Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Játszd PC-n a régebbi konzolos GTA-kat!

A számítógépes játékosok már a PC első évei óta foglalkoznak olyan megoldások felkutatásával, kifejlesztésével, melyek segítségével a többi platform játékait, játszi könnyedséggel indíthatják el kedvenc készülékükön. Ez a folyamat természetesen a Grand Theft Auto sorozat egyes tagjaira is érvényesül...

Bizonyára nem én vagyok az egyedüli ember, akit lehangol a tudat, hogy a Rockstar Games egyes játékai – jelen esetben a GTA részek – örökös, sőt időzített konzolexkluzivitást élveznek, vagy egyszerűen a fejlesztőcsapat el is veti a gondolatát egy esetleges többplatformos megjelenésnek.

Persze, ilyenkor jöhetnének a hangzatos reklámszövegek, hogy „a konzol jobb, és hosszútávon olcsóbb”, „több játék jelenik meg rájuk”, de egy vérbeli személyi számítógépes arc nem fog meghátrálni. Inkább, ahogy már írtam, megoldást keres a problémára.

Van megoldás a problémára!

Egyik felhasználónk, mtozi volt olyan kedves, hogy felhívja figyelmünket arra, mekkora szégyen is már, hogy a magyar Grand Theft Auto rajongói oldalak nem „tudósítanak” a Vice City Stories, Liberty City Stories, sőt, a Chinatown Wars más eszközökön történő futtatásának lehetőségéről; és ebben egyet is értünk vele.

Tehát ebből kiindulva, az adott játékok – egyelőre konkrétan a VCS cikkről és azLCS cikkről van szó, a Chinatown Wars cikk később érkezik – cikkei közé beiktatásra kerültek leírások a PC-s, illetve Androidos emulációs lehetőségekről.

Remélhetőleg hasznotokra válnak cikkeink, ha pedig kérdésetek akadna ezzel kapcsolatban, irány Vice City Stories Segítség fórumtopikunk, vagy a Liberty City Stories-nak kialakított fórumtéma!

Oldalunk azonban a továbbiakban sem kíván leközölni, illetve viszont látni adatbázisában olyan tartalmakat, melyek törvénybe ütköznek. Szabályzatunknak megfelelően tehát, aki mégis ISO, CSO, vagy PS2-es BIOS fájlokat oszt meg az oldalon, tiltásra kerül.

2013.12.23 11:25 ▪ Írta: Shotgun

dani.szentgali
Offline
2013. 12. 23. 12:16
Már azt hittem, hogy a GTA V is a kínálat része! Szerintem jópár PC játékos is így volt ezzel, amikor meglátta a hírt. XD

massimo
Offline
2013. 12. 23. 12:44
A következő az lesz hogy crackeket linkeltek?

Shotgun
Offline
2013. 12. 23. 12:50
massimo: Mivel maga az emuláció nem törvénybe ütköző, így nem igazán értem, milyen alapon hozod egy szintre a kettőt.

Plusz sem ISO, sem CSO, sem BIOS fájlokat nem osztunk meg az oldalon, leírást pedig nem adtunk ezek beszerzéséhez. A hír, illetve a cikkek elolvasása során ez egyértelműen ki is vehető. Játszd újra, Jack!

Norbeee
Offline
2013. 12. 23. 15:22
massimo:
Valakinek kiömlött a kakaója?

Imádom az ilyen álszent embereket, már ne haragudj. Bővebben nem fejtem ki, mind ketten tudjuk, miről van szó.

Rathel
Offline
2013. 12. 23. 15:53
Próbáltam a PCSX2-es emulációt és egész jól eljutottam vele a Vice City Storiesban viszont mindenképpen lassú mert ha a mai viszonyokat nézzük gyenge konfiggal rendelkezek. A PSP-s videó viszont meglepően gyorsan fut, konfigurációt nem nagyon láttam vele, de arra lennék kíváncsi hogy megérné e inkább azzal próbálkoznom?

Shotgun
Offline
2013. 12. 23. 15:54
Rathel: Szerintem adj neki egy esélyt. Igaz, hogy a PS2-es verzióban van egy-két extra cucc, de a PSP-s emu valahogy jobban szuperál gyengébb gépeken. Puding próbája az evés.

Deystan
Offline
2013. 12. 23. 16:23
Azért szarják le a PC-t a játékfejlesztők mert nem igazán hoznak bevételt az eladások mivel mindenki letölti a játékokat. A konzoljátékok eladása pedig virágzik. Irdatlan mennyiségű pénzt hoznak. Most gondoljátok el hogyha a GTA5-öt konzolok helyett PC-re adják ki szerintetek a mostani 30 millió eladott példány helyett mennyi lenne?

Shotgun
Offline
2013. 12. 23. 16:28
Deystan: PC-n viszont időtállóbb a dolog, ráadásul az Online mód miatt még többen veszik majd meg a játékot, ha kiadásra kerül. Most természetesen kisajtolják a maradék pénzt is a rajongótáborból egy tulajdonképpen lebutított verzióval, amit PC-n jobb grafikával, nagyobb felbontású textúrákkal fognak súlyos pénzekért osztogatni.

Persze, a warez a konzolosok vesszőparipája, viszont illik nem elfelejteni, hogy a PS3, X360 esetén a trade-inek és ugyanúgy a letöltések rontják az üzletet.

Szóval nem... nem szarják le a PC-seket a fejlesztők, mert egy klasszisokkal jobb játékot kapunk, sokszor tartalmilag is. Az más kérdés, hogy édes üzleteket kötnek néha a konzolok fejlesztőivel, hogy kifejezetten egy platformra pakoljanak ki részeket. Az viszont nem a warez miatt, hanem az exkluzivitási szerződés miatt van. A warez egy nagyon jó kifogás.

totyak
Offline
2013. 12. 23. 16:43
Aki kifejezetten a GTA-kat akarja játszani, annak szerintem a PSP-s emut érdemes leszednie. Még jó régen próbálkoztam a PCSX2-vel, de nálam rettenetesen futott minden játék, akármit állítottam be. Pedig annyira nem rossz a gépem. Egy teszt erejéig most belenéztem a PSP emuba, az meg gyönyörűen fut. És még a Bios-szal sem kell vacakolni.

Shotgun
Offline
2013. 12. 23. 16:46
totyak: Igen, ha jól emlékszem le is írtam, hogy a PCSX2 hátránya a BIOS.

Egyébként azért fogtam viszonylag rövidre a dolgok leírását, mert nem kívántam warez témába bocsátkozni. De mint látom, sokan ezzel sincsenek megelégedve. Ő bajuk.

Deystan
Offline
2013. 12. 23. 16:46
Általában akinek konzolja van annak PC-je is. Fordítva ez nem igaz.

Shotgun
Offline
2013. 12. 23. 16:48
Deystan: Valószínűleg mert konzolon nem tudsz minden olyasmit megtenni, amit PC-n. Nem igazán értem, hol van a kijelentésedben az újdonság.

Deystan
Offline
2013. 12. 23. 16:53
"Valószínűleg mert konzolon nem tudsz minden olyasmit megtenni, amit PC-n."

Pl. GTA5-el játszani?

totyak
Offline
2013. 12. 23. 16:54
Shotgun: Nem is érdemes warez témába menni. Aki ennyiből nem jön rá a dolgok menetére, az meg is érdemli, hogy ne játsszon.
Ennél a PSP emulátornál még a beállításokkal sem vacakoltam, amit alapból adott, azon teszteltem és tökéletes. Egyébként LCS-t próbáltam.
De mivel korábban nem bírtam kivárni, hogy legyen egy ilyen emu PC-re, így én annak idején vettem egy PSP-t, mégis csak az az igazi

Deystan
Offline
2013. 12. 23. 16:57
Nekem írtad hogy megérdemlem hogy ne játsszak? Én már rég végigjátszottam a LCS, VCS játékokat és a GTA5-öt is... Pedig van egy nagyon f*sza gépem is, mégis konzolon játszottam velük.

Shotgun
Offline
2013. 12. 23. 17:03
Deystan: Én nem fogom egyik platformot sem vérpistikeként védeni, mert mindkettőnek megvan a maga előnye. Igen, jelen pillanatban GTA V-özni nem fogok tudni PC-n, viszont nekem bőven megéri majd akkor, amikor kijön extrákkal, alapból hozzácsapva az összes konzolos DLC-vel, egy csomagban.

Kényelmesebb, és számomra szórakoztatóbb is jobbnál jobb módosításokkal játszani a játékot.

És igen, konzolom is van, és igen, megvan a játék.

Ui.: A konzolos verzióval csak egy bajom van, és az az egyértelmű lebutítottság némely területen. Például hegyes területeken a textúrákra fájdalmas ránézni.

Deystan
Offline
2013. 12. 23. 17:11
Én sem fanboykodni akarok, mindenki azon játszik amin szeretne, ez nyilvánvaló, valaki konzolon, valaki pc-n szeret jobban, ez így normális. De tartom magam ahhoz amit az elején írtam, az eladások miatt csúsznak, vagy nem jelennek meg a játékok pc-re. (GTA esetében csúsznak) Konzolos eladásokkal sokszorta több pénzt keres a Rockstar mint a PC-vel.

totyak
Offline
2013. 12. 23. 17:12
Deystan: Dehogy neked, csak úgy általánosságban. Arra írtam, hogy direkt kérve lett, hogy ne legyenek leírások, hogy miként működik ez az egész és ha valaki magától nem jön rá, akkor ne is játsszon.
Mellesleg leteszteltem mindhárom PSP-s GTA-t, a LCS és VCS kettős az tökéletes, a CW-nál képremegést és textúraeltűnéseket tapasztaltam.

Azért, ha valakinek megy a PCSX2, írja már meg milyen gépe van, mert nagyon kíváncsi lennék, hogy kinél hogy szalad.

coldcue
Offline
2013. 12. 23. 18:27
Amúgy nkór boltban asszem vmi coldcue felrakta a pcsx2-t bios-al.

Baluka
Offline
2013. 12. 23. 19:11
http://www.youtube.com/wa...h?v=gZrcUDRUBjw

epic ,nem tudom miért nem dobták ki pc-re.Emlékszem a w124-es merci kopira mindig azzal mentem és ezt hallgattam
(Admiral a merci )

massimo
Offline
2013. 12. 24. 00:47
Norbeee:
Számlát is mutatok róla ha még mindig álszent vagyok
http://imgur.com/X0z8IHo
A liberty city storiest nem tudom mutatni, mert jelenleg nincs fent a gépen

Norbeee
Offline
2013. 12. 24. 12:29
massimo:
Nekem is vannak eredeti játékaim. De azt ne próbáld meg elhitetni velem, hogy minden játékodért, filmedért, zenédért, programodért fizettél
Nem akarok offolni, meg flamewart indítani, csak te is nagyon jól tudod, hogy mit akartam mondani.

Rathel
Offline
2013. 12. 25. 21:29
Kipróbáltam a PPSSPP emulátort... nem az hogy jobban fut mint a PCSX2-vel hanem majdnem hibátlanul. Nagyon néha előfordul pár idegesítő probléma de azt igazából letojom mert már régóta vágytam arra hogy játszhassak végre ezzel a kettővel. Liberty City Stories már végigment.

claude
Offline
2014. 01. 01. 16:30
Hát ez valami csúcs! Nem is tudtam, hogy PSP-re is van emulátor. A PS2 változatot korábban próbáltam futtatni, de vagy nem tudtam rendesen beállítani, vagy a gyenge gépem miatt ugrált az FPS 10 és 60 között. A PPSSPP-hez még BIOS se kell, és mégis hibátlanul fut.

Úgy voltam vele, hogy már korábban másoknál játszottam ezekkel a részekkel egy kicsit, de magamnak nem ruházok be egy konzolra. Most meg olyan lettem, mint egy 5 éves kisgyerek, aki kibontja a karácsonyi ajándékot.

Az mondjuk kicsit idegen még, hogy nincs egér, így a mesterlövész puskát elég sután kezelem, plusz a célzórendszer is elég fura még. De hát most hirtelen a nyakamba szakadt 3 "új" GTA epizód, majd szépen megszokom.

Ui.: Nálam is remegett a CW képe, de a Játék beállítások fülön kivettem a pipát a Vertex Cache elől, és elmúlt.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink