Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Itt a "GTA V: The Manual" App, nem csak iOS-re

Korábban írtunk a most megjelent iFruit alkalmazásról, és most megjelent a Grand Theft Auto V hivatalos kézikönyvét (user's manual) tartalmazó ingyenes alkalmazás is.

A Rockstar elmondása szerint olyan masszív a játék, hogy a dobozba bele sem fért minden fontos információ, ezért készítették el ezt az appot. A több, mint 100 oldalt tartalmazó leírás letölthető okostelefonra, tabletre és desktopra is (a hír írásakor még csak iOS-re).

Tartalmát tekintve leírja a játék irányítását, lehetőségeit, a készítők és játékban részt vevő személyek teljes listáját, illetve bemutatja az egyes tevékenységeket, helyi boltokat és márkákat a játékban. De ami ennél is jobb, hogy tartalmaz egy zoomolható interaktív térképet, amin megtalálható minden negyed, érdekesség és Los Santos valamint Blaine County teljes területe.

Itt említenénk még meg, hogy az iFruit App hamarosan érkezik Android, Windows Phone, PlayStation Mobile és PS Vita platformokra is!

A Grand Theft Auto V: The Manual letölthető iOS-re, és PC-re, illetve hamarosan jön az Android, Windows Phone és Mac OS X verzió is.

2013.09.17 12:44  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Gege

Boxer
Offline
2013. 09. 17. 12:55
Hagyjuk az appokat, adják ki PC-re minél hamarabb!

mark74
Offline
2013. 09. 17. 16:26
Fúúú nagyon jó ez a Manual akármi A térkép odabasz!!!!Na elvileg ha jól látom lehet a villamoson utazni?

totyak
Offline
2013. 09. 17. 19:19
Azért egy normális kézikönyv szerintem elfért volna még bármelyik kiadásban. Néztem kicsomagoló videókat, az ottani kézikönyvek kb. 4 oldalasak.

Clairvoyance
Offline
2013. 09. 17. 22:41
totyak: 4. oldalas nekem is. De nem olvasgatom, inkább játszok.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink