Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV: Irány Los Santos

A múltkor már híreztünk róla ugyan, azóta viszont igen szép fejlődésen ment keresztül az a módosítás, mely Los Santos városát, és az azt környező vidéket hivatott a Grand Theft Auto IV-be varázsolni...

Két videó, és néhány kép hivatott bemutatni, hogy milyen változtatásokon is ment keresztül múltkori hírünk óta a módosítás. A csapat állítása szerint egyelőre nem biztos, hogy egész San Andreas államát a játékba tudják varázsolni, mivel a GTA IV jó pár pályaméretet korlátozó limitációval bír, azonban ami biztos, az az, hogy Los Santos városa teljes pompájában fog tündökölni a már-már kiégettnek mondható IV-es R.A.G.E verzión.

A csapat ezúttal megajándékozott minket egy vaktérképpel is, ami megmutatja, hogy is haladnak a város átkonvertálásával.

GTA

Az újdonságok között szerepel a járókelők, illetve autós forgalom utcákon való megjelenése, illetve a karakterek is átkonvertálásra kerültek. Emellett az apróbb tárgyak (terelőbólyák, villanyoszlopok, stb...) megfelelő helyeken történő elhelyezése.

GTAGTAGTAGTAGTAGTAGTAGTAGTA

A két videó pedig elérhető a hír folytatásában.

2014.02.05 08:24  ▪ Forrás: GTAForums.com  ▪ Írta: EyeInTheSky

Dudee555
Offline
2014. 02. 05. 09:49
Igazából ez mind szép és jó, egy kicsit viccesnek (vagy inkább ironikusnak) tartom, hogy ez nagy valószínűséggel előbb kész lesz, mint a GTA V PC verziója (már ha jön egyáltalán). Senkit nem akarok vitára hívni a következő megállapításommal, de szerintem a GTA V konzol változatánál nagyon is látszik, hogy többet is ki lehetett volna hozni az egészből, de az a konzolgeneráció már kevés volt ehhez... Még a GTA IV-nél nem volt konzolom és azt PC-n játszottam ki elég nagy visszalépésnek tartom a konzolos GTA V-öt a PC-s GTA IV-hez képest, az ICEnhancer-ről ne is beszéljünk. Emiatt is tartom úgy, hogy megérdemelne egy PS4/One és Pc átiratot, mégis kíváncsi lennék mire képes az egész GTA V, ha nem szabnak neki határt a processzorok, videókártyák (most a max konfigra gondolok). Elnézést mindenkitől a kisregényért, de ezt muszájnak éreztem leírni.

Shotgun
Offline
2014. 02. 05. 10:31
Dudee555: Az a helyzet, hogy hiába voltak konzolos korlátozások, a GTA V tényleg nagyon sok fejlődésen ment keresztül, ami meglátszik a grafikán is.

Amit sokan elfelejtenek, hogy a R.A.G.E egy sokkal fejlettebb változata dübörög alatta, és a beépített grafikai újításokat sajnos nem lehet visszaadni ENB Series és egyéb graf. javító külső beépülő modulok segítségével, így ha nagyon szép is lesz pc-n ez a módosítás, mégsem fogja megközelíteni a teljes összképet, amit a konzolos GTA V ad.

mark74
Offline
2014. 02. 05. 15:08
Ha már nem jön PC-re legalább ez legyen! Szerintem nagyon jó! Remélem hamar kész lesz.

dani.szentgali
Offline
2014. 02. 05. 15:21
mark74: Ki mondta, hogy nem jön PC-re?

KevinSipos979
Offline
2014. 02. 05. 15:36
Türelem rózsát terem.

mark74
Offline
2014. 02. 05. 15:59
dani.szentgali: Miért úgy néz ki?

dani.szentgali
Offline
2014. 02. 05. 16:16
mark74: Miért, tudsz felmutatni bármilyen hivatalos, konkrét bizonyítékot amellett, hogy biztosan nem lesz PC-re? Nem hinném. A R* már közölte volna, ha nem jönne a jövőben PC-re, ahogyan azt a Red Dead Redemptionnél is megtették. Ott hivatalosan a PC-sek képébe mondták, hogy erre rácsesztetek, mert konzol exkluzív marad örökre, PC-re biztosan nem fogják átportolni. A GTAV-nél nem ez a helyzet. Ha nem jönne PC-re, azt mostanra már elmondták volna, mint ahogy az RDR-nél is elmondták pár hónappal a konzolos megjelenés után. És ha ez sem lenne elég, túl sok a bizonyíték amellett, hogy lesz PC verzió. De ha ez megfelel, akkor megígérem, hogy ha nem jön ki a játék PC-re, akkor fogom a saját Xboxos verziómat és lehúzom a WC-n. De 99%, hogy ezt nem kell majd megtennem, mert LESZ PC-S VERZIÓ!

PawahDani
Offline
2014. 02. 05. 16:49
dani.szentgali: De nem mondták, hogy kiadják, szóval ha nem adják ki, nem mehetsz oda azzal, hogy megígérték, mert nem, így volt...

Corelighter
Offline
2014. 02. 05. 17:18
dani.szentgali: Videót róla ha nem jön! .
Ám, szerintem ez a GTA IV:Los Santos ami GTA V-t akarná elhozni nekünk én erőltetettnek érzem mert akkor se fogja áthozni sehogyse azt az érzést mint a GTA V-ben. + még feles munkának is érzem ezt, mert tényleg 80% hogy jön PC-re a GTA V . És mellesleg és a következő generációs konzolokon leszek kiváncsi hogy azon milyen lesz a GTA V , reménykedek hogy nem csak úgy hadják, egy két jobban kinéző frizura ( Tomb Raider) és kész. Hanem rendes változás

hapci
Offline
2014. 02. 05. 17:36
Corelighter: Nem akar elhozni nekünk semmit. Mindenki tudja, hogy csak a mapot, meg az az autókat (meg max az embereket) tudják belerakni a GTA 4-be, nem kell mindig mindenkinek leírni. De így, hogy nekem megvan Xbox 360-ra a GTA 5, így is is retekül várom már a PC-s verziót és azt, hogy letölthető állapotba kerüljön a GTA IV:LS, függetlenül a GTA V PC-s megjelenésétől. Nem valami helyett fogom játszani, hanem az V mellett.

Corelighter
Offline
2014. 02. 05. 17:58
De ha PC-re kijönne a GTA V mi értelme lesz játszani a GTA IV:LS-el?

hapci
Offline
2014. 02. 06. 05:12
Corelighter: Akkor még egyszer. Nem a GTA 5 helyett, hanem mellett. Mert szeretem a GTA 4 törésmodelljét, az autók viselkedését, meg ilyenek. Érdekes játszani ugyanazon a mapon két különböző játékkal.

KevinSipos979
Offline
2014. 02. 06. 20:21
http://www.gamestar.hu/gr...megjelenes.html

Érdekes nyilatkozatot tett a Take-Two fejese.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink