Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Így szerezd vissza a Gusenberg Sweepert

Sok játékos panaszkodott, hogy eltűnt a Gusenberg Sweeper a fegyverválasztójukról a GTA Online-ban, miután feltelepítették az 1.11-es javítást, de a Rockstar Games talált megoldást a problémára.

A fejlesztők szerint az érintetteknek újra kell indítaniuk a GTA V-öt, majd belépni az Online-ba minden egyes karakterrel, akinél korábban megvolt a fegyver. Ha valakinek több Online karaktere van, akkor minden egyes karakternél újra kell indítani a konzolt.

A fegyverhez tartozó kiegészítőket viszont újra a fegyverboltól kell beszerezni, de nem kell őket újra kifizetni.

2014.03.07 11:27  ▪ Forrás: Rockstar Support  ▪ Írta: Visali

bond71
Offline
2014. 03. 07. 12:55

Hogy értve kell újraindítani minden karakternél.. bocsi de nem értem,, ??

Bence (Visali)
Offline
2014. 03. 07. 12:59
Szerintem kiválasztod az online karaktered, újraindítod a konzolt és a játékot, aztán kiválasztod a másik karakteredet, és megint újraindítasz mindent.

GeriKun
Offline
2014. 03. 07. 16:48
sikerült, köszi szépen

PSP
Offline
2014. 03. 08. 21:47
Köszi a cikket, sikerült is, kb. egy pillanat volt megcsinálni.

Minden DLC tartalma eltűnik x idő után, ha nem vásárolom meg? Úgy látom hogy igen, csak és kizárólag azok a dolgok maradnak, amiket akkor megvettem. Tehát pl. az említett fegyvert a többség talán már soha nem tudja beszerezni, vagy pl. a Roosevelt autót?

Bence (Visali)
Offline
2014. 03. 09. 00:04
PSP: Nem, csak a karácsonyi és a Valentin napi frissítés tartalmazott olyan elemeket, amik csak x időig voltak elérhetőek. Pontosabban a karácsonyi extrákat később elvették, a Valentin napi update pedig február végéig volt elérhető, de aki leszedte, annak megmaradnak a cucck.

Viszont, a Beach Bum Pack, a Capture, a Content Creator és a The Business Update később is akármikor letölthető, és minden megmarad, amit hozzáad a játékhoz.

norcsez
Offline
2014. 03. 09. 14:28
Nekem csak egy karakterem van, akkor hogy szerezzem vissza?

GeriKun
Offline
2014. 03. 09. 20:49
Business Update nem idő korlátozott ?? zene füleimnek, én azt hittem ez is lejár.

PSP
Offline
2014. 03. 09. 22:57
GeriKun: Jaja, én is ezért kérdeztem.

Visali: köszönöm szépen az infót! A full Creatorra még kíváncsi vagyok, hogy mikor jön majd... én mondjuk jól bevásároltam pár maszkot, a két kocsit (legolcsóbb és legdrágább), illetve pár cuccot, ha esetleg eltűnnének... ezek szerint ebből pár felesleges volt, mert mind megmarad. Kicsit kár is egyébként, mert így nem annyira exkluzív.

GeriKun
Offline
2014. 03. 10. 08:41
Huuh, én nagyon örülök hogy nem limites, jó isten Őszintén megmondom nem hiányzott volna MEGINT hogy az összes szabadidőmet ott töltsem a PS3 előtt és farmoljak egész nap mint valami gép... Egész napos "szörvájvör" azért kellő képen leszívja az ember agyát Jó tudni, hogy nem kell vele sietnem, mivel most ismételten igen csak kevés tőkével rendelkezek, itt pedig vannak megint igen szép árakért autók

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink