Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V: Érkezik az ingyenes Business Update!

Március 4-én, azaz jövőhét kedden lesz letölthető a The Business Update névre keresztelt frissítés, amely négy új járművet és két fegyvert tartalmaz majd.

 

Három új sportkocsi: Albany Alpha (a képen balról), Dinka Jester, Grotti Turismo R (a képen jobbról).

Egy új repülő: Vestra

Két új fegyver: Heavy Pistol (a képen balról), Special Carbine (a képen jobbról)

Single player-ben automatikusan elérhetőek lesznek mind a három karakter garázsában a járművek, illetve megkapjuk a fegyvereket két tárral. GTA Online-ban a Legendary Motorsport és az Elitas weboldalán tudjuk megvásárolni az új járműveket. A fegyvereket és a hozzájuk tartozó kiegészítőket az Ammu-Nation-ben szerezhetjük be.

Ezen kívül hamarosan megrendezésre kerül a "Business Update Event Weekend", valamint talán végre információkat kapunk az Online Heist-ekről, a Capture Creator-ról és a kizárólag Story Mode-ban elérhető új Assassination missziókról és új Flight School feladatokról.

Köszönjük "negyven2"-nek, hogy jelezte a hírt!

UPDATE

Már elérhető a csomag!

2014.02.27 17:35  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Rockstar69

Arminho
Offline
2014. 02. 27. 18:03
Örülök a hírnek! Már igazán várom az Online Heisteket, illetve egy Event-re is vártam már, ha a Beach Bum Event elmaradt. Remélem, hogy a Heistek jól lesznek kidolgozva, ha már ennyit vártunk már rá!

Mr.Vercetti
Offline
2014. 02. 27. 18:19
Single player fejlesztése? PC port? Hahó, rockstar!

dvflls
Offline
2014. 02. 27. 18:32
Szerintetek van esély, hogy az eddigi dlc-s illetve CE-s járműveket/fegyvereket/ruhákat megkapjuk PC-n egy complete edition keretében? Ergó már a játékban alapból benne lennének?

Nem sokat játszottam konzolon, az a kérdésem, hogy az új autók/fegyverek/ruhák bekerülnek a single-be is? Olyan formában, hogy pl az utcán látjuk közlekedni őket NPC-k által?

Illetve ez úgy müködik hogy ugyebár már a legutóbbi Maffiás DLC mellé kell feltelepíteni ezt is és akkor az összes eddig plusz cucc megtalálható/használható EGYSZERRE?

Bocs a sok kérdésért!

KevinSipos979
Offline
2014. 02. 27. 18:45
dvflls: A ruhákon kívül minden megtalálható a SC-ben.

Szerintem van esély rá.
A harmadikat nem tudom.

bond71
Offline
2014. 02. 27. 19:03
Most akkor mikor jönnek a Heistek??

Cube Head
Offline
2014. 02. 27. 19:18
Jaj de jó. Újabb update amiben mindent meg lehet szerezni a legkisebb kihívás nélkül. Köszi Rockstar <3

PawahDani
Offline
2014. 02. 27. 19:36
Végre valami hír, majdnem megőrültem, hogy nincs semmi, de ez jó kis update, alapból is ki vagyok éhezve a fegyverekre, mert lehet, hogy van sok fegyver, de még, még, még...
És valaki megmondaná, hogy miért Business update? Mi kze hozzá, ha adna hozzá olyan küldetést, de nem, 3 jármű és 2 fegyver, hogy mi köze hozzá tudja a fa**om!
Mr.Vercetti: És sikerült elrontani, hogy boldogan mehessek el a gép elől, hogy "jön update ", de nem! Sikerült neked megint(!) leírni a PC-s nyavalygást, de még jó, hogy fejlesztik a játékot, volt is egy poszt, hogy "oda mennek ahol pénz van", valahogy így volt! Nem érné meg, és nem lehet észre venni, hogy amennyire megy a rinya addig halasztják a PC-t, csak nekem esik le??? Még azon se lepődnék meg, ha Wii-re hamarabb adják ki!

Na, köszi szépen, majdnem elmehettem a gép elől boldogán de hát ja...
Arminho: Így érzek én is, halegalább fele olyan jó lesz mint singleben, akkor felpezsdíti az onlinet, csak azon gondolkodom, hogy hogyan lesz kidolgozva, mármint egymás után megcsinálok 5-t és gazdag vagyok, vagy mi?
De megoldják, talán úgy lesz hogy heti/3 napi szinten lehet csinálni egyszer, de nem tudom

Kiscserko
Offline
2014. 02. 28. 00:58
Ennek nagyon örülök Nagyon tetszik, hogy egyfolytában adják ki a DLC-ket, és hiába van meg az összes, a játék kiadása óta nem kellett ráfizetnem. Igaz, hogy járműveken, ruhákon, fegyvereken kívül MÉG nem kaptunk semmit, de már az alapjáték is elég lenne a mulatáshoz, és ezekkel a dolgokkal is remekül szórakozok, és mindezt ingyen! Ezért jó a Rockstar! Főleg a Valentin napi tetszett, a Gusenberget egyfolytában használom, a Rooseveltet is elég gyakran elviszem egy körre, és az új öltönyökbe öltöztetem az online karakteremet.
Már vártam rá, hogy mikor jön egy olyan DLC, ahol igazi sportkocsikat adnak hozzá a játékhoz, és tessék, itt a Turismo R!
Amire viszont kíváncsi leszek, hogy hogyan fogják megoldani, ha nem lesz már elég hely az Ammu-Nationben fegyverekhez. Ha ilyen ütemben adják a fegyvereket, akkor jövő hónapra már nem lesz hova rakni. Nekem megvan a CE, és az összes DLC, ha még hozzáadjuk a két új fegyót, akkor máris kijön, hogy van 1 vagy 2 szabad hely (fejből nem tudom) Na ezt vajon hogy oldják meg?
PawahDani= Nekem már nem csak abból van elegem, hogy minden hír alá kiírják, hogy "PC verzió?", az már nem is zavar annyira. De amikor regényt írsz arról, hogy mennyire téved minden PC-s, és teleírod az egészet hülyeségekkel, nos az már elég idegesítő. Utálom, hogy pár konzolos egyfolytában jön ezzel a "nem biztos, hogy kijön, nem éri meg nekik, blablabla" dumával. Szóval szerintem fejezzük már be.

Szerk.:Na tessék, a szónoklat alatt elfelejtettem leírni= Én úgy gondolom, hogy tuti lesz jópár korlátozás, hogy ne lehessen könnyűpénzhez jutni. Máris eszembejutott több dolog is, hogy hogyan lehetne megakadályozni a gyors meggazdagodást, de így 1-kor ha nem baj, nem írom le, el tudjátok ti is képzelni.

Rockstar69
Offline
2014. 02. 28. 07:07
Kiscserko: Azért kaptunk egy Content Creatort is!

aruha
Offline
2014. 02. 28. 07:24
NHa már a PC verziónál tartunk megint (és bocsánat ha szóba hozom), ha a Rockstar nem akar újabb felháborodást, akkor javában át kell dolgozzák a járművek irányítását, meg sokmimden mást, mert teljeen élvezhetetlenné fog válni a játék...

Adam Yahya
Offline
2014. 02. 28. 08:18
Szerintem nagyon szép dolog a fejlesztőktől, hogy 100%-ban tartják magukat ahhoz amit ígértek, vagyis folyamatosan fejlesztik a játékot, ilyen rövid időn belül két update csomag is megérkezik, ráadásul mindezt teljesen ingyen. Azért ne felejtsétek el, hogy ugyanezért pl. Sims esetében keményen fizetni kell. És ugye most az Év Játékáról beszélünk nem egy "no name, home made" cuccról. Úgyhogy igen is tisztelet a Rockstar-nak, mert rajtuk kívül nem igen van még egy ilyen korrekt cég.
Engem mindössze egy dolog zavar ezzel kapcsolatban. Szerintem nagyon nem jó az, hogy ezeket a bónuszokat alapból kézhez kapják a single player karakterek. Ha pl. új játékot indít az ember akkor kifejezetten zavaró, hogy mind 3 főhősnek olyan autóparkja van, hogy gyakorlatilag értelmetlen a történet mivel dollármilliók parkolnak mindenki garázsában. A fegyverekkel úgyszintén ez a problémám. Én messze jobban örülnék ha akárcsak a multiban, a single módban is meg kéne vennünk ezeket a használathoz.

GeriKun
Offline
2014. 02. 28. 10:22
Nagyjából azon a véleményen vagyok mint Adam Yahya, hatalmas pacsi a Rockstarnak azért, amit tesznek. Ilyen rövid időtartam alatt ennyi nagyszerű DLC -t vártam tőlük, csak tartsák meg jó szokásukat! Abban pedig biztos vagyok ha eljön a "fizetés ideje" (márpedig elfog ) akkor bőven meg fogja érni a pénzét! (mármint DLC, nem az alapról beszéltem, az bőven jó) Azért én egy picikét hiányolom a ruhákat ebből a DLC -ből (persze, mondjuk vannak ilyen jellegű kosztümök alapból, csak mégis adhattak volna ruhákat és hajakat, amikkel elérhetjük ezt a komoly, bizniszes érzést. A csilivili sport autók tökéletesek, fegyverek totál jól jöttek és a repcsi is egy jó dolog, totál megvagyok velük elégedve!
Egy kis off: Valentinos NYAKKENDŐKET (férfiaknál ugye) hányas szinttől engedni felrakni ? Nálam mutatja, hogy nyakkendőknél van valami új, de mikor megnyitom azt írja nincs ott item és nem tudok tallózni sem semmit. Hasonló eset, ötlet ?

dani.szentgali
Offline
2014. 02. 28. 11:48
Azt kell mondjam, hogy a DLC-k terén kezdek pozitívan csalódni a Rockstarban. Én (mint már jó párszor hangsúlyoztam) nem vagyok a fizetős letölthető tartalmak híve, de a R* látszólag felismerte, hogy olyan dolgokért, amelyek simán elférnek az alapjátékba, nem kell pénzt kérni. Ez számomra szimpatikus! Nagyon szimpatikus! Egy nagy piros pont a R*-nak!

Adam Yahya
Offline
2014. 02. 28. 12:27
Igen, és ha belegondoltok ez egy nagyon jó üzletpolitika. Egyrészt ez a sok tartalom ha belekerült volna a játékba alapból akkor eleve több idő mire kijön, illetve valószínűleg nem lett volna akkora értéke ha egyből minden ott van. Viszont így, hogy utólag ingyen jönnek így van idő a fejlesztésükre illetve a Rockstar megszerzi azt a bizonyos jó pontot a rajongóknál, hogy ingyen osztogatja a kis kiegészítőket. Apró dolgoknak tűnnek ezek, de pont ettől zseniálisak, hogy ilyen kis módszereket, lehetőségeket észrevesznek és kihasználnak.

PawahDani
Offline
2014. 02. 28. 13:30
Kiscserko: Igazad van, visszanéztem és hosszú, de hát dühös formámban jó, hogy hosszú lesz, kell el*aszni napom!
Cube Head: Hát ez azért nincs pont így! Az egyjátékos módban baj, ha megkapod? Sokan már kijátszották, így teljesen mindegy, hogy a $20M-ből elköltesz e 25K-t(kocsik esetében 500K-t) vagy nem.

Többjátékosban meg ott azért nem olyan könnyű megszerezni a fegyvereket, de inkább a kocsikat, mert pénzes dolog.

Szóval nem értem, hogy mi a problémád.
aruha: Játszottál már konzolon a GTA V-el? Mert iszonyat jó lett, és élvezhető, ha nem tudod irányítani a járműveket, akkor nálad van a baj, nem a játéknál, PC-n lehet, hogy fura lesz, de élvezhető, sok fikázást hallottam a sérülésről irányításról, de akik mondják, azok videók után beszélnek. De senki ne mondja, hogy élvezhetetlen, aki ezt állítja, az nem tudja milyen a jó játék!

bond71
Offline
2014. 02. 28. 13:30
aruha: Miért kéne teljesen átdolgozni a járművek irányítását??, jó mind! Inkább ellophatnám a vonatokat is meg vezethetném a nagy utasszállítókat!!!
Engem csak az zavar a legjobban hogy a karakteremmel nem lehet leguggolni ezt is egszerűen nem értem mért hagyták ki!, sokszor úgy lenne jó lőni is!!

Kiscserko
Offline
2014. 02. 28. 15:29
Rockstar69= Ja, meg a Capture mód is kijött. Csak sajnos azzal akárhányszor szeretnék játszani, mindig üres lobbyba rak be. Eddig csak 1-szer játszottam vele, de akkor élveztem.
AdamYahya= Az szerintem is jó lenne, ha a történet haladásával válnának elérhetővé a fegyverek és a járművek.
Azzal, hogy egyfolytában frissítik a játékot, mindig ráveszik a játékosokat, hogy továbbra is elővegyék a GTAV-öt, és életben tartsák az online-t.
GeriKun= Öltönyt kell felvenned hozzá, hogy megvehesd a nyakkendőket.
PawahDani= Jó, látom most mindenkivel kötekedni akarsz.
Bond71= Utasszállítókat el lehet vinni.

bond71
Offline
2014. 02. 28. 15:57
Kiscserko: Nagy utasszállítókat hol lehet elvinni OLNINE??? Nem a kis semmi gépekre gondolok,, Csak mert nem engedi...

Carl_Johnson
Offline
2014. 02. 28. 17:06
Az a repülő nagyon komoly
Azthiszem vitorlázó, de javitsatok ki ha tévedek.

Cube Head
Offline
2014. 02. 28. 17:29
PawahDani: Igen, baj. Ennyiből be is csalhatnám a fegyvereket.

Carl_Johnson
Offline
2014. 02. 28. 20:49
Cube Head: Ma már minden az ilyen DLC k körül forog :/

amadeusz
Offline
2014. 02. 28. 21:03
csupa csemege a gamernak.

Bence (Visali)
Offline
2014. 03. 01. 07:49
PawahDani: Nem akarok nagyon offolni, meg vitába keveredni, de azért az irányításon tényleg volna mit korrigálni. Abban is van valami, amit te mondasz, hogy a játékosoknál van a baj, én például néha már elgondolkodtam azon, hogy a digitalizálóval észrevehetően késik a kép és a hang, és emiatt is szerencsétlenkedek néha. Viszont a motoroknak mintha nem is írtak volna irányítást, a legkisebb pöccintésre is 90 fokban fordulnak, nem beszélve arról, hogy sokszor a legkisebb ütközéstől, koccanástól is leesik a játékos, ami például az Online motoros versenyeknél borzalmas, mert olyan lassan respawnol a játék, hogy addigra mindenki egy fél Los Santosszal előtted jár. Lehet mondani, hogy így reális, bár szerintem sokszor már túl kis ütközéseknél is leesek, de ez egy játék, én játszani akarok, és nem fél órákat azzal szöszölni, hogy visszaüljek a motorra,meg menjek másik motorért, ha kórházba kerülök. Azt sem tartom korrektnek, hogy vannak ugratók, amiket szinte csak motorral lehet teljesíteni, de különben is, a Vice City óta divatosak a motoros ugratások. Na már most ha éppen nem úgy csinálod, ahogy a fejlesztők megírták, azaz nem pontosan abban az irányban ugratsz, és nem pontosan oda (tehát nem közelebb, és nem messzebb!), mint ahová a fejlesztők megírták, bizony leesel a motorról, és sokszor meg is hal a karakter, ami rohadt frusztráló. Tipikus példa erre a reptéri hirdetőtábla, amin a parkolóházra kell felugratni. Még egy fizikai apróság az autóknál, hogy akárhányszor nekünk megy valaki, szinte mindig 180 fokban megfordulva állunk meg, mintha törvényszerűre írták volna ezt a játékban, és iszonyat idegesítő, nagy hátrányt okoz, főleg mivel divat, hogy versenyeknél egyesek oldalról nekimennek a másiknak, de történhet ez véletlenül is, és ezzel elintézik (sokkal jobb lenne, ha csak letaszítanák az árokba, vagy ha a P.I.T. manővert tették volna bele szépen pl.)

Visszatérve a hírhez, azt én is becsülöm, hogy ezeket a kis DLC-ket ingyen adják, de nem is adnék pénzt értük. Mindeddig csak a Speedert sajnálnám, ha fizetős lenne.

Kiscserko
Offline
2014. 03. 01. 09:34
Bond71= Ja, bocsi én a single playerre gondoltam. Sajnos a multiban nem lehet.

Rockstar69
Offline
2014. 03. 01. 17:49
Carl_Johnson: A két sugárhajtómű arról árulkodik, hogy nem vitorlázó gép. De amúgy is, hogy szálnál fel vele?

PawahDani: Én tapasztalat alapján mondom, hogy szar a GTA V-ben a járművek irányítása!

Amúgy le ne menjetek már hídba ezektől a DLC-ktől! Egy délután megcsinálják egy üveg sör melett. Kidolgozzák a skint, aztán a hangokat meg a fizikát be CTRL+C CTRL+V-zik. Nem egy GranTurismo szintű játékról beszélünk, ahol minden autónak egyedi fizikája van meg a belső tér is ki van dolgozva. Ha erről lenne szó tényleg megemelném a kalapom. Ez a minimum, ami jár nekünk a béta tesztelésért!

norcsez
Offline
2014. 03. 04. 12:18
PSen már elérhető

PawahDani
Offline
2014. 03. 04. 16:43
Bence (Visali): Hát ja, jó is meg nem is! Én annyira nem szoktam motorozni, de attól még meg vagyok elégedve a motor irányításával, tisztában vagyok vele, hogy érdekes, de hát megfelel, és 5x jobb mint a MotoGP 13-nál(ha jól tudom az a legújabb)ami mondjuk érdekes, mert az motor szimulátor, persze a MotoGP a sz*r, nem a GTA V a nagyon jó! De vicces! Nekem azért jó így is az irányítás én hozzá tudtam szokni!
Kiscserko: Igen szeretek vitázni, de nem úgy hogy egymás anyját szidjuk, hanem amikor elmagyarázzuk, hogy mi miért jó, vagy rossz. Így én is többet fogok megtudni egy másik nézőpontból, te is kipróbálhatnád. Az, hogy volt egy nem túl kedves megszólalásom is, hát most na! Te sem lehetsz mindig higgadt!

Kiscserko
Offline
2014. 03. 04. 18:07
PawahDani= Ebben igazad van. Mármint a motorosban is, meg abban is, hogy én se vagyok mindig higgadt. Most például az online-ban elveszett a Thompson gépfegyverem, amikor azt mondták, megtarthatjuk. (Komoly problémáim vannak, mi? ) Viszont a Single Playerben megmaradt. Meg az onlineban a ruhák is megvannak, de a fegyver nincs.

Arminho
Offline
2014. 03. 04. 19:39
Igen, a Gunsenberg Sweeper nálam is eltűnt, az Albany Roosevelt nevű autót se lehet már megvásárolni. De kárpótlásul kaptunk egy csomó ruhát és autót!
Én már megvettem egy 15 000 dolláros Albany-t, illetve egy barna öltönyt minden kiegészítővel!

balint747
Offline
2014. 03. 04. 20:06
Gyerekek ez hatalmas! winning toast-okhoz három új került be, kettőn jókat nevettem, nézzétek meg nem lövöm el a poént... a kocsik tetszenek nagyon,a fegyver is jó... nekem tetszik nagyon... ja és elvileg javítják a snapmatic problémát is! nekem már azt írja ki hogy csak addig van letiltva az acc-omon ameddig a hibát orvosolják... már végre nem a másikat írja ki

bond71
Offline
2014. 03. 04. 21:11

Mi a szar ez hogy megvettem a "Gusenberg Sweeper" és most a pathel eltüntetik?????????????????????

PSP
Offline
2014. 03. 04. 21:45
Arminho: Az 150.000, nem 15. Én is az Albany-t vettem, szuperautónak ott az Adder. A sweeper fegyvert nem néztem, remélem nem tűnt el. Az új Carbine viszont az eddigi legjobb rifle típusú fegyver, nagy piros ezért a R*-nak.

GeriKun
Offline
2014. 03. 04. 22:15
Gusenberg Sweeper nekem is eltűnt . . . Ha már perkáltam érte, legalább megmaradhatott volna -__- Amúgy nagyon baba ez az új DLC, még ruhákat is kaptunk, meg új hajakat amikre vágytam

Kiscserko
Offline
2014. 03. 05. 15:04
Úgy tűnik, a Gusenberg mindenkinek eltűnt. Észrevettétek az új dudákat? Nagyon jók.

Bence (Visali)
Offline
2014. 03. 05. 16:35
A Valentine's Massacre Update-es cuccok csak véletlenül tűntek el, nem szándékosan, a fejlesztők már dolgoznak a hibán.

Arminho
Offline
2014. 03. 05. 18:40
PSP: De, az Albany Washington 15 000 dollár! Ha 150 000 ezer lenne, akkor nem is lett volna pénzem megvenni!

aruha
Offline
2014. 03. 05. 20:35
Megmondom,miért. Mert oké, hogy analóg karoknál annyira kanyarodik amennyire balra, vagy jobbra viszed a kart, de mi van ugyanezzel az érzékenységgel a sima nyilaknál? Ott lenyomod és kanyarodik, és nem hiszem h bárki élvezné azt,hogy a vezetésélménybe a kanyarodás is fontos, márpedig bennem lehet a hiba, de mindegyik videón akárhányat láttam, ezzel mindegyik sofőrnek gondja volt. Srácok !!! Ne legyen igazam !!! Senkivel nem akarok kötözködni és semmit nem írtam rossz szándékkal ! Én így látom, remélem tévedek és minden király és az is marad

PawahDani
Offline
2014. 03. 05. 21:47
aruha: Én ezért szoktam megjegyezni, hogy a konzol(most mindegy melyik) mindig is jobb volt, persze, azt is erősítik, de mégsem csak az erő számít, vannak olyan címek amik csak konzolra jönnek ki, meg ezzel jár pc, kevésbé jó mint a konzol! Valahogy mindig úgy éreztem, hogy a pc nem olyan jó mint a konzol, nem érzem a kezemben a kontrollert, csak a böszme nagy billentyű és az egér!

Kiscserko
Offline
2014. 03. 05. 22:50
Jaj, kérek mindenkit, csak ne folytassuk a PC vs. konzol vitát, mert semmi értelme.

Egyébként single playerben nem lehet valahogy változtatni, hogy milyen színnel spawnoljon a Vestra? Mert mindig egyszínű feketeként spawnol, én meg jobban örülnék valami világosnak, mint a képen a narancssárga-fehér.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink