek! Először is köszönöm az elismerést. Másodszor pedig, ne hibáztassátok a GTAPlace csapatát, hiszen én nem is közöltem senkivel sem a rádiókban található számlistát, tehát a GP-sek még véletlenül sem tudhattak róla. Még egyszer köszi a dicséretet mindenkinek. Jelenleg teljes gőzzel azon vagyok, hogy a még több GTA epizód rádióadójának elkészítsem a modern változatát.

ymhotep
Offline
2008. 07. 26. 16:06
EKkora szájtépést... Amúgy biztos jó a mod, de én nem rontom el a SA-m vele... Amúgy meg szerintem elég barkács mp3ban berakni a cuccot, amikor létezik SAAT is a világon...
Amúgy remek munkát végeztél, csak így tovább

ronzo
Offline
2008. 07. 26. 16:11
Ha SAAT-vel rakom, akkor oda a mixelés öröme, és iszonyatosan sokat foglal. Arról nem is beszélve, hogy így bármelyik 3D-s (PC-s) GTA-ba beilleszthető.

Szerk.: A Playback FM 2008 mennyire nyerte el a tetszéseteket?

Leone
Offline
2008. 07. 27. 05:14

walczviktor
Offline
2008. 07. 27. 09:58
playback az nekem személy szerint jobban is tetszett.
nah de furious ha nem titok, légyszives közölj le egy tracklistet mind2höz. köszi
további jo munkát

ronzo
Offline
2008. 07. 27. 15:31
Hamarosan leközlöm a listát.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink