Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA Online: Még mindig eltűnő karakterek

Kép forrása: Polygon.com

A Rockstar frissítette a GTA Online eltűnő karakterek cikkét néhány pontosítással. Csak röviden a lényeg, de tényleg:

  • Amikor nem látod a karaktered egyik slotban sem, akkor szarakodik a Rockstar Cloud Server. Ilyenkor lépj vissza a Story Mode-ba (GTA V), majd újra a GTA Online-ba, hogy újra betöltse a felhőbeli adatokat.

  • Ha többször is megcsináltad ezt az oda-vissza lépést és még mindig nincs meg a karaktered, próbáld később! SEMMIKÉPP SE CSINÁLJ ugyanabba a slotba másik karaktert, mert felül fogja írni a régi embered, ami a szerverhiba miatt olyankor nem látszik.

  • A "The Rockstar Cloud Servers Are Unavailable"  hibaüzenetnél NE NYOMJ rá a "Retry" opcióra, és ne lépj be az Online-ba, ha ki van kapcsolva a mentés, mert ez is felülírja a karaktered.

Konkrétan ezt szúrta el a Rockstar, mert nem kalkuláltak azzal, hogy a Cloud szerverek meghalnak. A fentiek vonatkoznak eltűnő tárgyakra, házakra és pénzre is. Nemsoká érkezik a következő update erre.

Apróság, de sokan jelezték, hogy túl drága a kórház a játékban, amikor meghalsz. Ha minden igaz, ezen is csökkentenek a következő frissítésben. Legalábbis a Supportban ezt írják.

2013.10.08 23:37  ▪ Forrás: Rockstar Support  ▪ Írta: Gege

kispocak
Offline
2013. 10. 09. 02:06
olyan jelenséggel találkozott már valaki,hogy az online karaktere egy fekete árnyalak?A social klubon és játékban is lent a sarokban.DE amúgy minden tip-top műxik.Különösebben nem is zavar,csak érdekes.

halalzolee
Offline
2013. 10. 09. 20:42
nekem ma frissült 1.0.3.-ra (ps3), de a karakterem a kocsival meg apartmannal, most sincs meg....pedig nem csinálrtam újat, és nem is retryztem

amadeusz
Offline
2013. 10. 09. 21:03
halalzolee: Nálam minden oké Nemtudom mit javithatak ki vele, de biztosan lessz itt hir majd rola. A skacok begyüjtik az infot.

Kaito
Offline
2013. 10. 09. 22:02
Sajnos attól félek, ez a sok probléma a GTA online körül rossz fényt vet a PC-s megjelenésre is: Valszeg elég sokat fog csúszni emiatt a megjelenés, ha(!) egyáltalán ezek után még éreznek elég erőt magukban a portoláshoz (és az azzal járó strapához).

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink