Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Zelnick: Más platformokra is jöhet a GTA V


Nem zárkózik el egyéb Grand Theft Auto V portoktól a játék kiadója. Az MCV UK volt olyan bátor, és megpróbálta feszegetni a hónapok óta felszínen lévő témát, és arról faggatta a Take-Two Interactive vezérigazgatóját, hogy vajon megjelenhet-e az új GTA egyéb platformokra is.

Meglepő módon Strauss Zelnick nem csukott be minden ajtót és ablakot,és  a korrekt kérdésre korrekt választ adott. Bár konkrétumokat semmiképp sem akart mondani - ami persze nem meglepő, hiszen a leányvállalatai saját marketingpolitikát folytatnak -, azt mindenképp leszögezte, hogy azokra az eszközökre adják ki a játékaikat, amik a rajongók kezében vannak, legyen az PC, Xbox One, PS4, tablet, vagy akármi.

"Ha ott vannak a vásárlóink, akkor abszolút (kiadjuk arra a játékunkat)" - válaszolta.

Ez az apró kijelentés viszont sokat jelenthet. Valami ugyanis megmozdulni látszik, hiszen miközben eleddig semmilyen érdemleges kijelentés nem született egy esetleges számítógépes verzióval kapcsolatban, most egyre többször kerül szóba a platform. Érdemes összekapcsolni a fentieket azzal a kijelentéssel, ami pár napja a kiadó legutóbbi negyedéves konferenciáján hangzott el.

Bár azt mondták a GTA V PC-vel kapcsolatban, hogy jelenleg nincs bejelentenivalójuk, valamiért fontosnak tartották megemlíteni, hogy a GTA IV számítógépen egy erős játék volt. Ezt egyébként az is alátámasztja, hogy a játék gyakran a legnépszerűbb Games for Windows LIVE cím volt.

2014.02.07 00:12  ▪ Forrás: MCV UK  ▪ Írta: Visali

Corelighter
Offline
2014. 02. 07. 00:29
Végre már nem csak PC, hanem előkerült a PlayStation4, XboxOne szócska is.

ám hiba : ""Ha ott vannak a vásárlóink, akkor abszolút (arra adjuk ki a járékainkat)""

járékainkat = játékainkat

Bence (Visali)
Offline
2014. 02. 07. 00:32
Corelighter: Köszi! Javítottam, és egy kicsit korrigáltam.

Krampi
Offline
2014. 02. 07. 00:35
Remélem még idén ki adják Ps4.-re.

Corelighter
Offline
2014. 02. 07. 00:39
Ám kicsit megrökönyödtem mikor azt olvastam " legyen az PC, Xbox One, PS4, tablet, vagy akármi." nyilvánvalóan GTAV-ről van szó, úgy látszik megpróbálta elkerülni a konkrétumot : GTA és PC , de még elhihetőbb PS4 - XOne, na de tablet? Kicsit cinkesnek érzem.

Ám külföldi boltokban már előre is lehet rendelni a GTA V-t PS4,XONE és PC-re, de amire ráakarok tekinteni ezzel a dátum: jún.13. Ez hogy jún.13 jöhet valami hol hangzott el?

Shotgun
Offline
2014. 02. 07. 00:43
Corelighter: Általában az előrendeléseknél feltüntetett, nem hivatalos dátumok csak hasra csapás szerűen kerülnek fel az oldalakra. Úgyhogy légből kapott.

Bence (Visali)
Offline
2014. 02. 07. 00:45
Corelighter: Egyébként június 13 péntekre esik. Valószínűbb egy keddi (USA) és/vagy szerdai (EU/Worldwide) megjelenés.

Baluka
Offline
2014. 02. 07. 14:12
Engem csak az érdekel ,hogy mikor jön az episode from san fierro vagy las venturas

totyak
Offline
2014. 02. 07. 14:19
Lefogadom, hogy Vita epizód is jönni fog.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink